Tänään joristaan koronarokotteesta ja sen turvallisuudesta. Lopuksi pohditaan rokotekriittisiä sävyjä sen ympärillä, ja ketkä ja miksi epäluuloa levittävät. Teen itselleni karhunpalveluksen kun joudun tiivistämään asioita, sillä jokainen osio käsittäisi allaan kokonaisen asia-avaruuden mutta tällä mennään.


Tuskin kenellekään on jäänyt epäselväksi millainen epäluulo koronarokotteeseen liittyy. Ennen kuin varsinaista rokotetta voidaan tutkia on kysyttävä olennaiset kysymykset;

1. Mikä rokotteessa tappaa?

2. Mikä on rokotekuolemien mekaniikka?

Ei kannata vain sanoa että rokote kuin rokote on vaarallinen, ellei edes vähän perehdy aiheeseen. Sen mitä maallikko tietenkin voi niistä ymmärtää. Ei rokotteiden sisältö mitään mystis-maagista salatiedettä ole jonka sisällön tuntee vain Jumala vaan niistä on olemassa kansantajuista tietoa.

Alimman tason muodostaa rokotteissa säilöntäaineena oleva formalehydi, joka aiheuttaa varsin monellekin ihon punoitusta, ihottumaa, pistoskohdan punoitusta jne. Se ei ole tappavaa, harmillista kylläkin. Jotkut joutuu siitä sairaslomallekin.

Vähän vakavampi asia on sitten allergiset reaktiot ja pahimmillaan anaflyktiset shokit. Ne tulevat yleensä kananmuna-allergikoille, sillä viruksia ja bakteereja, jotka rokotteeseen laitetaan, kasvatetaan kananmunissa. Ainahan niitä kananmunien proteiineja jää rokotteeseenkin. Näitä viljelmiä suojellaan ulkopuolisilta bakteereilta kyllästämällä ne penisilliinillä, joten jos on allerginen penisilliinille, on allerginen myös rokotteelle. Oireen ilmaantuminen välittömästi rokotteenottamisen jälkeen varmistaa sen, ettei niihin kukaan ehdi kupsahtamaan kun se huomataan jo rokotepaikalla.

Sitten kun astutaan enemmän tuonne lääketieteen mustalle puolelle, on ensimmäinen tappava taso rokotteessa oleva heikennetty virus. Tai siis virus jota luullaan heikennetyksi. Tulee esiin valitettavan usein tapauksia jossa onkin ruiskutettu elävää virusta tai bakteeria, ja sellaisen ruiskuttaminen johonkin riskiryhmään, vaikkapa vanhuksiin, on käytännössä jo eutanasiaa. Ilmeisemmin metodia ei osata täydellisesti sillä ruiskeessa saattaa muhia elävää virusta. Tai vastapainoksi tyystin kuollutta, johon keho ei tietenkään luo vasta-ainetta vaan poistaa sen sellaisenaan, kuten jätteen yleensäkin. Vaikea sanoa millaisella haitarilla virhemarginaalia esiintyy mutta jos sanotaan että 10% rokotteista on vaarallisia ja toisessa päässä 10% tyystin tehottomia, niin erehtyykö? Lopuissa siinä keskellä sitten on heikennetty virus joka on tarkoitettukin.

Heikennetty virus tarvitsee tehosteaineen, tai sanotaan näin, että heikennettyä virusta on niin vähän että kehoa tarvitsee avittaa tehosteaineella. Poikkeuksetta tämä tehosteaine on metallia. Alkuun se oli elohopealiuosta ja viime aikoina alumiinigeeliä. Järkikin sanoo ettei metalleja kannata antaa ruiskuttaa itseensä, mutta näin on ikävästi tapahtunut. Nuorilla ja muilla kasvavilla niillä on paha tapa työntyä aivojen veriesteen läpi, ja mennä aivoihin aiiheuttamaan jokin neurologinen sairaus. Autismi, narkolepsia ym. Tiettävästi ne eivät sillä tavoin tuhoa aikuisväestön aivoja, mutta mistä sen ikinä tietää. On mahdoton jopa asiantuntijoille kaivaa esiin dataa, aiheuttavatko rokotteiden metallit esim vanhusväestölle demantiaa tai alzheimeria. Olisko nämä jääneet puhkeamatta ilman jokasyksyistä flunssapiikkiä. Sitä voi vain arvailla.

