Joskus tulee  - kuten me kaikki – googlattua omaa nimeään. Pariin kertaan on vilissyt näkemys että tää meitin sivusto olis salaliittoteorioihin erikoistunut tai ainakin niissä viihtyvä  teemasivu.  Vaikea kai kokonaan kiistäkään sillä kai niitä on täällä siinä missä muuallakin.  Aattelinkin että yhtä hyvin voisin vähän puhdistaa ilmaa ja ainakin omalta kohdaltani paljastaa mikä on suhteeni salaliittoteorioihin.On tietenkin salaliittoteorioita ja sitten on salaliittoteorioita. Minä en esimerkiksi epäile ollenkaan etteikö Courtney Love olisi aikanaan ampunut haulikolla Nirvanan laulusolisti Kurt Cobainin. Se on yhdenlainen salaliittoteoria johon olen valmis uskomaan. On paljon muutakin jonka olen valmis allekirjoittamaan.

Tavallinen netinkäyttäjä törmää tavallisimmin salaliittoteorioiden bulkkiosastoon eli näihin kuuluihin sionisti-globalisti-eliitti-NWO –osastoon. Te tiedätte kyllä, tähän törmää kaikkialla netissä ja somessa ja joka mestassa on aina se yksi jolla on tärkeää linkitettävää.  Harva kuitenkaan tietää mikä aatevirtaus näiden juttujen taustalla on, sillä ne ovat syntyisin jo vähintään 1930 –luvulta ja ovat jatkaneet aina näihin päiviin muuttaen vain vähän pääteemojaan.

Conspiracies 07a 1050x700

Meidän on ymmärrettävä Yhdysvaltain kristillistä oikeistoa, josta nämä tarinat tulevat. Näitä keskilännen pikkukaupunkien asukasväestöä joka katsoo edustavansa juuri sitä oikeistolaiskonservatiivista kristinuskoa, joka näkee suurkaupungit kuin ehdottomasti Washingtoninkin valtaapitävät mädännäisyyden ja pahuuden, eräänlaisen anti-kristillisyyden, päämekkana. Se johtuu historian tulkinnasta. Virallisen tulkinnan mukaan Yhdysvallat perustettiin vuonna 1776 silloisten politiikkojen ja vapaamuurarillisten valistusmiesten toimesta. Kun taas keskilännessä on aina katsottu että todellisen Amerikan perustivat ne 1600-luvun protestanttiset puritaanit. Washingtonin katsotaan lähinnä varastaneen ja omineen Yhdysvaltain syntyhistorian ja syykin siihen on olemassa -  protestantit kantavat ylpeydellä sitä ajatusta että Yhdysvallat on maailman kristillisin valtio, jota sitten Washingtonin eliitti koettaa tietenkin vesittää kykyjensä mukaan.

Tämä on asia jota harva tässä maassa edes tietää. Se ei tiedä sylttytehtaan nimeä eikä sen tarkoitusperiä. Voisin sanoa lonkalta että 95% kaikista NWO-jutuista tulee suoraan amerikan kristilliseltä oikeistolta joille Yhdysvaltain liittovaltio edustaa päävihollista ja itse pääperkelettä.

Tätä ruohonjuuritason voimaa ei pidä  aliarvioida. Kun nämä jätkät  suoltavat näitä konspiraatioitaan netissä ja halventavat liittovaltiota pahuuden akselina, niiden lukijakuntamäärä saattaa hämmästyttää. Eurooppaankin on suunnattu oma tulkintansa, josta tosin on uskonnollinen retoriikka jätetty pois, koska se pääosin herättää vastustusta. Päinvastoin on osattu hyödyttää  sekulaaria  ajatusmaailmaa esim anti-paavillisessa propagandassa, johon eurooppalaiset protestanttivaltiot kiistatta tarttuvatkin hanakasti.  Salaliittoteoria –sivut ovat Yhdysvalloissa isoa toimintaa, ja lukijakunnat huitelevat miljoonissa, joten luonnollisesti niissä on monenlaisia kärkiä monenlaiselle lukijakunnallekin.

Kun sekaan lorahtaa sanaa sionismi, voi olla melkoisen varma että sylttytehdas tulee Ku Klux Klanilta, jonka propaganda onkin vahvinta siellä missä käsiaseet ja Raamattu kohtaavat. Klaani ei ole koskaan luopunut juutalaisvihastaan mutta senkin on täytynyt sitä tietenkin pehmentää sillä puhdas antisemitismi kääntyy nopeasti itseään vastaan. Sionismi onkin tässä hyvä ja pehmentävä termi. Meillä Suomessakin on tätä koulukuntaa nähty tavaratalo Kärkkäisen omistajan nettisivuilla, joskin on epäselvää missä määrin ko. taho on ollut selvillä juttujen alkuperästä tai motiiveista. Riittää kun uskoo mitä netistä lukee. Toinen Klaanin lanseeraama aate on aina ollut anti-katolisuus joka tosin alkujaan juontaa siitä, että alempirotuiset meksikaanit ovat katolisia.

Sanoin alussa että nämä ovat salaliittoteorioiden bulkkiosastoa. Raaka totuus on että ne ovat vain nettimaailman pakkopullaa, suoltamista ja jatkuvaa aatemaailman liittämistä päivän tapahtumiin. Luultavasti ne jatkuvat vielä kauan senkin jälkeen kun allekirjoittanut on jo manan majoilla. Itse en oikein osaa niitä kauhean vakavasti ottaa, sillä ne ovat silkkaa mielikuvateollisuutta ja niiden arvopohja, joka on piilotettu, ei kauheasti inspiroi.

arnold letter
Salaliittoteoreetikot ovat nähneet tässä  kuvernööri Iso-Arskan kirjeessä salatun piiloviestin: haistakaa vittu?

