Tämä on tarinaa puhtaasta tyhmyydestä ja päätyy johtopäätökseen, että hölmölän väki on juuri niin tyhmää kun on. Puhdasveristä  tyhmyyttä  löytyy niin kansan syvistä riveistä, politiikoista, virkamiehistä, toimittajista ja vähän kaikista. Puhutaan tuhkarokosta.


Se kai alkoi siitä kun jossain pohjanmaalla löytyi yksi tuhkarokkotapaus. Ennen kuin edes jatketaan pidemmälle on syytä tietää jotain tuhkarokosta itsestään, kun kaikki eivät  nykyään tiedä. Minä tiedän kun olen vielä sitä  sukupolvea, jolle nämä tuhkarokot kuului luonnollisena osana lastentautien maailmaa. Ne sairastettiin lapsina ja ne sairasti kaikki lapset. Yleensä ne tuli peräkkäin; tuli vihurirokkoa, sikotautia, vesirokkoa ja tuhkarokkoa… ja hirvee lopputulos oli, että joutui olemaan pois koulusta viikon kaksi jos oli kouluikäinen. Kyseessä siis sarja tyystin harmittomia lastentauteja ja tämä on hyvä pitää takaraivossa ennen kuin lähtee näihin mediakuohuihin mukaan.

THL virkamies
Jossain päin havaittu nuhaa....THLn rokotevirkamies on valppaana. Tiesittekö että nuha hoitamattomana tappaa maapallolla vuosittain 25 biljoonaa ihmistä?

Tätä taustaa vasten tätäkin uutista voi pitää huoletta silkkana häröilynä jonka tehtävä on vain lietsoa vimmaa, paniikkia ja kiukkua. Se että tapaus sattui pohjanmaalla, sitähän THLn rokoteosasto hyödynsi välittömästi. Sille pohjoispohjanmaan rokotekielteinen vyöhyke on ollut kuin jokin salaperäinen sissiliike tai vastarinta-osasto joka pitäisi tuhota viimeiseen mieheen ja naiseen. Ei siis ihme, että näinkin pikku-uutinen sai valtavat mittasuhteet. Ajatelkaa nyt tekin asiaa ihan järjellä  - jos joku mukula saa toisella puolen maata jonkun normin lastentaudin niin se keikkuu lööpeissä päiväkaudet. Mitähän seuraavaksi? Papan maha ollut kraapalla jo kolmatta päivää tai mummon silmälasit putos hankeen! Niistäkin saa hyviä pääuutisia. Jo yksin koko uutisen pöhköys pistää silmään, ja on osoitus siitä miten pöhköä väkeä  THL ja heitä  myötäeilevät toimittajat on.

Seuraavaksi sitten ilmoittautuvat nämä uutisten kommentoijat ja some-mylvijät jotka hekin näyttävät miten tyhmää voi vaan väki olla. Annetaan ymmärtää kuin kyse olisi jostain keuhkorutosta johon kuolee vuosittain kaksitoista triljoonaa ihmistä – jo yksin Ruotsissa. Vaaditaan pakkorokotuksia, eristyksiä, vanhemmille vähintään kaksinkertaista elinkautista ja että rabbien pitää kivittää synnintekijä hengiltä. Se että antaa vetää itsensä mukaan näin pikkujuttuun ja ottaan sen vielä sydänasiakseen, kertoo että on joko liikaa aikaa tai on ihan pönttö.

tuhkarokko
Tuhkarokko on taas hoitanut koululla karmeaa satoaan....vain rokotetut selvisivät. Tiesittekö että tuhkarokko tappaa rokottamattomia vuosittain jopa 143 triljoonaa ihmistä?

No olisihan se pitänyt arvata että kun taudinkantaja on joku ulkomaalaisperäinen niin Persujen rasistisiipi tarttuu asiaan heti. On kattokaas vaalit tulossa ja sen takia me nyt saadaan koko talvi kuunnella tilastolukuja irakilaisten raiskauksista, tästä  saakutin GM –paperista vai mikä se on – ja tottakai jokaisen ulkomaalaisen levittämästä taudista. Onneksemme kuitenkin nämä  lietsonnat alkaa olla ns. last season eikä ne enää vakuuta kun tän siiven tolkuttomasta ja loputtomasta pöhköydestä. Sitä on silti tää talvi siedettävä aivan kuten on siedettävä helmikuun pakkasia tai syyskuun hirvikärpäsiä. Niihin on mukauduttava mutta elämänsä on pantava niin, että tulee mahdollisimman vähän niistä haittaa.