Tehosteaineilla on ikävä tapa myös sekoittaa kehon immuunipuolustus ja äärimmillään saattaa syntyä se tilanne, että keho hyökkää oman puolustusjärjestelmän kimppuun. En selitä sen mekaniikkaa enempää mutta jokainen käsittää että sellainen tilanne on mitä vakavin. Ketään tuskin tässä kohtaa vakuuttaa kun THLn rokoteosaston johtaja katsoo kameraan ja sanoo että kaikki rokotteet ovat turvallisia. Turvallisempia kuin pillerilääkkeet ja jopa ruokakin.

Tehosteaine on se, josta rokotekriittiset vanhempainyhdistykset ja kansalaisliikkeet ovat ponnistaneet rajat ylittäviksi kansanliikkeiksi. Suomessa se syntyi Pandermixin aiheuttamana ja asiaa ei ole helpottanut että markkinoilla on edelleen murheenkryyninä HPV-rokote, ja THL on kampanjoinut varsin näkyvästi epäilyttävien tuhkarokkorokotusten puolesta, joka on nähty - tuhkarokon olemattoman vaarattomuutensa vuoksi - rokoteyhtiön rahastukseksi. Tähän liittyy olennaisesti myös THLn takavuosien korruptio jossa rokoteyhtiöt lähes avoimesti rahoittivat rokoteosastoa.

Ei tässä välissä ainoastaan kansalaispiirit ole heränneet vaan myös rokoteyhtiöt itse. Onkin kehitytty askel eteenpäin luomalla ns. mRNA-rokote jollainen koronavirusrokotekin on. Sen idea on, että viruksesta on otettu vain proteiininpalanen, joka pannaan kehoon jotta puolustusjärjestelmä oppii sen tunnistamaan. Aina kun tulee koronavirus jolla on kyseinen proteiini, se saa verenkierrossa välittömästi sakin kimppuunsa. Se ei siis ole kokonainen virus, elävä, heikennetty tai raatona makaava, joten teknisesti on mahdoton saada koronarokotteesta itse tauti, eikä kukaan kai niin väitäkään.

Mutta sen pihvi on, että kun pannaan sisään vain proteiininpalanen, ei tarvita myöskään tehosteaineita. Tämän vuoksi rokotteissa ei ole metallisuoloja ja sen tappavin ominaisuus on kitketty pois. Siinä ei siis pitäisi olla sitä tappavaa tai invalidisoivaa mekanismia, mikä vielä takavuosina niitti satoaan. Suuri yleisö ei tätä vielä ole tiedostanut että on uuden sukupolven rokotteet menossa ja vanhat alumiiniliuokset jäävät historiikkiin. Yllättävän huonosti rokotekriittiset someyhteisöt tuntevat arkkivihollistaan ja ovat ajan tasalla missä mennään.

vaihtoehtovaki 1
Somekansan rokoteasiantuntija tietää että rokotteet ovat huono juttu ja kaikki taudit kannattaa aina sairastaa luomuna. Erityisesti koronavirus, keuhkorutto ja hiirilavantauti, ettei vain lihota lääkeyhtiöitä. Tykkäyksiä satelee.

