Mennään ihan ekaksi hyviin uutisiin. Rokottamattomia eli kuten sen niin hauskasti sanon; puupäitä on viikonlopun aikana kuollut taas 21 lisää. Hyvä juttu, ehdottomasti. Teholta on päässyt n. 40-50 ulos ja samanverran tuotu sisään. Kiitos pikkujoulukauden, määrät tulevat varmasti lisääntymään ja tällä menolla puupäistä päästään eroon ja pysyvästi. Ilman omatunnontuskia tottakai koska hehän tekevät ihan itse jättimäistä kollektiivista joukkoitsemurhaa. Nyt on tietenkin aika katsastaa keitä nämä puupäät ovat.


Yksinkertaisesti sanoen puupää on rokottamaton riskiryhmään kuuluva. Sellainen joka ei ota rokotetta edes periaatteesta mutta jolle voi arvata käyvän kalpaten kun tauti osuu omalle kohdalle. Tilastojen valossa hän on mies ja vain mies. Iältään 45-65v. Teholle joutuvat yleensä haperoin vanhusväestö joiden aika on jo täysi, mutta työkykyisistä sinne pääsee vain miespuoliset. Koronaan kuolleista alle 55v kaikki on miehiä. Tästä voi päätellä että aktivisteissa on toki naisia mutta yhtäkään naispuolista riskiryhmään kuuluvaa ei tästä piiristä löydä. Puupäisiä naisia ei siis ole tilastojen valossa olemassa. Syynä se paljon puhuttu sukupuolirooli.

Altistava tekijä on ylipaino, asia jonka luulisi itsekullekin olleen jo puolentoista vuoden ajan ilmiselvää. Paino lisääntyy ihmisen vanhetessa ja koskee 50v ylöspäin monia. Ylipaino itsessään ei tietenkään ole pääsyy sinänsä sillä on olemassa myös terveitä ja hyväkuntoisia ylipainoisia. Syynä on kehon krooninen tulehdustila. Ylipaino juontaa ruokailutottumuksista, perinteisestä miehisestä grilliruoasta joka huuhdellaan alas riuskalla määrällä viinaa - kyllä te tiedätte. Sellainen ruoka rasittaa elimistöä ja pitää sen tulehdustilassa. Tai oikeasttaan ylipaino itsessään on eräänlainen myrkytystila, jossa aineenvaihdunta on sekaisin, keho täynnä monenkirjavaa tulehdusta. Kun on täynnä tulehtuneita osioita, on silloin immuniteettikin sekaisin. Ja kun se uupuu, se on kuin kutsukortti koronavirukselle jolle ylirasittunut puolustusjärjestelmä ei voi mitään. Tämän vuoksi lihavat joutuu teholle. Harva puupäistä on itse tietoinen omasta terveydestään. Kolestrolit, verenpaineet ja ennen kaikkea verensokerit ovat tuntematon suure sillä mies ei mene lääkäriin kuin paareilla kannettuna. Harva tietää riskiryhmää olevansa ja jos epäilee olevansa, ravistaa sellaiset mieteet pois.

Sosioekonomisesti he ovat tyypillisesti joku suomessa asuva venäläinen rekkakuski. Venäläisillä on se oma juttunsa jota ei länsimaalaisittain tajua. Jokainen venäläinen tietää Sputnikin olevan Kremlin salaliitto ja sen takia niitä kupsahtaa itse emämaassa tuhannen tyypin päivävauhtia. Itä-eurooppa on muutenkin yliedustettuna kuolleisuusluvuissa koronaan juontuen sen slaavilaisesta mentaliteetista. Suomessa venäläisvähemmistö on pieni mutta muodostaa melkoisen prosenttiosuuden.

hautuumaa
Puupäiden uusi koti kauniilla paikalla. Älkää itkekö puupäiden puolesta vaikka kuolemallaan tarjoavat vähän ikävämmän joululahjan. Iloitkaa ettette ole enää tyhmyyden vaikutuspiirissä.

Suomalainen puupää asuu pienellä paikkakunnalla, syrjäisissä taajamissa ja jos isossa kaupungissa, hänet löytää työväenluokkaisilta vuokra-alueilta. Hän on matalasti koulutettu mikä ei varmaan ihme ole, ja että vähäkoulutuksinen hän on sen vuoksi, ettei alkujaankaan ollut mikään ruudinkeksijä. Tämä hämmästyttää vieläkin vähemmän. Hän on tyypillisesti vieraantunut, tuntee epäilyä "eliittiä" kohtaan eli on lyhyesti sanoen perussuomalaisten vankkumaton kannattaja. Iältään 50-65v, nähnyt jo Soinin aikakauden ja ollut puolueuskollinen. Tietää että jos vaan mamut porkittaisiin pois ja kehitysapu lakkautettaisiin, avautuisi paratiisin ovet ja sellasta kaveria hän äänestää joka näitä lupaa. Hän on hypännyt takavuosien rasismista koronakriittisille linjoille. Hän on vatsakas, kovaääninen netissä ja taatun typerä.

