× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Ihmiskunnan seuraava askel lähempänä kuin arvaamme

Lisää
27.06.2015 20:17 #27527 : Nico-Jeriko
Heti alkuun huomautus kaikille, nyt mennään korkealla ja kovaa. Tässä vedetään suuria linjauksia nätisti nippuun ja maalataan sitä isompaa kuvaa. Vielä tässä vaiheessa skenaario on puhdasta spekulaatiota, sillä allekirjoittanut ei kuulu mihinkään sisäpiiriin, vaikka foliohattuinen hihhuli olenkin. Tämä ajatus on muhinut jo jonkin aikaa pääkopassani ja nyt näyttäisi olevan aika tuoda ajatukset Suomen vaihtoehtopiirin kerman tarkasteltaviksi ja mahdollisesti kumottaviksi. Jokainen tehköön omat tutkimuksensa/päätelmänsä ja toivonkin, että mikäli kommentoi tätä kirjoitusta, tapahtukoon se "out of the box" ajattelumallilla. Vielä ennen muinoin näin tehtiin tiedettä ja mitään ei tyrmätty suoralta käsin. Valitettavasti nykyisin tiedekin on politisoitunut ja eräällä tavalla uskonto/uskomus ja tämä estää avointa keskustelua ja kehitystä. Jos ensimmäinen ajatus mielessäsi on, että "tämä on ihan paskaa ja mahdotonta koska ****", niin ole hyvä ja pidä mielessäsi eräs Galileo Galilei ja kulje kilometri hänen kengissään.

Vaihtoehtomediaskeneä on ravisusttanut uusi whistleblower, joka käyttää aliasta Corey Goode. Kyseinen kaveri on vienyt mahdolliset paljastukset aivan uudelle tasolle, suorastaan "next level shit". Ensimmäinen linkki englanninkieliseen sivustoon ja toinen hämeeksi:

exopolitics.org/full-et-disclosure-plan-involves-document-dumps-whistleblowers-coming-forward/

kosminenvalo.wordpress.com/2015/04/25/historiallinen-kaanne-planeetan-valtataistelussa/

Varsinkin hämeenkielinen linkki on hyvä lukea kokonaisuudessaan, sillä Tomi osaa kirjoittaa hyvin asiallisesti.

Meille kaikillehan on hyvinkin tuttuja vastaavanlaiset hihhulit, jotka paasaavat minkä kerkeävät ja luovat samalla omaisuuttaan. MUTTA luettuani enemmän Coreyn höpinöitä, alkoivat palaset loksahtelemaan paikoilleen ja isompi kuva alkoi yllättäen näyttää selkeämmältä. Näitä uutisia on täysin turha odottaa lukevansa suomalaisesta valtamediasta, jonka sensuuri lähentelee jo Pohjois-Korean vastaavaa sillä erotuksella, että kiitos internetin tieto ja ja tietämys kasvaa joka päivä.

Corey on antanut uskottavan selityksen monille asioille, joita olemme saaneet ehkä lukea, kuten oudot maanalaiset räjähdykset ja äänet maan alta, lisääntynyt UFO-havainnot sekä jopa julkisuuteen nousseet korruptioskandaalit.

Pähkinänkuoressa Corey on mennyt möläyttämään, että maapallolla vierailee useampiakin rotuja, ihmiskunnalla on maan ulkopuolisia tukikohtia jne. Tämähän ei ole mitään uutta hihhulimaailmassa, mutta Coreyn mukaan 2014 leikkiin tuli uudet pelaajat, jotka käänsivät vaakakupin positiivisuuden puolelle. Tämä siis tarkoittaa käytännössä sitä, että maapalloa hallinnut eliitti on menettänyt otteensa ihmiskunnasta ja heidän tappionsa on varma. Tästä johtuen eliitin sisäiset ryhmittyvät paljastavat kilpaa toisiaan pelastaakseen itsensä = korruptioskandaalien paljastuminen (FIFA&kansainväliset pankkien korkomanipulaatiot) sekä Soroksen vaikutus Ukrainan kriisiin muutamina esimerkkeinä. Vieläkin hullumpia tarinoita riittää, mutta turha lähteä mielisairauden puolelle ilman mitään todisteita valtamedian puolelta.

Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä? Mitä on odotettavissa? Ei enempää eikä vähempää kuin totaalinen maailmankuvan muuttuminen. Maan ulkopuolinen elämä tuodaan julkisesti esiin samoin kuin salattua teknologiaa, joka nostaa ihmiskunnan teknologisen tason 0:sta 1:heen. Naapuripitäjän kyräily vaihtuu naapurigalaksin kyräilyyn.

Miksi siis tämä kirjoitus? Juurikin siitä syystä, että meidän kaikkien on hyvä ymmärtää, että historia toistaa itseään niin kauan kunnes me kaikki ymmärrämme, että me emme oikeasti ole tässä suunnattomassa universumissa yksin ja elämä on muutakin kuin perustarpeiden tyydyttämistä JA että meidän on aika päivittää meidän vanhentuneet käsityksemme olemassaolostamme ja elämästä. Meidän on aika antaa anteeksi KAIKILLE ja siirtyä sille tasolle, jolle me kuulumme. Koston kierre on loputon ja egon harhainen käsitys minuudesta on aika vaihtaa parempaan. Me ihmiset olemme kaikki veljiä ja sisaria keskenämme ja ainoastaan valtaeliitti on hyötynyt "hajota ja hallitse" tilasta. Leivän ja sirkushuvien aika on ohi, on aika siirtyä seuraavalle kehitystasolle.

Kolmatta maailmansotaa ei ole tulossa, Venäjä ei ole hyökkäämässä ja suurin osa luullusta tiedosta on valhetta. USA&NATO ovat paperitiikereitä. Pelko on illuusio, jonka avulla meitä on hallittu. Tälle kaikelle on kuitenkin ollut tarkoituksensa ja käyttäytykäämme kuin rakastavat vanhemmat pieniä lapsia kohtaan. Me emme tuomitse pieniä lapsia heidän tekemistään virheistä, koska me tiedämme syyn: kokemattomuus&tietämättömyys. Ja mikä tärkeintä, ME ITSE olemme antaneet tälle hiljaisen hyväksyntämme. ME olemme kaikki osallisia tähän. Ei ole syyllistä/syytöntä, on vaan me.

"Totuus" on se, että me olemme yhdellä pienellä elollisella planeetalla osana aurinkokuntaa, joka on osa suurempaa galaksia, joka matkaa niin kovaa vauhtia eteenpäin, että me emme kykene oikeasti käsittämään tätä. Me ja meidän Maa on universumin mittakaavassa kuin yksi punasolu verenkierrossa. Ja tällä hetkellä tämä punasolu on ollut enemmänkin syöpäsolu ja me kaikki tiedämme, mitä tapahtuu sairaille soluille = joko me tervehdymme tai meidät poistetaan. ONNEKSI valtaosa ihmisistä haluavat olla onnellisia ja tästä johtuen ihmiskunnan seuraava askel on lähempänä kuin arvaamme.

Istuttakaa tämä ajatussiemen mieleenne ja katsokaa itse kuinka valheet hälvenevät joka päivän valon ja todellisen tiedon edeltä. Tämä auttaa teitä hälventämään mahdollista pelkoa huomisen suhteen ja nauttimaan tästä ajasta. Me olemme kaikki täällä juuri tämän seuraavan askeleen johdosta, vaikka emme sitä välttämättä muistaisikaan. Ainakin itselleni ajatus siitä, että on olemassa muutakin kuin mitä näen/koen/tunnen on rauhoittava.

