Käännekohta UFO - julkistuksissa tosiasia

Lisää
22.05.2021 02:11 #48417 : Fenix
Vaikka en nyt mikään asian harrastaja olekaan, satuin törmäämään tuohon 60 Minutes - ohjelmaan, joka tuli ulos muutama päivä sitten. Siinä käsiteltiin varsin avoimesti UFO-havaintoja, joita esim. sotilaslentäjät ovat jenkeissä tehneet. Ohjelmassa ei puhuttu vain satunnaisista havainnoista vuosikymmenien varrelta, vaan näitä havaintoja on haastateltujen lentäjien ja tutkijoiden mukaan tehty JOKA PÄIVÄ  jo vuosien ajan.

Tämä on nyt selvästikin käännekohta näissä ulostuloissa, eikä tästä ole enää paluuta vanhaan. Selviä lentokoneiden tutkahavaintojahan on julkaistu jo muutamia hieman aikaisemminkin ja nyt taas uusi, jossa joku lentävä objekti "loiskahti" mereen ja katosi. Enää ei ole epäselvää etteikö kysymys ole todellisista lentävistä aluksista. Säähavaintopalloista, planeetoista tai muista vastaavista ei näiden kohdalla enää puhuta, vaan UFO - ilmiön myönnetään olevan todellinen. Ihmiset haluavat nyt selviä vastauksia näihin asioihin, eikä salailua enää hyväksytä.

Eli sitten vaan odotellaan milloin Pentagonin korkeimmat herrat tulevat ulos asian kanssa ja lisää kuvamateriaalia julkaistaan. Veikkailen lähiaikoina ilmoitusta, että alieneiden risteily aluksillaan ilmakehässämme on sitten tosiasia. Eri asia sitten, mitä todisteita suostuvat julkaisemaan. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2021 18:37 #48418 : Fenix
Vastaus käyttäjältä Fenix aiheessa Käännekohta UFO - julkistuksissa tosiasia
Tässä Obama myöntää, että kyllä siellä jotain objekteja lentelee, mutta emme pysty sanomaan tarkasti mitä ne ovat ja miten ne liikkuvat (eli miten voivat liikkua sillä tavalla, miten liikkuvat).

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.05.2021 21:21 #48419 : Hart
Vastaus käyttäjältä Hart aiheessa Käännekohta UFO - julkistuksissa tosiasia
Tassa kun tiedetaan mitenka tiukassa talutusnuorassa lehdisto on niin vois kysya mita talla pohjustetaan. 

Vuos sitten joku sanoi naiden olevan darpan projekteja joita halutaan viestittaa venajalle avangarde icbm vastikkeeksi. semmostakin on kuultu etta naista tulee se seuraava pelko ja syy varustautua. 

nyt julkastaan "salaista" tietoa eika kukaan muka joudu maanpakoon tai guantamoon. 

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.” So said Orwell in 1984
War is peace; Freedom is slavery; Ignorance is strength.

www.monbiot.com/2011/12/19/how-freedom-became-tyranny/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
28.05.2021 16:14 #48431 : Fenix
Vastaus käyttäjältä Fenix aiheessa Käännekohta UFO - julkistuksissa tosiasia
Nyt on sitten julkaistu tutkadataa. Ufot pörränneet tuntikausia USA:n laivaston alusten ympärillä:Kohta pitäisi tulla armeijan raportti näistä ilmiöistä USA:n kongressille. Katsotaan nyt myöntävätkö suoraan, etteivät ole ihmisten tekeleitä nuo alukset, vai ilmoittavatko vain, että eivät muka tiedä mitä ne ovat. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.094 sekuntia