Tänään puhutaan peniksistä. Hoviuutisten seuraajana olen tottakai törmännyt prinssi Harryn paljastukseen että hän palellutti peniksensä pohjoisnavalla käydessään. Olen tätä miettinyt, miten hän kykeni palelluttamaan ns. kruununjalokivensä kun ei se suomalaiselta mieheltä onnistu? tai ainakaan en ole kuullut että joku olisi kalleutensa saanut kylmetettyä. Piti oikein tutkia asiaa.

 

Prinssi Harry sanoo muistelmissaan että palellutti korvansa, poskensa ja - peniksensä. Tämä tapahtui pohjoisnavalla jonne oltiin keräänytty hyväntekeväisyystempaukseen kävelemällä lumiaavikolla alun toistasataa kilometriä. Olen tätä ihmetellyt päiväkausia sillä ikinä en tosiaan ole kuullut kenestäkään joka olisi kalleutensa onnistunut jäädyttämään.

Arvoituksen vastaus on eri penistyypeissä. Keski-eurooppalaisella miehellä on tavanomaisesti ns. lihaspenis. Se on lepotilassa melkoinen pötkäle mutta sanotaan että erektiossa se ei välttämättä kasva juurikaan isommaksi. Sitten on veripenis joka tarkoittaa että erektiossa siihen menee verta niin että venyy moninkertaiseksi. En nyt ala kiistelemään kummalla tyypillä on sitten isompi sotisopa -vaiheessaan, eikä se olennaista nyt olekaan. Mitä olen suomalaisten miesten peniksiä tutkinut, salavihkaa saunoissa, tunnustan etten ole juurikaan koskaan nähnyt kuin veripeniksiä. Pieniä nykeröitä jotka on helppo tunnistaa yksin kokonsa perusteella. Mistä päästään siihen että selkeäsi veripenis on rodullinen ominaisuus.

Syykin on selvä. Kovassa pakkasessa, kuulemma -15 asteen tietämillä veripenis osaa kutistua. Se puolittuu kooltaan ja myös kivekset vetäytyvät lähemmäksi kehoa. Koska täällä ei talvella muuta olekaan kuin loputonta pakkasta, on taidosta tottakai hyötyä. Käytännössä suomalaisen rodun edustaja ei palelluta ainokaisiaan mitenkään päin. Anatomisesti se johtuu verestä joka imee koko pippelin kuiviin ja perääntyy kehon sisään, jolloin vähäinenkin koko katoaa. Kun se on riittävän pieni, sitä suojaa jalkovälin oma ruumiinlämpö. Tämän vuoksi ilmiö on ihan tuntematon meillä pohjoisen rodun edustajilla. Täällä ei ilmasto suosi lihaspeniksiä.

prince harry 1

Prinssi Harry, vai mikä tittelinsä nykyisin onkin, puhuttaa monellakin tavalla

Keski-euroopassahan asia on ihan toinen koska siellä ei pakkasia tunneta. Siellä voi olla millainen veitikka tahansa. Lisäksi luulen että siellä taitaa nämä leåpotilassa isommat olla edustettuina. En tosin voi todistaa väitettä mutta jonkinlaisen brittiläisen hupiperinteen mukaan miehelle kudotaan villasta 60-vuotislahjaksi peniksenlämmitin. Sellaistahan ei oikein voi kutoa veripeniksille?

Tarinasta opimme että mitä ilmeisemmin prinssi Harrylla täytyy olla lihaspenis. Siinä mielessä hän on tyypillistä keskieurooppalaista rotua. Arvoitukseksi jää suomalaishiihtäjä Remi Lindholm jolle kävi tiettävästi samoin. Olisi mukava tietää kaverin sukutaulukkoa alaspäin.

 

Jukkis