× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Julian Assangen oikeat seksisyytökset

  • h3pe
  • Kirjoittaja
  • Poissa
  • Osaaja
  • Osaaja
  • To boldly go where Appelgren has never gone before
Lisää
04.12.2010 11:57 #6051 : h3pe
Koska nyt pettää pokka, en ala suomentamaan:

www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/g/a/2010/12/03/busines...er-julian-assange-sex-crimes-2010-12.DTL

Basically, it seemed as though two Swedish Assange groupies that Assange charmed into the sack in rapid succession were mortified to discover that he actually wasn't that into them.

But then Interpol launched its manhunt, rendering Assange a cross-border fugitive. So it seemed the "sex charges" might be more serious than initially thought.

But what are they?

They're not "rape," everyone agrees--because the sex was consensual. They also aren't unspecified "molestation."

What they appear to be is a violation of a Swedish law against "having sex without a condom."


Read more: www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/g/a/2010/12/03/busines...nge-sex-crimes-2010-12.DTL#ixzz178wKz6J5


Arrest Warrant for "Sex Crimes" Against Wikileaks Founder Julian Assange Is for "Sex Without a Condom", NOT Non-Consensual Rape Using Force


But it turns out it was for violating an obscure Swedish law against having sex without a condom.

georgewashington2.blogspot.com/2010/12/sex-charges-and-arrest-warrant-against.htmlPaljonkohan Assange saa linnaa suojaamattomasta yhdynnästä?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.12.2010 15:50 #6058 : Wäinö Harha
Vastaus käyttäjältä Wäinö Harha aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset
:laugh: :laugh: :laugh: Mielenkiintoista! Enpä asiaan ole syventynyt sen kummemmin, mutta haiskahtaahan tuo koko juttu mustamaalaukselta ja kiireeltä saada kaveri koppiin istumaan. Varsinkin nyt kun wikileaksilla on käynnissä nämä uudet paljastukset. Totuuden torvena hieman hämmästyttää, että missä ovat WTC-paljastukset? Ja toiseksi se, miten Assange on todennut koko 9/11- totuusaktivistion olevan yhtä hömppää. Sitten lisäksi on ilmennyt näitä epäilyjä wikileaksin olevan CIA:n dissinformaatiokanava. Onko nyt taas kyseessä yksi vuosisadan vedätyksistä? Osama julkistaa "kolostaan" ilmastonmuutospropagandaa ja taloutta heitellään kuin tahallaan.. hmm.. mielenkiintoista!

Kuluvat ajat, päivät menevät ja tulevat. Taas tarvitaan minua: Sammon noutajaksi, auringon ja kuun vapauttajaksi, ilon tuojaksi maailmaan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.12.2010 16:31 - 05.12.2010 01:43 #6059 : Narian
Vastaus käyttäjältä Narian aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset

Wäinö Harha kirjoitti: Totuuden torvena hieman hämmästyttää, että missä ovat WTC-paljastukset? Ja toiseksi se, miten Assange on todennut koko 9/11- totuusaktivistion olevan yhtä hömppää. Sitten lisäksi on ilmennyt näitä epäilyjä wikileaksin olevan CIA:n dissinformaatiokanava.

Ymmärtääkseni nuo CIA-epäilyt ovat kummunneet juurikin tuosta oudosta 9/11-kannasta.

Tuossa on kuitenkin sekin mahdollisuus, että Assange ei halua koskea liian kaluttuun ja suosittuun aiheeseen imagosyistä. Jos ei ole jotain kaiken ylittävää, lopullista 9/11-asiakirjaa lyödä tiskiin, on parempi ottaa etäisyyttä 9/11-totuusliikkeeseen, ja antaa ymmärtää, että ”me olemme oikea uutisorganisaatio”.

Haastatteluista on selvinnyt, että Assange on poikkeuksellisen terävä kaveri. Hän varmasti ymmärtää keitä 9/11-iskun takana oli. Tämä tarkoittaa sitä, että etäisyyden otto on joko strateginen valinta, tai sitten Wikileaks todellakin on CIA:n harhautuskampanja.
Viimeksi muokattu: 05.12.2010 01:43 Narian.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.12.2010 11:48 #6073 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset
Pidän itsestäänselvänä että Julian tulee joutumaan vaikeuksiin. Ei sen takia että hän vuotaa juuri tietynlaisia tietoja, vaan tietovuodon takia itsessään.