Hänelle korona on tietenkin puhtaasti poliittinen kysymys. Rokottamattomuus protesti eliittiä vastaan aidossa trumpilaisessa hengessä. Omasta äijämäisestä terveydestään hänellä on vankkumattoman ruusuinen kuva. Siinä auttaa että Ano Turtiaisen ja Tiihosen kiihotuspuheet uppoavat hedelmälliseen maaperään ja näitä kahta hän pitää profeettoina. Kun Tiihonen sanoo että korona on vain flunssa, hän ei näe mitään syytä epäillä. Mistäkö tiedän hänen olevan juuri tuollainen? Tilastoistahan sen voi päätellä. Persu.

Se on ihan oma juttunsa että jos itsekin tietää kuolevansa koronaan ja rokote pelastaisi niin miksi sitä ei ota? Siihen vastaaminen menisi ihmisen sielunsyövereihin joihin ei ole järkevää vastausta. Jonkinlainen kuolemanvietti?

Kun tauti sitten iskee, se on kaksi ekaa päivää sitten harmiton pikkuflunssa. Sitten mennäänkin jo teholle jossa ollaan viikosta kahteen muoviputki suussa taju kankaalla. Kaikkia ei edes hengityskone pelasta. Keuhkot menee kuolioon, sydän pysähtyy tai mikä komplikaatio iskeekään. Henki lähtee vaikka ympärillä on viisi lääkäriä ja sairaanhoitajat päälle. Valtaosa puupäistä kuoleekin teholle kun tilanne on jo liian pitkällä. ne jotka kävelee sieltä ulos, ovat kummasti viisastuneet. Miettivät kaksi kertaa ennen kuin liittyvät uudelleen tiihosen kuolemanklubiin.

Mutta kuten sanoin, tämähän on pelkkää darwinismia. Eikö se että puupäät mene joukolla tänä talvena, kuten ennustettu on, johdakin älykkäämpään lopputulokseen? Siis kun typerykset katoaa maailmasta edes hetkellisesti. Olihan näitä typeryksiä jo keskiajallakin. Ne jotka usko siihen ettei kannata kaupunkeja eristää koska rutto tappaa vain syntisiä. Riittää kun messuaa kirkossa. Noh, Jumala ei kaikessa viisaudessaan kerännyt vain syntisiä vaan kaikki. Mutta ei se ole oleellista. Oleellista on, että kun kaikki oli ohi, syntyi renessanssi. Niin varmaan käy nytkin kun koronan kanssa opitaan elämään arkea. Näemme väkisinkin tieteiden ja taiteiden kehittymisen. Sitä edesauttaa sekin, että perinteiset juntit, nuo ikuiset marmattajat ja vastarannankiiskit ovat silloin kadonneet. Tai opettelevat kävelemään uudelleen teholta päästyään eikä ehdi kiukutella netissä ja levittää tyhmyyksiä. Osa ei siirrä puupää -geenejään eteenpäin koska ovat kuolleet. Turtiaisenkin on vaikea voittaa vaalit kun fanit ovat kuolleet tai invalideja. Jotkut liikkeet vaan kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Nyt menee puupäitä isommalla volyymilla mitä nähtiin edes keväällä 2020 joten hyvin on pullat uunissa.

Pakkohan tässä on ilkkua. Minua huvitti jo aikanaan kun jaettiin tämä darwininpalkinto jossa ihmisiä kuoli omaan tyhmyyteensä. Nyt samasta tyhmyydestä on tullut kokonainen kansanliike joka vasta huvittaakin. Tätä showta kaipaa lisää. Nyt pitää kaikkien lähteä pikkujouluihin ja levittää koronaa kykyjen mukaan rokottamattomiin keski-ikäisiiin vatsakkaisiin äijiin. Tulevaisuus kiittää kun sen rasitteena ei enää ole se tyhmin aines joka aina hidastaa ja sekoittaa kaikkea. On ollu hyvä vauhti tämä satakunta puupäätä viikossa hautuumaalle mutta tahdin soisi kiihtyäkin. Puupäitä on kymmenintuhansin ja tämä vauhti on liian hidas.

Älkää tästä suinkaan suuttuko. Sanonta sanoo että älkää ampuko viestintuojaa. Minkäs minä itsetuhoisille tolvanoille mahdan? paitti ottaa lisää popcornia ennen kun tsekkaa päivän teholla olijat.

Jukkis
 
Gravatar
juppe
Tää tilanne menee jännäks, koska aidossa demokratiassa foliopäät voi rokottaa väkisin ennen kun ne rupeaa ottaan enemmistöä tosissaan pattiin, mutta Suomi ei oo sellanen vaan enempi reservaatti, missä metsäläiset saa juosta irrallaan.

Ei oo ollu paljon puhetta sellasista kuntoutuskeskuksista, mitä aidoissa demokratioissa alettiin puuhata koronan poteneille jo toissakesänä, koska sellaset maksaa ja se on paha juttu. Koko yhteiskunnan sulkeminen pari kertaa vuodessa käy paljon kalliimmaks, niin että änkyröiminen lopetetaan jollain tavalla, mutta pakkorokotuksia ei voi vieläkään harkita, koska metsäläisten pitää kuitenkin saada päättää itte. Jotain muuta pitää keksiä ja tukin kovin kauan pitää odotella, että päästään näkeen mitä se on.

Piilota kommentointilomake