Rokotekritiikki on saanut uutta potkua. Osaksi siksi että amerikassa Trumpin jälkilöylyissä on vellovaa menoa joka aiheuttaa turbulenssia, ja joka jatkunee vielä muutaman kuukauden, ja osaksi siksi että vaihtoehtogenreen on syntynyt uusi yhtymä. Siinä toinen puoli ollaan vaihtoehtoliikkeissä ja toinen puoli perussuomalaisuudessa. Tai sanotaan näin, että osa vaihtoehtoväestä persuuntuu tai päinvastoin, yleensä miespuoliset. Aiemminhan NewAgen aikaan tämä väki oli Vihreiden talutusnuorassa, ja sen äärilaita pitkälti vasemmistoliiton erityissuojeluksessa. Jonkinlainen vasemmisto-illentsigentsia on niissä ollut polttomoottorina. Nyt kun tuuli puhaltaa poispäin NewAgesta kohti salaliittoteoreetikkojen sukupolvea, ovat persutkin nähneet tilaisuutensa soluttaa nämä yhteisöt. Korona on tarjonnut oivat raamit soluttaa nämä piirit.

Sehän on selvää että syystä tai toisesta näitä piirejä on kohdeltu silkkihansikkain. Itsehän he näkevät itsensä jotenkin viisaampina kuin asiantuntijat, sananvapauden airueina ja kansan syvinä riveinä, joilla on hallussaan se totuus vastapainona eliitin totuudelle. Macchiavelli, jos olisi vielä joukossamme, hymähtäisi tähän. Kun yksinvalta muuttuu hirmuvallaksi hallitsijan kyynistyessä, seuraa hallintopiireistä parhainvalta joka korruptoituu alta aikayksikön ja syntyy tämä elitistinen harvainvalta. Siitä sikiää sitten kansanvalta joka koostuu monesta vellovasta aineksesta jotka kaikki vetää omaan suuntaansa ja syntyy mielivalta. Mielivallassa mennään aina kohti äärisuuntauksia. Sen näkee somessa. Siellä hulluimmat ja kaheleimmat väitteet saavat aina eniten seuraajia ja pahinta messuajaa fanitetaan eniten. Joukossa tyhmyys tai pikemmin hulluus tiivistyy.

Ei saa ymmärtää väärin. Ei tämä mitään mustavalkoista ole. On paljon asioita joissa vaihtoehtoväki on oikeassa. Vastaavasti on asioita joissa valtiovalta tai sen intressipiirit juonittelevat ja manipuloivat ja luovat olemattomia. Hyvä on olla varpaillaan kun valtamediaa seuraa. Itsekin lukeudun vaihtoehtotyypiksi ja olen sitä ollut aina. Mutta jokainen juttu on aina oma tapauksensa. Tässä korona-asiassa vaihtoehtoporukka on kyllä lyönyt kätensä paskaan.

Osaksi siksi että kun on riittävän vieraantunut kaikesta kuvittelee jo kaiken kusetukseksi. Sitä on ehkä huudettu sutta liian kauan ja sitten kun se susi sieltä oikeasti jolkottelee, ei sitä enää osata tunnistaa. Monille ei vaan valkene että korona on oikeasti tappava kulkutauti. Osittain siitä syystä että pääosin siitä lukee vain lehdistä. Meillähän torjuntatoimet ovat olleet ykkösluokkaa.

Sanomattakin selvää että tämä väki näkisi enemmän kuin mielellään itsensä vakavasti otettavana yhteiskunnallisena vaikuttajana. Sen joukon kuninkaaksi onkin sitten pyrkyreitä jonoksi asti. Korona on tarjonnut mahdollisuuden jota ei voi olla hyödyntämättä. Paha takaisku kyllä tuli tässä "ei flunssaa vaarallisempi" -teemalla ratsastaen, sillä kaikkien tilastojen valossa korona on n. 5-6 kertaa tappavampi kuin kausiflunssa. Se panee kyllä kysymään onko näiden piirien vaistot sittenkään ihan oikeassa.

vaihtoehtovaki 2
Perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokas osaa kertoa kadulla kuin somessakin, miksi eliitti on aina väärässä. Jos se väittää auringon nousevan idästä, luultavasti se nousee oikeasti lännestä.