Juttuhan menee niin että kielikelloja arvostetaan; on rehtiä että työntekijä astuu esiin ja sanoo firman kaataneen rikkihappoa jokeen jo vuosien ajan, tai joku virkamies myöntää että virastossa on otettu lahjuksia jo hyvän aikaa. Nämä ovat kielikelloja. Yhtä varmaa on sekin, että jo järjestelmän uskottavuuden takia kielikelloja rangaistaan aina jollakin tavalla - muutenhan tästä voisi tulla yleinen ilmiö. Laulaa saa mutta sen hintana on maineen, uran, vapauden yms menetys, se on pelin hinta. Suomessakin on ollut monta kielikelloa viime vuosina aina Jäätteenmäestä neurologi Partiseen jotka ovat maksaneet kovan hinnan sanoessaan jutut ääneen.
Tässä mielessä on tyystin yhdentekevää mitä wikileaks vuotaa, oleellista on että vuotaa ja vuotajat pannaan vankilaan ja Julian itse tulee vähintään menettämään maineensa.
Sitten kun näytöstyyppinen oikeudenkäynti on pidetty, estradille astuu uusi kielikello; joku jossakin jostakin aiheesta...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.12.2010 12:22 - 05.12.2010 12:45 #6075 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset

Wäinö Harha kirjoitti: Ja toiseksi se, miten Assange on todennut koko 9/11- totuusaktivistion olevan yhtä hömppää. Sitten lisäksi on ilmennyt näitä epäilyjä wikileaksin olevan CIA:n dissinformaatiokanava.


Assange on täysin aiheellisesti luokitellut totuusliikkeen merkityksettömäksi ja totuusliike on reagoinut siihen leimaamalla Assangen CIA:n agentiksi.

Totuusliikehän ei tee muuta kuin lukee netistä mitä muut ovat tehneet ja pitää melua itsestään. Se on hämmästyttävän huono hankkimaan itse tietoa ja pitää lehtiartikkeleiden ja keskustelufoorumien lukemista sekä FOIA-sivujen penkomista suurina saavutuksina. Heikäläinen toimittaja voi haastatella jotakuta sen jälkeen kun on kiinnostunut henkilöstä jonkun muun tekemän haastattelun takia tai nostaa pöydälle asian, jonka joku muu on jo nostanut pöydälle. Mitään uutta ei ilmene vaan kaikki on pelkkää vanhan kierrätystä, mitä salaillaan jättämällä lähdetiedoista kertomatta paljon olennaista.

Olisiko ollut 2007 tai 2008 joku pienen uutissivuston toimittaja alkoi ihmetellä miksei Osama bin Ladenin etsintäkuulutuksessa mainita 9/11-iskuja ja teki jotain mitä totuusliikkeen torvet eivät olleet onnistuneet tekemään: Soitti FBI:n palvelunumeroon ja kysyi asiasta. Ystävällinen asiakaspalvelija kertoi hänelle, ettei rikostutkimuksissa ilmennyt syytä epäillä Osaman sekaantuneen niihin iskuihin, mutta totta kai häneltä kysyttäisiin niistäkin jos hänet saataisiin kiinni.

Tieto haastattelusta levisi netissä nopeasti ja totuusliike teki sen minkä parhaiten osaa, eli ryntäsi laumana haaskalle ja alkoi mölytä että taas oli saatu uusia todisteita, mutta se jäi kertomatta, ettei kukaan heikäläisistä ollut tajunnut tehdä samaa, vaikka aikaa oli ollut vuosia.

Ei ole mitään syytä epäillä, että totuusliike koskaan vaivautuisi hankkimaan salaisia asiakirjoja tiedonvapauslain avulla, koska se on vaivalloista ja oikeustaisteluun täytyy löytää rahoitus jostakin. On paljon helpompi odottaa, että muut tekevät varsinaisen työn ja juhlia sen tuloksia ikään kuin ne olisivat jollain tavalla omia aikaansaannoksia.

