× Sekalaisissa puhutaan... no sekalaisia.

Stonehengen kivet

Lisää
15.12.2016 16:32 #34583 : Morgan Moonchild
Stonehengen kivien alkuperää on arvuuteltu vaikka kuinka. Julkisuudessa ei ole kertaakaan kuitenkan näkynyt sitä, että olen tutkinut kiviä sen verran, että voisin väittää ainakin Stonehengen Heel Stonen olevan meteoriittia. Heel Stone on täynnä onkaloita ja reikiä joihin saa tungettua sormia, ihan niinkuin meteoriiteissä ja ulkonäöltään se muistuuttaa Gobin autiomaasta löydettyä meteoriittia jos vertaa kuvia keskenään.

Stonehengellä käydessä herätti huomiota myös se, että osasta kiviä pilkotti esiin rautaa tai terästä joka on kivien sisällä. Onko kukaan kuullut selitystä miksi kivien sisällä on metallia?


Heel Stone


Heel stone


Gobin autiomaan meteoriitti


Metallia Stonehengessä
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.12.2016 18:19 #34587 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Stonehengen kivet
Tuo metalli stonehengen kivissä taitaa olla syynä siitä, että paikka on luotu myöhemmin turistirysäksi:

mvlehti.net/2015/12/17/nain-meita-huijataan-stonehenge-1900-luvulla-pystytetty-turistinahtavyys/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.12.2016 18:51 #34589 : Kuutar
Vastaus käyttäjältä Kuutar aiheessa Stonehengen kivet
Mitä Stonehengen tilalla oli ennenkuin britit alkoivat kasaamaan nykyistä? Onko kaikki kivet roudattu muualta vai oliko paikalla jo jokin aiempi sortunut muodostelma?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.12.2016 07:54 #34594 : Morgan Moonchild
Vastaus käyttäjältä Morgan Moonchild aiheessa Stonehengen kivet
Tuossa Anteron linkissä kysyttiin:

Jos emme voi luottaa brittien viralliseen historiankirjoitukseen Stonehengen tapauksessa, niin voimmeko luottaa mihinkään, mitä brittiläinen historiankirjoitus väittää tapahtuneen? Mistä kaikesta meille valehdellaan? Jos britit valehtelevat, niin miksi eivät kaikki muutkin voisi valehdella yhtä lailla?

Briteissä on virallisesti käytössä Official Secret Act jonka voi googlata ja tässä myös pieni pala sen merkityksestä

In the U.K. there is something called the Official Secrets Act. The government has the power to order that certain subjects are forbidden to be discussed. It is also forbidden to discuss how the official secrets act exactly works. When an editor, station manager or publisher thinks a certain subject is covered by the act they must inform the government. Now if the government issues a "D" notice then media outlets are forbidden to go ahead with any stories on that subject. The "D" notice also authorizes the government to seize and close down any printing plant, radio station or TV
transmitter that may be in the process of broadcasting that story. The editor, publisher, and key personnel may be placed under arrest. To make matters worse the rest of the media is not allowed to report on these arrests or seizures. At this moment the forbidden subject is any discussionof possible foul play in the death of Princess Diana.
There has been a concerted effort since Diana's death to plant disinformation. For example - The car was formely stolen, the car had faulty brakes, it was a defective car, the car came from a junkyard, the car was speeding at 100 mph, the car was speeding at 120 mph, the car was speeding at 160 mph, and so on.

This is an old intelligence ploy. If you confuse the people with fake facts then the people will have no time to analyze the real facts.


No, eipä ole ensimmäinen kerta kun arkeologiaa ja historiaa pistellään uusiksi ja omin nimiin. Hitler varsinkin yritti tätä:

news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/3372117.stm

When archaeology gets bent
Although archaeology is sometimes associated with dry digging and forgotten ruins it also has another, sometimes darker aspect - one that has used evidence from the ground for political ends.

Adolf Hitler was so fond of archaeology that he gave the SS secret service special archaeological units, so that they could dig to prove a Nazi ideological bond of soil and nationhood.

Ja natsit myös varastivat arkeologisia aarteita kuten tämän tiibetin buddhalaisilta:

www.hurriyetdailynews.com/nazi-taken-buddhist-statue-hails-f....aspx?pageID=238&nID=31100&NewsCatID=375

Nazi-taken Buddhist statue hails from space

Ja virallisesti on sanottu, että Stonehengeltä on löydetty haudattuja ruumiita, että en tiedä missä vaiheessa rakennustöitä niitä on löydetty. Tämä on kyllä niin hyvä foorumi, että täältä löytyy faktatietoa asiasta kuin asiasta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.12.2016 11:42 - 16.12.2016 11:48 #34598 : tarja
Vastaus käyttäjältä tarja aiheessa Stonehengen kivet
Kyllä siellä on ollut jokin raunio ennen kuin 1900-luvun alussa hieman restauroitiin...

Eka valokuva on 1930-luvulta......ja piirros 1800-luvun lopusta.

Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 16.12.2016 11:48 tarja.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.12.2016 12:06 #34599 : Amidontti
Vastaus käyttäjältä Amidontti aiheessa Stonehengen kivet
Eiffel-torniakin kunnostetaan maalaamalla se joka 7. vuosi. Se että vanhoja rakennelmia kunnostetaan ei tarkoita sitä että ne rakennetaan 1900- tai 2000-luvulla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.12.2016 12:38 #34600 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Stonehengen kivet
Mä oon käsittäny et Stonehengeä on ekan kerran tutkittu jo 1600-luvulla. melkoisen romahtanuthan se silloin jo oli eikä siihen ollu sen kummempaa mielenkiintoa kun se miellettiin roomalaisten rakentamaksi.Mielenkiinto sytty vasta kun se aateltiinkin kelttien tekosiksi ja sit se restauroitiin. Ilmeisesti maaperässä oli kumminkin kuopanteita jotka paljasti alkuperäiset kohdat.
Sit 1900-luvun alussa niistä keksittiin ne arkeo-astronomiat jota silloinen tiedemaailma piti täytenä humpuukina seuraavat 60 vuotta kunnes maallikkotutkijat saivat vetoapua tähtitieteilijöiltä.

Meillä on suomessakin tälläsiä, ei tosin yhtä komeita paaseja mutta kivikehiä kumminkin kuten muuallakin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.188 sekuntia