Nyt on pantu maine peliin väittämällä koronarokotetta tappavaksi. Ongelmaksi nousee nyt että kukaan ei kuitenkaan kykene selittämään koronarokotteen tappavuutta mekaanisesti. Mikä on se prosessi jossa on se tappavin pointti ja miten se vaikuttaa. Me tunnemme rokotteiden tappavuuden mekanismin, joka on siis alumiinigeeli, ja kun se puuttuu, ei silloin voi olla ainakaan sitä tappavaa polkua. Tällä hetkellä väite lepää tyhjän päällä. Ei se ketään vakuuta että jos otetaan 1000-10000 riskiryhmäläistä jotka ovat niin heikossa hapessa että heistä kuolee luonnostaankin muutama per kuukausi. Kun heistä tehdään koronarokotteen ensimannekiinit ja heistä kuolee muutama kuten ennenkin, niin ei sitä tilastollisesti voi esittää että kuolivat rokotteeseen. testivaiheessakin kuoli muutama mutta kun ilmeni että kuolleista prosentuaalisesti iso määrä olikin saanut plaseboa, ts. tislattua vettä, ei se kantanut hedelmää.

Ellei jotain skandaalia ilmene, näyttää pahasti siltä, ettei koronarokotteessa ole tappavaa mekanismia. Ja kun keväällä päästään siihen, ettei se ketään tappanutkaan, se on valtava kasvojen menetys vaihtoehtoväelle, ja tuskin ovat toisten silmissä kovin vakavasti otettavaa porukkaa sen jälkeen. Sen väki hajaantuu kukin tahoilleen eikä kukaan viitsi muistella mitä kaikkea tulikaan someteltua. Paljastuu se minkä tiedän jo nyt; ontolla väittämällä ei saa muuta kuin tietämättömän ja väärässäolijan maineen. Se vähäinen yhteiskuntavaikuttamisen vaikutusvalta murenee. Ikävä kyllä se tulee menemään näin.

Jukkis
Gravatar
a
Marinin suurimmille faneille voi nayttaa valtion tilastoja siita etta 50% korona kuolemista on luokiteltu vaarin.
Niille voi antaa valtion organisaation julkasuja rokotteiden tutkimattomuudesta.
Silti ne osaa selittaa asiat itelleen parhain pain haukkumalla perussuomalaisia.

Gravatar
Hanska
Hallituksen koronatoimet ovat olleet pelkkää reagointia siihen kun vahinko on jo tapahtunut. Näin harvaan asutussa maassa tauti ei tietenkään pääse leviämään samalla vauhdilla kuin jossain muualla, ei siinä hallituksen toimilla ole ollut merkitystä. Koronaa tulee rajojen ulkopuolelta lisää jatkuvasti, koska niin annetaan tapahtua. Tehdään kosmeettista testausta lentokentällä - osallistuminen vapaaehtoista. Taudinkantajia valuu muualta jatkuvasti. Siis ikään kuin tehdään jotain, mutta todellista vaikutusta sillä ei ole.
Gravatar
juppe
Politiikassa vaihtoehtoväki liittyy sisäseen valtataisteluun, elikkä kun Halla-aho on kuiva tohtorismies, niin se pitää yrittää kaataa älyttömällä paskalla, että valta vaihtuis kunnolla. Vihreillä taas toisinajattelijoiden hörhöily väheni pahimman ilmastopsykoosin aikana, koska sille ei ollu käyttöä.

Mitään järkee näissä jutuissa ei tarvii olla kun lähtökohta on se, että yritetään tuhota oma puolue, että raunioista pääsis nouseen jotain, mistä äänestäjät ei oo pitäny aikasemminkaan. Rokotekriittisys vaan sattuu oleen nyt eri asia kun osa porukasta on kyllästyny koko pandemiaan.

Jos haluut tähän tuoretta näkökulmaa, niin demokraatit yritti kaataa Bidenin takertumalla vuoden 1987 plagiointiskandaaliin. Koko vaalikampanja tarkistettiin sanasta sanaan uusien paljastuksen toivossa, mutta se oli iso asia vaan demokraateille kun niitten piti alkaa nipottaa näistä asioista. Suomessa siitä ei vissiin mainittu kertaakaan.

Piilota kommentointilomake