Totuusliike on osa samaa ongelmaa kuin työpaikalla kuhniva kulissijengi, joka odottaa että muut tekevät enimmät työt ja kuuntelevat sen päälle heidän omakehuisia jorinoitaan.

Ilman totuusliikettä voi elää vallan mainiosti, koska sen formaatti on nyysitty muilta. Esmes Jeff Rensen nettisivuilta löytää kaiken sen mitä totuusliikkeen ehkä muutamalta tuhannelta sen imitaatiolta löytyy. Moni varmaan käykin etsimässä uutisotsikot sieltä.

www.rense.com/
Viimeksi muokattu: 05.12.2010 12:45 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.12.2010 23:58 #6083 : teepean
Vastaus käyttäjältä teepean aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset
Huomasiko kukaan muu erään pikkuisen yksityiskohdan: Wikileaksin ja Assangen viimeaikaiset ja todelliset ongelmat alkoivat huhusta, että Citibank olisi seuraava paljastusten kohde.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.12.2010 03:01 - 06.12.2010 15:09 #6085 : Narian
Vastaus käyttäjältä Narian aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset

teepean kirjoitti: Huomasiko kukaan muu erään pikkuisen yksityiskohdan: Wikileaksin ja Assangen viimeaikaiset ja todelliset ongelmat alkoivat huhusta, että Citibank olisi seuraava paljastusten kohde.

Niin, siis kysehän ei ole huhusta vaan Assange itse kertoi haastattelussa, että seuraava iso Wikileaks-paljastus tulisi koskemaan yhtä USA:n suurimmista pankeista. Pankin nimeä hän ei maininnut. Mutta on tietysti mahdollista, että kyseisen pankin johtokunta tietää itse, että paljastukset tulevat koskemaan heitä.

Ja kyllä, Interpol-etsintäkuulutukset ym. julkistettiin pian tämän lausunnon antamisen jälkeen.

Wikileaksin vastareaktio on ollut ihailtava: he automatisoivat peilauspalvelimien rekisteröimisen, minkä tuloksena Wikileaks-vebbisivusto on tätä kirjoitettaessa peilattuna jo 208 palvelimelle , jotka sijaitsevat useissa eri maissa, myös Suomessa.

Minä nimittäisin tätä nyt käynnissä olevaa tilannetta ensimmäiseksi avoimeksi informaatiomaailmansodaksi. Assange tullaan muistamaan sankarina, joka käynnisti uuden avoimuuden ajan maailmanpolitiikassa. Tämä avoimuuden aika oli monelta taholta ennustettu (kanavoiduissa viesteissä jne.) alkavaksi vuonna 2010, mutta kukaan ei tiennyt, miten tapahtumat käytännössä etenisivät. Eikä kyse loppujen lopuksi tule olemaan siitä, mitä Wikileaks tekee, vaan siitä mitä se inspiroi muut tekemään. Wikileaksillä tulee olemaan tämä vaikutus riippumatta siitä, onko kyseessä pohjimmiltaan rehellinen toiminta vai CIA:n harhautus.

Kuten yksi toimittaja kirjoitti: ”The cork is out of the bottle. If WikiLeaks is silenced, others will pick up its ideas.”

Jenkit ovat entistä epätoivoisempia. Sarah Palin sanoi, että Assagnen jahtaamiseksi pitäisi käynnistää samanlainen kampanja, kuin Osama Bin Ladenin tapauksessa aikoinaan. Suurin osa ihmisistä näkee kuitenkin Assangen hyviksenä, ei pahiksena, ja tästä syystä käsillä on täysin uusi tilanne.
Viimeksi muokattu: 06.12.2010 15:09 Narian.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Ildin

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.12.2010 04:23 - 10.12.2010 04:29 #6111 : eveangel
Vastaus käyttäjältä eveangel aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset
Wikileaksin seinäpaperikuva. Löytyy liitonarkkia ja JFK:ta.


Käsittääkseni suurin osa eli yli puolet Ciakojen operatiiveista on naisia, ihan vaan sen takia kun nämä pääsevät avuillansa tärkeisiin paikkoihin helpostikkin. En ihmettelisi lainkaan jos tälläinen kuvio olisi kyseessä, niin ihmeen haetulta tuntuu..

