× Sekalaisissa puhutaan... no sekalaisia.

Onko suomalaisilla uhrautuvaisuusgeeni?

Lisää
02.03.2011 11:59 #7314 : tri No
Suomalaiset on olleet aina kovia uhrautumaan:
-Aikana ennen rautakautta ovat uhrautuneet siirtymällä syrjempään, ehkä joku tietää nämä uhrautumiset paremmin?
-Ruotsinvallan aikana ovat uhrautuneet Ruotsin sotahullujen kuninkaiden puolesta.
-Venäjänvallan aikana ovat uhrautuneet Venäjän keisarikunnan puolesta.
-Kristinuskon tulon jälkeen ovat uhrautuneet kirkon puolesta.
-Vapaussodan aikana uhrautuivat kaikki isänmaansa ja aatteensa puolesta.
-Talvisodassa uhrauduttiin jälleen isanmaan puolesta.
-Jatkosodassa uhrauduttiin Suur-Suomen ja Saksan puolesta.
-Sotien jälkeen uhrauduttiin hyvien naapurisuhteiden puolesta.
-EU:hun liittymisen jälkeen on uhrauduttu itä-Euroopan maiden puolesta.
-Samaan aikaan on uhrauduttu USA:n aseteollisuuden puolesta.
-Afganistanissa uhraudutaan muslimien puolesta, tämän toki Lipponen olisi tehnyt jo Irakin sodan aikana ilman Mannista.
-Nyt uhraudutaan etelä-Euroopan maiden ja Irlannin puolesta.
-Lisäksi uhraudutaan sen puolesta, että tuloerot kasvaisivat ja rikkaat saisivat pitää varallisuutensa.

Voisiko olla mahdollista, että tämä kansa jossain vaiheessa lakkaisi uhrautmasta jonkun muun puolesta ja alkaisi terveesti pitää omia puoliaan? Vai onko uhrautuminen niin geneettistä, että aina vaan on uhrauduttava?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.03.2011 15:21 #7318 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Onko suomalaisilla uhrautuvaisuusgeeni?
Eiköhän tuollainen uhrauslista ole sama kaikille kansoille. Kyllä kai jokaisella kansalla on arvoja, joiden vuoksi kannattaa kuolla, ja sen takia nuo historiat on sellaisia verilöylyjä kun ovat. tai sanotaan sitä niinkin että todellista rakkautta on uhrautuminen. poikkeuksena kai ison luokan verikekkereistä muodostaa korkeintaan jotkut eskimot tai tahitin saarella kookospalmujen alla makailevat. mutta hekin uhrautuvat sitten pienempien asioiden puolesta, jos ei muuta niin lähtevät myrskyssä kalastamaan ruokkiakseen mukulansa - kohtalokkain seurauksin.

Tässä asiassa en pitäisi suomalaisia sen pölkkypäisempinä kuin muitakaan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.03.2011 15:28 - 02.03.2011 15:52 #7319 : Narian
Vastaus käyttäjältä Narian aiheessa Vs: Onko suomalaisilla uhrautuvaisuusgeeni?

”Finlandiin tehtiin Uudenmaan tuhoamisen jälkeen kolme ristiretkeä. Ensimmäinen ristiretki tehtiin vuonna 1155 Turunmaan rannikolle; ihmiset uhattiin tappaa, jos he eivät menisi joka sunnuntai kirkkoon – koska suomalaiset olivat älykästä väkeä, he päättivät mennä kirkkoon.” —Ior Bock

Ajatus kirkolle alistumisesta on todella vastenmielinen, mutta kaikesta päätellen esi-isiltämme järkevä strateginen valinta. Tämän sukupolven tehtävä on palauttaa esi-isiemme kunnia paljastamalla kirkon mädännäisyys ja irroittamalla se valtiosta.

Ongelma on vain siinä, että kirkon otteen heikentyessä globalistit ovat ottaneet uudeksi strategiakseen kansamme tuhoamisen maahanmuuton kautta . Ja tämä sisältä käsin suoritettu hyökkäys on monta kertaa vakavampi uhka kansamme säilymiselle kuin ristiretket 1000 vuotta sitten.
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 02.03.2011 15:52 Narian.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.03.2011 16:59 #7326 : Kane
Vastaus käyttäjältä Kane aiheessa Vs: Onko suomalaisilla uhrautuvaisuusgeeni?
Minusta Suomalaiset eivät enää uhraudu, sillä uhrautumisella tarkoitetaan toimintaa jolla saadaa vastinetta uhrille. Mielestäni Suomalaiset vain yksinkertaisesti alistuvat, mikä taas kertoo hyvin epäterveestä asenteesta ja sairastuneesta itsetunnosta.

