Foorumi päivitetty uuteen versioon

Lisää
09.10.2016 09:36 - 09.10.2016 09:47 #33584 : JiiKoo
Foorumi on päivitetty kokonaan uuteen versioon. Ulkonäkö on erilainen. Vanhemmissa viesteissä (vuosien takaisissa, jolloin sivuston nimi oli kokonaan toinen) kuvalinkki viestissä on rikki, mutta kuvat ovat luonnollisesti tallella. Kuva näkyy kuitenkin viestin alapuolella olevasta "Liitetiedostot" -linkistä. Vika on sama kuin edellisessä versiopäivityksessä, jos joku vielä muistaa. Nyt sitä ei enää korjattu rautalanka-kuminauha-paperiliitin -menetelmällä vaan laitettiin kuvat näkymään Liitetiedostot-linkistä. Viestiin linkki/linkit korjataan lähiaikona, ei huolta. Sen jälkeen versiopäivityksissä linkki korjautuu automaattisesti päivityksen mukana. Kehitys kehittyy... :-)

Muista puutteista ja vioista voi kirjoitella tähän viestiketjuun.

Ps. Vanhempaan foorumiversioon ei ole paluuta. Siltä on lopetettu bugi- ja tietoturvapäivitykset jo reilu kuukausi sitten. ;)

Kokemus on asia, jonka saat heti kun olisit tarvinnut sitä.
Viimeksi muokattu: 09.10.2016 09:47 JiiKoo.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.10.2016 21:38 #33589 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Foorumi päivitetty uuteen versioon
Joo,,, jotain taustaväriä tää kyllä tarttis... on niin kirkkauteen ylennetty tän valkoisen taustan takia että oikein sokaistuu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.10.2016 23:37 #33592 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Foorumi päivitetty uuteen versioon
Mä panin asken kommenttiin kuvan ja tää alusta pani ensimmäisen tagin sisään pari välilyöntiä. Onko se bugi vai ominaisuus?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.10.2016 08:20 - 11.10.2016 08:25 #33598 : JiiKoo
Vastaus käyttäjältä JiiKoo aiheessa Foorumi päivitetty uuteen versioon

Jukkis kirjoitti: Joo,,, jotain taustaväriä tää kyllä tarttis... on niin kirkkauteen ylennetty tän valkoisen taustan takia että oikein sokaistuu.

Juppe kirjoitti: Mä panin asken kommenttiin kuvan ja tää alusta pani ensimmäisen tagin sisään pari välilyöntiä. Onko se bugi vai ominaisuus?


Säädin taustan kirkkautta hiukka vähäisemmäksi. Mobiililukemisen helpottamiseksi nykyinen tyyli on vaalea tausta. Taustavärin valinta on aina tasapainoilua mobiilin ja isojen näyttöjen välillä. Kompromissi siis.

En löytänyt tuota viestiä. Mitä tarkoitat hetki sitten? Miten se näkyi viestissä? Todennäköisesti kyseessä on editorin ominaisuus, joka voi olla bugi. Se poistunee tulevien bugipäivitysten aikana.

Ps. Firefox-selaimen käyttäjät voivat helposti testata sivustoa mobiilinäkymässä. Painat vain Ctrl+Shift/Vaihto+M, niin pääset kokeilemaan erilaisa mobiilinäkymän kokoja. Lopullinen mobiilitesti täytyy luonnollisesti tehdä oikealla mobiililla. Itselläni on pöytäkoneen lisäksi tabletti (Samsung) ja älypuhelin Huawei.

Kokemus on asia, jonka saat heti kun olisit tarvinnut sitä.
Viimeksi muokattu: 11.10.2016 08:25 JiiKoo.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.105 sekuntia