Kaupthing on islantilainen pankki.
fi.wikipedia.org/wiki/Kaupthing
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 10.12.2010 04:29 eveangel. Syy: lisäys

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.12.2016 18:50 #34344 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset
En o kauheesti seurannu nettihuhuja mut assange on vissiin oikeasti kadoksissa. Mahdollisesti Guantanamossa testaamassa paljonko ihminen sietää vesikidutusta?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.12.2016 19:15 #34345 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset
Katoaminen olis hyvä päätös uralle, koska tyhjästä se ilmestykin. Siinä mielessä se ei koskaan oo ollu kovin uskottava tyyppi.

Sen roolikin on jääny hämäräks, koska Wikileaksin perusti ihan muut ja ne sitten katos jonnekin kun tää tyyppi tunki mukaan.

Sitten sillä on tällaisia liittolaisia kuin Anonymous, josta ei tiedä yhtään keitä sen takana on. Vuodotkin on olleet niin suuria ja täynnä jotain turhaa paskaa, että ne on lähinnä vieneet huomiota pois luotettavammilta lähteiltä, niin kuin vaikka kaikelta siltä, mikä on saatu julkiseks tiedonvapauslaeilla.

Snowden on niin samanlainen sirkushuvien lähde, etten mä ole siihen missään vaiheessa yrittäny luottaa edes kokeeks.

Jos halua tietää mitä jenkit puuhaa niin ei muuta kuin Googleen hakusanaks FOIA.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.12.2016 21:49 #34914 : Jonisco.
Vastaus käyttäjältä Jonisco. aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset
Voihan se olla niinkin, että annetaan joidenkin tietojen vuotaa. Näillä tiedoilla peitetään taas pahemmat jutut kun kaikkien huomio on kiinnittynyt näihin tahallaan vuodettuihin asioihin.

Uskon, että nuo seksisyytökset on vain mustamaalaamista. Ketään ei kiinnostaisi jos syytökset olisi esim. veronkierto. Syytöksiin on tarvittu mahdollisimman nolo asia. Onhan se tietysti mahdollista, että on tehnyt jonkin seksirikoksen ja tällöin henkilön täytyy vastata siitä oikeudessa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.12.2016 09:48 - 31.12.2016 10:12 #34920 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Julian Assangen oikeat seksisyytökset
Kyllä tää niin korruptoitunutta ja kieroutunutta peliä on mitä media ja politikka kentällä käydään että sinisilmäisiä viedään siellä kuin litran mittaa kebab kioskille. Savua ja peilejä, hokkuspokkusta ja harhautusta.

www.zerohedge.com/news/2016-12-30/trump-exactly-where-elites-want-him

Tässä erinomainen artikkeli Zerohedgessä joka antaa ajattelun aihetta. Suomihan on perinteisesti ollut tällainen testirata kaikelle uudelle ( www.sinikivi.com/keskustelu-sinikivi-com/historia/18270-vesikko#34864 ). Meillä käytiin jokin aika sitten eduskuntavaaleissa tällaista uudenlaista mediapropaganda kampanjaa, jossa sitten tuli tämä posliinipöntön halkaissut jytky, joka vieläkin haisee puuterihuoneessa vaikka sitä kuinka huuhtelee.Samaa löyhkää leijailee tässä Wikileaksin ja Trumpin ympärillä. Nyt ameriikan-isojytkyn jälkeen kun uutta hallintoa on alettu rakentaa, alkaa se näyttää just sellaiselta eliitin dream teamiltä kuin mitä vastaan kansa kuvitteli äänestävänsä. No aika näyttää mikä tarkoitus tällä kaikella on ollut. Ainakaan ei hornetit enää pörrää Pirkanmaan taivaalla 24/7 mitä ne teki ennen USAn pressanvaaleja ja hysteerinen Venäjän pelko on laantumassa,. Jotain hyvääkin siis.Ensivuonna ollaan viisaampia, parempaa uutta vuotta toivoen!

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 31.12.2016 10:12 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.194 sekuntia