Keskustelin tänään ystäväni kanssa, joka on syntynyt vuonna 1930. Hän muisteli talvisodan syttymisen aikaa ja kertoi kuinka kansa, jonka itsetunto oli kohdillaan, jätettiin oman onnensa nojaan. Kaikki vähänkään varakkaat matkustivat ulkomaille karkuun ja ne keillä ei siihen varaa ollut, jäivät kirjaimellisesti itkemään kohtaloaan neuvostoliiton uhkaillessa, että he ovat kahdessa viikossa Helsingissä.

Näin meillä käy lähitulevaisuudessakin kun EU rakennuttaa maamme täyteen ydinvoimaloita, jää tavallinen kansa kuolemaan saasteisiin ja säteilyyn, samalla kun kansan pettäneet kansanedustajat ottavat aurinkoa etelä-euroopassa.

Just joo...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.03.2011 07:09 #7335 : Turms kuolematon
Suomeen muuten on rakenteilla sellainen ydinvoimala, että jos se ottaa ja posahtaa, kaikki kuolee. Ei ole väliä vaikka asuis sadan kilsan päässä tai planeetan toisella puolella. Eli sinänsä ei ole niin väliä, että niitä tänne rakennetaan, kun sama planeetta kuitenki.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.03.2011 07:16 #7336 : Kane
Vastaus käyttäjältä Kane aiheessa Vs: Onko suomalaisilla uhrautuvaisuusgeeni?
Näin on ja kolmatta pukkaa. No mitäpä me emme tekisi ranskalaisten tähden, paskat meistä.

Just joo...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.03.2011 08:23 #7337 : tri No
Vastaus käyttäjältä tri No aiheessa Vs: Onko suomalaisilla uhrautuvaisuusgeeni?

Kane kirjoitti: Näin on ja kolmatta pukkaa. No mitäpä me emme tekisi ranskalaisten tähden, paskat meistä.


Taasko uhrauduttiin? Kehitysmaihin siirretyn teollisuuden vuoksi, joka vaati sitä ennen halpaa energiaa? Ranskan valtion omistaman ydinvoimateollisuuden vuoksi? Olihan Suomi ensimmäinen länsimaa, joka tarttui tuumasta toimeen, kun toiset vielä nikottelivat ydinvoiman purkupäätöstensä kanssa.

Oliko Suomi siis rokoteasioiden lisäksi ikäänkuin "kovan ytimen" testimaa tässä: onko ydinvoiman lisärakentaminen kuitenkin vielä mahdollista? No rokotehommat meni vähän reisille, toivottavasti ranskalaiset ydinvoimalat on parempia kuin ranskalaiset autot. Etenkin kun tietää millä työvoimalla se on rakennettu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.03.2011 19:19 #7346 : Punagraniitti
Tuttu rakennusmestari kertoili siitä ydinvoimalan pykäämisestä. Kaikesta ei kannata syyttää ranskalaisia, sillä ensimmäiset rakennusvirheet taisivat mennä saksalaisten ja suomalaisten kontolle. Saksalaiset eivät antaneet tehdä pohjalaatan (jonka paksuus muuten nelisen metriä paikoin) massan tasaisen jähmettymisen avittamiseksi jäähdytysvesiputkistoa tai sekoittaa valumassaan jäätä. Suomalaisten vatkailema betoni taas oli koostumukseltaan huonoa. Nyt ne sitten suunnittelevat kai automaatiojärjestelmää jossain päin maailmaa. Ulkomailta tuotu rakennusporukka on myös ollut monenkirjavaa, joukossa ihan rappioalkoholisteja ja sosiopaattisesti käyttäytyviä häirikköjä, joista muut rakennusmiehet ovat saaneet kärsiä sen ohella, että ovat joutuneet asumaan oloissa, joissa ei nykydirektiivien mukaan saa edes pitää karjaa. No, pr-työtä ne ranskalaiset eivät ainakaan hallitse, se Arevan pomohan nauroi uutisissa suomalaisten huolelle siitä, ettei rakennustyömaalla ole kaikki kunnossa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.03.2011 19:28 #7347 : Jore
Vastaus käyttäjältä Jore aiheessa Vs: Onko suomalaisilla uhrautuvaisuusgeeni?
Se mikä ydinvoimalafarssissa vähiten naurattaa, on se miten on lähdetty hakemaan jotain liian hienoa ja upeaa. Tilataan prototyyppiasteella oleva voimala, joka ei näköjään valmistu koskaan. Olisi pitänyt tilata jokin maailmalla paljon käytössä ollut perusvarma voimalatyyppi. Se olisi jauhanut sähköä jo pitkään.
Aivan sama tilanne kuin armeija tilasi näitä natohöpö-hiilikuituvispilöitä kuljetuskoptereiksi. Vuosikaudet menee suunnitellusta käyttöönottopäivämäärästä yli, kun ranskalainen ja saksalainen riitelee millaiset istuimet vispilään tulisi saada.
Isojen investointien pitäisi olla sellaisia "suoraan kaupan hyllystä" -tyylisiä, ei tule yllätyksiä...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.125 sekuntia