Populaari

Kaikenlaisia arvosteluita
Hyvää ja koleaa vappua vaan kaikille. Kerron tässä taas vähän kuulumisia ja ennen kaikkea siitä yllätyksestä, että niemisten suvun kirjasta oli olemassa myös jatko-osa jonka sain eilen käsiini. Minähän olen ollut töissä lähes joka vappu ja nyt jotenkin ihmeellisesti vapaat kiersi tälle viikonlopulle, eikä sitten oikein osaa ollakaan. Kai jotain juhlantynkää pitäs kehitellä? Jos ei muuta niin väkisin. Kiertää vapputori?

Ajattelinpa, kun tälläinen historiaan hurahtanut olen, kertoilla oman televisiohistoriani ja nimeän kultakin vuosikymmeneltä sen parhaan sarjan. Muutenhan olen kanavapäälliköille kirous; kuulun siihen katsojaryhmään joka katsoo uutiset ja a-studion ja joskus jonkun elokuvan. Varsinkin jos se on kriitikoiden ylistämä eli älykäs. Toisaalta olen seurannut yhtä tai kahta sarjaakin eri vuosikymmenillä ja se olkoon nyt teemana.

Mitä se Putin mahtoi tarkoittaa kun sanoi kukistavansa Ukrainan natsit? Mitkä ihmeen natsit? Ja miten mahtaa Mariupol liittyä tähän asiaan koska sehän on nyt venäläisten pihdeissä. Kartoitetaan jälleen sotatilannetta mielenkiintoiselta kannalta. Laajennetaan yleistietämystämme. Tutustumme Azov-pataljoonaan ja miksi se on niin venäläisjoukkojen hampaissa.

Pakkohan tässä on vähän kommentoida eilistä Convoy -tapahtumaa. Olihan se melkoinen episodi joka erotti jyvät akanoista ja ehkä erikoisin veto tulikin kaikkien rokotekriitikkojen ylimmältä ajatollahilta Ano Turtiaiselta joka käänsi takkinsa tässä asiassa viime hetkessä. Anon poisjäänti lässäytti koko tapahtuman ja siitä tuli vain sekavaa nujakointia jossa viinanhuuruiset äijänköriläät alkoi painia poliisin kanssa.

Ei olla uudenvuodenlupauksen mukaisesti negatiivisia vaan etsitään kaikesta vain hyvää. Puhutaan nousussa olevasta Ano Turtiaisesta ja kehutaan että mies vetää ovelia ja strategisia vetoja. Lähinnä tutustumme siihen mitä heijastevaikutuksia Anolla ja hänen puolueellaan on perussuomalaisiin ja tähdenlennoksi jäävään Kristallipuolueeseen. Ano kannattaa jo nyt nostaa tikun nokkaan koska tyyliin kuuluu ilmiselvästi mediatempausten järjestely ja kuulemme hänestä varmasti lähivuosina.

Näkee että mediatalojen omistajaportaat eivät mielellään uutisoi tietyistä asioista ollenkaan. Yksi sellainen on nykyisen vasemmistohallituksen pärjääminen talous- ja työllisyyspolitiikkansa kanssa. Vääränvärinen hallitus jotta siitä voisi uutisoida riviäkään. Raaka totuus on ettei aikaan ole mennyt näin hyvin, ja hyvin alkoi mennä kun ex-valtiovarainministeri Vanhanen läväytti pöytään elvytyssuunnitelmansa. Lukekaa mistä vaietaan.

Steiner sen sanoi: ihminen muuttuu seitsemän vuoden välein. Minunkin pitäisi kehitellä tänne joku ihan uusi aluevaltaus. Parhaat blogithan on sellaisia jossa keskitytään johonkin yleiseen teemaan mutta mikä tämä teema nyt sitten olisi josta tulisi se kantava voima? Sitä ratkoessani naputtelen niitä näitä ja noita. Pohditaan mitä se voisi olla.

Uskokaa tai älkää mutta minussakin asustaa pikkuinen koronakriitikko. Tosin se ei vaikuta lääketieteen saralla vaan siinä miten korona-aikaa johdetaan. Niin. Siis kaikkihan me ollaan mukamas viisaampia ja tiedetään paremmin miten koronaa pitäisi hoitaa. Kansankuorossa yksi vaatii täydellistä vapautusta, toinen ankarampia sulkutoimia ja kolmas jotain sitä väliltä. Eipä tämä siis muuta kuin yksi huuto siellä seassa mutta joka käsittää salaliittoteoriankin. Väitän että ravintolasululle on salainen peruste saada ALKOn myyntikatteet ennätystasolle ravintoloitsijoiden kustannuksella.

Kierränpä veistä haavassa ottamalla vielä kerran puheeksi tuon kohauttavan brittitutkimuksen jonka mukaan kognitiivisessa testissä rokottamattomat saivat huonoimmat tulokset. Ainakin se sai täälläkin muuten niin passiiviset tyypit avaamaan kielenkantojaan ja jo ihan aktiviteetin nimissä täytyy motivoida lisääkin. Tulee elämää. Pohdimme voisiko vastaavaa tyhmyyttä löytyä täältä meidänkin kotipesästä?

Edellinen bloggaus sai mukavasti kielenkantoja auki ja hyvä niin. Mukava nähdä aktiivisia ihmisiä ja siitä oppineena täytyy jossain kohtaa provota lisääkin. Ikävä kyllä, jengi aktivoitui ihan väärässä osiossa eli näiden blogien alla olevaan kommenttikenttään. Minä vihaan sitä. Itse asiassa kadun syvästi että sellainen tuli edes asennettua mutta menköön nyt. Minä kun olen sen verran vanhakantainen että rakastan vain varsinaisia keskustelupalstoja. Nyt puhutaan niistä.