Vielä on talvilomaa muutama päivä jäljellä ja te kysytte - mitä olen lomallani tehnyt? Pysytellyt sisätiloissa tietenkin, kotonani nuohomassa. Vuoroon kirjoittaen kirjaa,ja välillä pelaten halvalla tabletillani. Ulos en pistä nokkaani mutta autoa olen koettanut pitää hengissä.


On tolppapaikka mutten tiedä osaanko sitä ees oikein käyttää? kellolaite on niin ikäloppu ettei siitä ota erkkikään selvää. Lähti se sentään äsken kolmannella rykäisyllä käyntiin ja toivottavasti latautui ees pikkasen kun kävin kurvaamassa motaria pitkin. Eikä piinaan ole odotettavissa loppua ja ulkotyöt kutsuvat taas sunnuntain jälkeen. Ihme on ellei joku päivä joudu pummiin virtaa joltain taloasukilta. Pettää se tuuri jossain kohtaa.

Ei tämä minua silti yllätä. Se harva joka on tätä sivustoa seurannut, ei voine kiistää ettenkö olisi tätä ennustanut jo viime vuoden puolella. Niistä harvoista esoteerisemmista teorioista joista edelleen pidän kiinni, kuuluu että sotatalvet ovat aina kylmät. Koska koronanvastainen taisto on sekin yhdenlainen sota joka herättää ahdistusta ja pelkoa, ja bonuksena selkeää toivottomuutta koska sota pitkittyy ja ptkittyy, on väistämätön seuraus sitten sotatalvi.

Syy miksi pidän tästä kiinni pohjaa viimekädessä tilastoihin. Oikeastaan varsin poikkeuksellisiin tilastoihin. Sotatalvet 1939-1942 olivat poikkeuksellisen kylmiä, jopa ennätyskylmiä. Ja se että niitä oli kolme peräkkäin, sellaista tapahtuu ehkä joskus pikkujääkausien aikaan, ei juurikaan muuten. Näinä vuosina esim Britanniassa saatiin havahtua siihen, että talvisodan paukkupakkasten aikaan tuulet poikkeuksellisesti eivät puhaltaneet lännestä kuten yleensä. Mittaushistoriassa joka alkaa jo 1700-luvulta, tiedetään vain 21 kertaa tuulten tulleenkin idästä ja vain kahdesti koillisesta - eli siperian/pohjoisnavan suunnista. Lisäksi kolmen talven sarjoissa. Yllätyksellisesti vuosina 1915-1918 ja 1939-1942. Jokin ihmiskunnan käyttäytymisessä vain muuttaa polaarisäätä. Sille ei ole edes teoriaa vaikka muuten ilmiö on todistettavissa.

SAATYYPPI 1
Pakkasukko tunkee lonkeroaan Fennossandian päälle. Kohta on itku herkässä. Vastarannalla Trumpin jälkeinen maailma kokee jotain vastaavanlaista.

Onko se siis ihme että kun korona-ahdistus kasvaa, pohjoisnavalta alkaa polaaripyörteestä erkaantua uloke kuin jonkin elollisen ahnas koura? Jokin sitä vetää vaan puoleensa. Sen saapumisen arvasi jo silloin kun koronaepidemia euroopassa alkoi olla totta, viimeistään kakkosaallon tullessa syksyllä. Ja senkin tietää että se viipyy sitten pitkään, mahdollisesti maaliskuuhun asti kunnes aurinko alkaa sitä karkoittamaan. Povaan vieläpä että se aikoo levittäytyä keskieuroopankin päälle. Missä ikinä onkaan suuri kollektiivinen ahdistus, sinne se ulottautuu kuin söisi elääkseen ihmisten pelkoja ja ahdistuksia. Se vaan on näin.

Ette te usko tähän, ette sitten ollenkaan. Eikä tarvitsekaan. Tämä on liian monimutkaista jotta sille aikaansaisi edes teorian. Voiko ihmiskunnan käyttäytyminen vaikuttaa säähän ei-toivotulla tai toivotulla tavalla? Kysymyksen voisi oikeastaan tiivistää että toimiiko sadetanssi oikeasti? Synnyttääkö sodat kalseita ilmanaloja? Onko ihmiskunnalla ja ilmastolla joku ihmeellinen yhteys jota kukaan ei osaa aprikoida mutta jonka saa kyllä mittaamalla esiiin. Kuka tietää. ja onko tästä tiedosta mitään hyötyä vaikka sitä tutkisikin? Maapallolla on kummia juttuja, jotka velloo tuolla erikoisemmissa piireissä vielä erikoisempien tutkijoiden huomioina, mutta ei niistä kukaan oikein saa otetta.

Ja jos on poikkeuksellinen ilmasto juontaen auringon sähkömagneettisesta säteilystä, niin aktivoiko se jollain lailla näitä koronaviruksia? Auringonpilkkujen roolista olen ainakin puhunut ja huomannut että tiettyä rytmiä virusten ja vaikkapa LaNina -ilmiön yhteyksistä olisi. Silloin kun ilmakehä on magnetisoitunut, virukset tykkää ja sattumalta elollisten immuniteetti laskee samanaikaisesti. Kulkuatutivuodet olisi kiistatta mielenkiintoinen tutkittava sekin.

Näitä ihmetellessä.

Jukkis
Piilota kommentointilomake