Ja sitten tulee joku ministeri joka pohtii pakkorokotuksia, tai vähintään lapsilisien poistamista. Tämäkin ajatus on muuten varastettu itseltään kylähullu-Kärnältä jonka onneks Väykkä pudotti eduskunnasta (oli jo aikakin) ja on ihan tolkuton. Jos ministeri ei asiaa tiedä niin nurnbergissa 1945 säädettiin ns. natsitohtorilaki jossa ketään ei saa painostaa, kiristää tai pakottaa minkäänlaiseen lääketieteelliseen toimenpiteeseen vain sen takia että joku Mengele näin sanoo. Tämän paperin on Suomikin aikanaan rafiroinut mutta kun ministerit on samaa älynlahjaa kun kaikki muutkin, niin lentäähän sitä suusta vaikka mitä. Tai ehkä lausuman tarkoitus oli vaan varmistaa että THLn shekki tulee postissa vaalityötä avittamaan?

Mitä pidemmälle tää juttu kasvaa, sen ilmeisemmäksi tulee että kaikki asianomaiset on jollain lailla vähän pimeitä. Hölmölän kansaa jolta puuttuu näemmä kokonaan suhteellisuudentaju mihinkään. Kun yhdistetään hulluus ja tyhmyys saadaan jotain perisuomalaista.Tai ainakin tympeää propagandaa joka jostain tuntemattomasta syystä tuntuu aina osuvan ja uppoavan.

Jukkis
Gravatar
MMR
Jos rokottetta annetaan, ne pitäisi antaa yksi kerrallaan (ja tietty tutkia turvallisuus kuten lääkkeillä), eikä koskaan jos on tulehdusta. Seuraavaa ei pidä antaa alle 6 kk edellisestä.
Dr. Andrew Wakefield ensimmäisenä löysi mahdollisen yhteyden MRA-rokotteen ja autismin välillä (kolmoisrokote, sisältäen siis myös tuhkarokko) ja hän ehdotti rokotteiden antamista yksi kerrallaan. Teollisuus kiisti sen ja samalla lopetettiin erillisten rokotteiden valmistus. Nyt jo yli miljoona lasta sairastuu vuosittain autismiin USA:ssa ja 2032 jopa 80 % pojista, jos näin jatketaan. (Vrt. 640 tuhkarokkotapausta/v. USA:ssa)
CDC (Center for Disease Control) teki 2000 -luvun alussa kokeita ko. rokotteella. Tulokset olivat kiistattomia. Pojilla on erityisen korkea riski saada autismi rokotteen seurauksena, erityisesti, jos rokote annetaan alle 36 kk ikäisenä. CDC tuhosi alkuperäiset tulokset.
CDC:n tutkija William W. Thomson paljasti tämän lopulta 2015. https://www.youtube.com/watch?v=R_ynNVHlLe

Gravatar
tämmöttiis
Sekä rokotteiden, että sairastettujen tautien antama suoja on usein aika huono - itse olen sairastanut vesirokon kahdesti ja hinkuyskän myös. Hinkuyskän suhteen selvisi aikuisena sellainen mielenkiintoinen seikka, etten edes ollut saanut lapsena sitä rokotetta, mutsi oli vain jättänyt osan rokotteista antamatta kun riitaantui neuvolan ämmien kanssa. No, mutsi sitten sai sen itsekin pariin kertaan ja oli aika huonona, mielenkiintoista kyllä näistä taudeista monet on pahempia aikuisella kuin lapsella. Uskon että se liittyy immuunisysteemin vahvuuteen ja siihen että jotkut virukset käyttää immuunisysteemiä itseään vastaan - espanjantautikin tappoi eniten nuoria hyväkuntoisia aikuisia.
Näissä asioissa on vielä paljon tuntemattomia tekijöitä ja THL:n korruptiopuljun jatkuvasti laajentamaan rokotusohjelmaan on syytä suhtautua pienellä varauksella eikä antaa kekaroitaan kaikkien uusimpien rokotteiden koekaniiniksi.

