Ilo esittää taas yksi trailerintapainen. Toivottavasti itse elokuvakin nähdään ens vuoden puolella ja miksei nähtäis? Ei muuta kun kattelemaan vaikka näissä trailereissa on aina se rakennevika, että samalla ne tapaa mennä tahattomasti juonipaljastusten puolelle.


Vähän tyhmä nimi joo. Alkuperäinen työnimi oli noitametsä mutta sitten huomasin että monet muutkin on sen keksineet. Kakkosvaihtoehtona oli vielä huonompi noitajahti mutta sehän on jo yhtä yleinen kuin noitavainon käsite.Piti lennossa keksiä jotain ja noidankorpi vilahti vaan mieleen. Siinä pysytään. En minä ole koskaan ollut hyvä nimiä keksimään...

Oukei, kauhua pidetään elokuvamaailmassa yleisesti ns. halpana lajityyppinä. Siinäkin on omat alennusmyyntinsä eli teinikauhusara on se riman alapuolinen osasto, mutta halvimmasta halvinta edustaa yleisesti ns. metsäkauhu. Sehän on halvinta tehdäkin; valot hoitaa päivänvalo ja lavasteet on luonnon puolesta. Oikeastaan se ei vaadi muuta kun että näyttelijät jotenkin saa vuorosanansa suusta ulos ja käsikamera hoitaa loput. Ja arvatkaa mitä... tämä on juuri sitä.

ampu tulee
Kyllä vähän saa actioniakin olla. Tässä otetaan yhteen susi-kyöstin joukkion kanssa. Nimihän on suoraa lainaa aidosta rosvosta sika-kyöstistä jonka luolallakin olen kerran käynyt. Tosin kuulin että se ei oliskaan ollu se oikea sika-kyöstin luola... mutta miten tää tarina ny liittyy tähän elokuvaan?

No ihan niin matalalta ei sentään menty jossa lauma teinejä menee syrjäseudulta vuokraamalleen mökille viikonlopunviettoon ja lähimetsässä asustaa jokin kauhea hirviö tai vintillä himomurhaaja. Sitten vaan ootellaan koska se pilveä pössyttävä tyyppi pääsee hengestään. Tässä sentään ollaan vuodessa 1803 ja yllättävää kyllä, klaffivirheitä ei ihan kauheasti ole. Jollakulla vilahtaa vetoketju puvussaan, Jukkiksella jalassaan normit kävelykengät ja rannekello vilahtaa jossain kuvassa. Pieniä murheita joita sattuu isommissakin tuotannoissa.

Tämä on siis ihan peruskauhua ja tarkoitettu oheiselokuvaksi sen varsinaisen tieteiselokuvan kylkiäiseksi. Ikävä kyllä trailerissa ei ole värifilttereitä. Piti olla. Ite asiassa windowsin omassa videoeditorissa on ihan hyviä mutta se rendautui (=tulostui) sieltä jotenkin virheellisesti. meni vuorokausi hukkaan. Resolvessa, jota käytän, ei ole valmisfilttereitä, vaan ne on itse väännettävä hanikoista enkä sit viittiny. Olishan se antanu potkua jos olis ollu sellanen joukukuinen hämärä, kylmänsorttista ja kolkkoa tummempine varjoineen. Musiikkikin tulee vähän puheen päälle siellä täällä mutta mulla on vielä oppimista äänipuolella.Mutta ei tästä nyt sen enempiä. Ette usko mutta hyvä tästä tulee ja sitä korostaa sekin, että se kaikki on kuvattu tosiaan seitsemässä tunnissa.

Jukkis
Piilota kommentointilomake