× Sekalaisissa puhutaan... no sekalaisia.

Uskonnollisen yhdyskunnan määrittely

Lisää
30.01.2013 01:14 #17939 : Virvatuli
Taas koki yhteiskunnan arvostus kolauksen... ja juuri tuon "raadin" vuoksi.

teetai.blogspot.fi/2013/01/karhun-kansasta-ei-tullut-rekisteroitya.html

Muistin tuota lukiessani miksi erosin aikoinaan kirkosta...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.01.2013 05:11 #17940 : Trolli
Vastaus käyttäjältä Trolli aiheessa Uskonnollisen yhdyskunnan määrittely
On käsittämätöntä ja sikamaista, että uusien uskontojen oikeus rekisteröityä on 2010-luvulla jätetty kiihkoluterilaisten käsiin. Kristinusko on viimeiset 1000 vuotta koittanut aktiivisesti hävittää Suomesta "pakanuutta", jota nämä uudet uskonnot nyt vihdoinkin uskonnonvapauslain sen mahdollistettua tunnustavat. Lautakunnan jäsenet ovat härskisti käyttäneet asemaansa väärin, eivätkä perustelut kestä päivänvaloa (esim. vaatimus jonkin 'uskontunnustuksen' olemassaolosta kristinuskon suoran mallin mukaan, kuten linkissä ilmenee).

Kristityt ovat viime aikoina erityisesti kunnostautuneet puhumalla islamilaisten ja juutalaisten puolesta, mutta huomiotta on jäänyt se, että näillä kaikilla kolmella uskonnolla on yhteiset juuret ja hyvin samankaltainen ajatusmaailma, joten kysymys ei todellisuudessa ole mistään suvaitsevaisuudesta vaan oman tontin (johon kuuluu esim. pappeuden kieltäminen naisilta) puolustaminen. Käytännössä koko ajatus uskonnon määrittelystä ja kuvatunkaltaisesta lupakäytännöstä on farssi, näytösoikeudenkäynti, jota ei kuvauksen perusteella läpäisisi edes buddhalaisuus, mutta koska se on maailmanuskonto, ei näillä kiihkokristityillä ole ollut pokkaa käydä sitä vastaan. Selväksi päätöksestä kyllä tulee, että monijumalaisia uskontoja kannattavia pidetään pakanoina. Semmoisen ajattelun ei pitäisi kuulua nyky-Suomeen. Lainsäätäjät ja muut osalliset hävetkää!

Tämä oli häiriköiden käyttöön tarkoitettu avoin nimimerkki, mutta ei ole enää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.01.2013 08:32 #17941 : larmis
Vastaus käyttäjältä larmis aiheessa Uskonnollisen yhdyskunnan määrittely
Mitäpä muutakaan voi odottaa, kun sisäministerinä (eli käsittääkseni nimittää tuon lautakunnan?) on kiihkokristitty Päivi Räsänen.

Kyllä meillä aikoinaan koulun uskonnonopettajakin aivan avoimesti nimitteli buddhalaisia ja hinduja epäjumalanpalvojiksi, kun lukujärjestyksen mukaan olisi pitänyt opettaa maailmanuskontoja.

Suomessa uskonnonvapauslaki tarkoittaakin ilmeisesti sitä, että saat olla vapaasti sekopääkristitty kuten rouva Räsänen. SItten meillä on vielä tämä jumalanpilkkalaki, mikä sekin tarkoittaa että et saa rangaistuksen uhalla pilkata sitä mielipuolista hirviötä mitä kristityt palvovat mm harjoittamalla rituaalista kannibalismia, mutta kristittyjä laki ei koske: he saavat täysin vapaasti ja ilman mitään rangaistuksen pelkoa nimitellä muiden jumalia epäjumaliksi, syytellä muiden uskontojen harjoittajia saatananpalvonnasta, ja kuten tässäkin tapauksessa, jopa väittää että toinen uskonto ei edes oikeasti ole mikään uskonto.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.01.2013 13:24 #17943 : Trolli
Vastaus käyttäjältä Trolli aiheessa Uskonnollisen yhdyskunnan määrittely
Puhumattakaan juutalaisista ja talmudin opeista!!!!!!!1

Tämä oli häiriköiden käyttöön tarkoitettu avoin nimimerkki, mutta ei ole enää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.254 sekuntia