Gravatar
jukkis
onhan tää tietenkin pohjimmiltaan aika vakava asia. Tilastollisesti joka viides lapsi omaa jonkinlaisen kehitysviivästymän, tavallisimmin puheen alueella. Tämähän on yksi autismin (onneksi) lievä muoto ja rokotteiden - jopa po. MPR-rokotteen - yhteyttä autismiin on yritetty tutkia vakavassa mielessä mutta isot lääkejätit ovat onnistuneet heittämään kiitettävästi kapulaa rattaisiin. Jos ja kun asia on näin, rokotteiden alumiinigeeli on asiassa syyllinen joka vauvarokotteissa työntyy aivojen veriesteen läpi. Wirallinen taho toki muistuttaa että jo yksin ravinnosta saa moninkertaisen määrän metalleja päivittäin mutta ei suinkaan mainitse ettei ruoansulatus päästä näitä läpi kun taas ruiskuttamalla ne sisään on riskit ihan toista luokkaa.
Gravatar
juppe
Noi kehitysviivästymätkin on käsitetty päin vittua sen takia, ettei oo sopivaa sanoa ääneen, että jotkut vaan kehittyy hitaammin kun muut. Kaikkien pitäis olla tasa-arvosia ja asiantuntemuksessa tää on jo saavutettu, niin että hitailla on sitten vaan joku kummallinen häiriö, mistä pääsis ehkä eroon lääkkeillä.

Kansainvälisiin sopimuksiin ei kannata luottaa yhtään, koska lakiesitys on nykyään lottokuponki, mikä viedään perustuslakivaliokunnan tarkistettavaks. Tämmösiä sopimuksia ei valvota missään, niin että niitä ei sitten tarvii ottaa huomioon. Jos niitten rikkominen huomataan muualla, niin diplomatian kieli on sellasta, ettei suomalainen juntti tajua sitä ollenkaan. Siitä puuttuu se vaihtoehto, että haukutaan luuserit hiljasiks ja väännetään asia rautalangasta.

Näillä on jo vaarallisen ristiriitaset sopimukset Venäjän ja NATO:n kanssa eikä ne tajua yhtään, että mikä niitten maanpuolustushomoiluissa närästää muita, koska sitä ei voi selittää kunnolla.

Gravatar
juppe
Mitä mä oon ymmärtäny, niin suurin tämmönen uhka alkaa olla se, että moni lääkäri määrää junteille antibiootteja kaikkiin vaivoihin, että ne olis tyytyväisiä hoitoon. Pöpöt kehittyy vastustuskykysemmiks ja juntit on vähän väliä sellasessa kunnossa, että tavallinenkin pöpö viihtyy kun valkosolut on henkitoreissaan.

Jos oikein hyvin käy, niin nää voi menettää sukupolvellisen penskoja jollekin helvetin korvatulehdukselle, koska nehän tässä tietty nopeimmin kehittyy. Niitä on joillakin vähän väliä ja aina pitää syödä antibiootteja, vaikka ei niillä oo aikasemminkaan saatu kierrettä poikki.

Gravatar
Kaleeriorja
Huonoa lääkettä tuhkarokkorokote on kun tälläinen älämölö nousee, rokottamaton sairastuu luonnollisesti ja saa paremman suojan kuin rokotetut ja joiden nyt pelätään sairastuvan tämän yhden takia tuhkarokkoon. Tämä panee epäilemään että tuhkarokkorokote on silmänlumetta, sillä senhän pitäisi suojata taudilta rokotettuja, mutta suojaako se? Nyt lööpit kirkuu yhden sairastuneen vuoksi ja Sanni tyttönenkin uhkailee lapsilisien pois otolla. Jenkeissä tehtyjen tutkimusten mukaan tuhkarokkorokotetuja kuolee rokotteseen, kun rokottamattomissa tuhkarokon sairastaneissa kuolintapauksia ei ole.
Gravatar
Simona
rokotteet on usein vaarallisempia kuin itse tauti, koska rokotteissa on nykyisin valtavat määrät jotain adjuvanttia. Adjuvanttia elikkä tehosteainetta käytetään herkistämään immuunisysteemiä siten että itse virusta tarvitaan mahdollisimman vähän - se kun on kaikkein hitain ja kallein valmistaa. Mutta kun adjuvantti sitten on elimistössä niin jos saatkin samaan aikaan sen itse taudin tartunnan tai jonkun muun viruksen, niin se vahvistaa niitäkin yhtä lailla... Niin sitä rahhoo tehhään.
Piilota kommentointilomake