USA vaatii tiedelehtiä vaikenemaan tappajavirukses

Lisää
20.12.2011 21:37 #10995 : eveangel
yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2011/12/usa_vaatii_tie...ikenemaan_tappajaviruksesta_3119944.html

"Yhdysvallat vetoaa tieteilijöihin, jotta he eivät kertoisi keinotekoisesti luodun tappajaviruksen yksityiskohtia julki. Ihmisestä toiseen leviävää lintuinfluenssaa on kehitetty Hollannissa ja Yhdysvalloissa."


Kuten myöskään siitä, että Baxterilla oli patenttihakemukset vetämässä ennen hybridivirusflunssa-aaltoja. Koska kyseessä on selkeästi biologinen aseteknologia, siitä ei saisi huudella sen enempää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.12.2011 10:23 #11005 : Johannes
Niin, vakavuudellahan tälläiseen pitää suhtautua.
Toisaalta miksei se lintuinfluenssa muuttunut vaaralliseksi jo ihmisten keskuudessa? Ja onko tuo muttunut virus vielä yhtä vaarallinen kuin se huonosti tarttuva? Jotenkin myös tuntuu hassulta, että frettien influenssa menisi 1:1 ihmisen kanssa vaikka ne limakalvot samankaltaiset ovatkin. Aikaisemminhan influenssien kanssa on käynyt niin, että tauti on "vaimentunut" sitä mukaa kun se ihmisten keskuudessa on pyörinyt.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.12.2011 17:49 #11028 : Jukkis
Eikös periaatteessa kaikki influenssat ole linnuista lähtöisin? tarttuvat herkästi ihmisiin ja yleensä se on niin, että kaikki nollapotilaan ympärillä kuolevat, mutta kuolleisuusaste laskee sitä mukaa kun tauti leviää. sopii vissiin pöpöllekin sillä kantajien 100% niittaaminen ei ole pitkän päälle viisasta. Näin ollen oli selvää että taannoinen meksikosta lähtenyt sikaflunssa oli laimentunut aikaa sitten saapuessaan suomeen. tätähän me rokotekriittiset koetettiin silloin huutaa kun erämaan profeetat.

eikä itse asiassa espanjantautikaan mikään turhan tappava ollut, jengi kupsahti lähinnä jälkitauteihin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.12.2011 07:41 #11033 : juppe

Jukkis kirjoitti: eikä itse asiassa espanjantautikaan mikään turhan tappava ollut, jengi kupsahti lähinnä jälkitauteihin.


Se oli hengenvaarallinen tuberkuloosin heikentämille ihmisille ja nuoret miehet olivat saaneet sitä ekassa maailmansodassa värjötellessään juoksuhaudoissa ja tartuttivat sitä kotiin palattuaan nuoriin naisiin. Espanjantauti vaikutti pelottavalta, koska siihen kuoli paljon nuoria aikuisia, mutta jos sen päästäisi irti nyt niin ei se paljon normaalista lentsusta eroaisi.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio ja muuta hienoa:
pohjolangalapagos.wordpress.com/

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.12.2011 16:48 #11046 : eveangel
www.sott.net/articles/show/239212-Killer-Flu-Debate-Should-Mutant-H5N1-Have-Been-Created-

"News of two separate research projects that altered the bird-flu virus so it could potentially spread between humans has some experts asking: Should this research have been done at all? "

Lisää tietoa siitä kuinka näitä viruksia peukaloidaan tarkoituksella ja niistä tehdäänh aseita.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.117 sekuntia