En minä tietenkään mene sanomaan että ne ovat pelkkiä tarinoita. Osaltaan niihin vaikuttaa myös se Yhdysvalloissa syntynyt trauma joka syntyi pahamaineisen MK-Ultra –projektin ja Hooverin salakuunteluohjelmien myötä, ja joita nykyiset NSA –paljastukset tapaavat ylläpitää. Kristillisen oikeiston silmissä liittovaltio tietenkin näyttäytyy denegroituneena yltiöahneena väkenä joka pyrkii luomaan orwellmaisen utopian ja totaalisen kontrollin. Tämä ajatus on suoraa perintöä tästä vanhasta kollektiivisesta traumasta. Vaikea on myöskään kiistää Yhdysvaltain kolonialistisia intressejä, sillä kukaan ei voine kiistää, etteikö Yhdysvallat olisi tämän päivän Rooma imperialistisine tavoitteineen. Luonnollisesti tätä  pönkittää  Yhdysvaltojen aseteollinen kompleksi, joka tätänykyä on jo sen tason Golem, jota ei voi kukaan enää hallita.

Tästä me pääsemmekin sitten siihen, mikä minua niin aina tökkää näissä bulkkijutuissa. Hyvin harva kun nykyään omaa poliittista perustietoa, ja varsin monen on vaikea erottaa salaliittoteorioita ja normaaleja poliittisia tapahtumia toisistaan. Ne tuntuvat kietoutuvan yhdeksi ja samaksi ja korruptoivat molempia. Lopputulos sitten onkin suoltamista vailla järjen kipinää ja se on sikäli valitettavaa, että sitten kun ilmaantuu ihan oikeita salaliittoteorioita, jotka ylittävät normaalin poliittisen tapahtumakirjon, nämä samat salaliittoteoreetikot ovat kykenemättömiä niitä  tunnistamaan.  Kai siinä jotenkin astutaan oman mukavuusalueen ulkopuolelle – en tiedä.

Rehellisesti sanoen en miellä itseäni millään muotoa salaliittoteoreetikoksi enkä edes tiedä mistä maine on aikanaan hankittu. Näkisin kyllä näissä jutuissa tiettyä potentiaalia jos ne vain osaisivat nousta sijaansa ylemmäksi. Mutta en minä millään muotoa kyllä omaa halveksuntaakaan niitä kohtaan, jotka näitä netistä lukevat.  Heidänkin olisi vain hyvä tietää mikä on niiden aatteellinen alkuperä ja pitää tiettyä tervehenkistä etäisyyttä, ettei tahtomattaan levitä jonkun Ku Klux Klanin propagandaa.  Sitä haluan kuitenkin erikseen korostaa että konspiraatioiden kuvituspuoli on aina ollut hirveää ja siihen pitäisi saada muutos.  Vittu kun tympii nää iänkuiset pressankuvat joille on piirretty pirunsarvet ja taustalla sitten häärää joku pommikone.

Toivottavasti putsas ilmaa...?

Jukkis
Gravatar
Minä uskon..
"Salaliitto eli salahanke on kahden tai useamman henkilön salainen sopimus jonkin rikollisen tavoitteen saavuttamiseksi." (wikipedia) -Tällä määritelmällä on aviorikoskin salaliitto.
Gravatar
Ei mulla muuta tänään
https://www.washingtontimes.com/news/2018/jul/1/us-really-did-have-manchurian-candidate-white-hous/

Gravatar
Sakke
Valitettavasti lukija joutuu törmäämään salaliittoihin asioita selvittäessään internetissä, jossa tavalliset asioihin perehtyneet ihmiset kommunikoivat toisilleen. Jostain syystä salaliittoihin ei niin usein törmää suurimpien kustantamoiden teoksissa eikä valtamediassa. Miksi on näin?Osuvasti kerrottu Juppe! Olen päätynyt samoihin johtopäätöksiin luettuani paljon mm. historiaa eri lähteistä. Hyvin monet lähteet osoittavat ettei pääosa Israelin juutalaisista periydy geneettisesti Jaakobista. On ilmeistä myös että "juutalaisia" käytetään syntipukkeina kun puhutaan ahneista pankkiireista, mutta "juutalaisia" käytetään myös uhreina, jotta saataisiin oikeutus Israelin roistovaltiolle. Juutalaiset ovat syyttömiä pienen juutalaisiksi itseään kutsuvan eliitin uhreja sekä median aivopesemiä niinkuin mekin.

Niille, jotka ovat jo heränneet todellisuuteen avautuu Amerikan tilanne tiivistetysti seuraavassa videossa: https://www.youtube.com/watch?v=6cYZ8dUgPuU

Gravatar
juppe
Sionistit on ortodoksijuutalaisien vihollisia ja tää alko joskus viime vuossadan alussa kun ne alko yrittää Israelin perustamista. Ortodoksijuutalaisien mielestä ne on Jumalan valittu kansa ja Israel kuuluis niille. Nykysen vois vaikka hävittää.

Neturei Karta on kaikkein pahin sionosmin vastasen propagandan levittäjä ja sen rabbit saarnaa arabeille Israelin hävittämisestä.

Teheranin holokaustikriittinen konferenssi oli oikeesti näitten tilaisuus. Sille oli vaan vaikee löytää paikkaa ja Iranilaiset tarjoutu lopulta järjestään sen vissiin sen takia, että arabien hörhöt ei mielellään lähe Iraniin kun siellä joutuu sietään sitä, että univormupukuset akat mulkoilee rynkkyjen kanssa.

Piilota kommentointilomake