Sinä olet Jumalan lapsi, korvaamaton osa hänen valtakuntaansa, jonka Hän loi osaksi itseään. Mitään muuta ei ole olemassa, ja vain se on todellista. Olet valinnut nähdäksesi unitilan, jonka aikana olet nähnyt pahoja unia, mutta unitila ei ole totta, ja Jumala kutsuu sinua heräämään....
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Ansgarius, Susibelle

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
28.06.2015 09:43 #27530 : Veda
Olen samaa mieltä siinä että ihmiskunnan on herättävä ykseystuntoon ja että väärinkäytökset ja muut ikävät salaisuudet tulevat paljastumaan.

Ufo- ja teknologiaväitteitä pidän liian mielikuvituksellisina.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
28.06.2015 13:04 #27531 : Nico-Jeriko
Myös itselleni mainitsemasi aiheet ovat todella korkealentoisia ja suhtaudun niihin tietyllä varauksella. En kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, että näin todellakin olisi. Maan ulkopuolinen elämä on kuitenkin mielestäni suurempi todennäköisyys kuin se, että Maa on ainoa paikka maailmankaikkeudessa, jossa evoluutio on kehittänyt älykästä elämää. Samalla kun katsoo mihin jo meidän kehittämä tiede pystyy tekemään virallisesti, niin alamme olemaan lähellä uutta teollista vallankumousta . Aurinkoenergia on jo nyt kustannustehokasta, 3D-printterit alkavat yleistymään lähivuosina ja valtameriä ryhdytään puhdistamaan jätteistä vähentäen tarvetta öljynkulutukselle. Tekoäly on jo kehittynyt siihen pisteeseen, että valkokaulustyöt korvataan ohjelmistoilla. Uudet tutkimustulokset kvanttifysiikassa siirtävät todellisuuden rajoja yhä kauemmaksi vanhasta "tiedosta". NASA on vahvistanut, että Star Trekistäkin tuttu "poimumoottori" on mahdollinen.Näihin uusiin haasteisiin tarvitaan uudet työkalut sekä ratkaisut, sillä vanha tietämys on tullut elinkaarensa päätökseen.

Suurin este ihmiskunnan kehitykselle on ollut virheellinen käsitys erillisyydestä, että me emme ole yhteydessä mihinkään. Tämän lisäksi meillä on edelleenkin käytössä vanhanaikaiset uskomusmallit oikeudenmukaisuudesta sekä humanismista. Nämä uskomukset ovat aikaansaaneet loputtoman koston kierteen ja samalla vaikeuttaneet elämistä. Kun maan ulkopuolinen elämä tulee virallisesti ulos salaisuuksien verhon takaa, tulemme oikeasti tajuamaan ja ymmärtämään, että uskonnolla tai ihonvärillä ei oikeasti ole mitään merkitystä, sillä me olemme kaikki ihmisiä. Saa olla aika uppiniskainen henkilö, joka edelleen syyttää naapurin mamua kaikista ongelmista, kun ihmiskunnan edustajat neuvottelevat merimakkaran näköisten olentojen kanssa. Yksilö on luonnollisesti tärkeä osa yhteisöä, mutta ihmiskunnan edun tulee aina mennä yksilön edun edelle. Yhteiskunnan tehtävä ei ole höösätä ahneita ja yksinkertaisia olentoja tuhoamalla omaa ympäristöään ja kuluttamalla rajallisia resursseja, jotta me voisimme olla tekemättä mitään ja kuluttaa. Eikä elämän tarkoitus ole tehdä esim. toimistotöitä, jolla ei ole loppupeleissä mitään merkitystä, mutta uskomusjärjestelmämme kautta luulemme toisin, Me olemme luoneet oman turvallisen kuplan omien uskomusjärjestelmien (uskonto,valtio,raha,tiede jne) kautta ja nyt on aika puhkaista tämä kupla ja katsella sitä seuraavaa tasoa, joka onkin huomattavasti monimuotoisempi sekä myös positiivisempi verrattuna nykyhetkeen. Kuinka moni meistä oikeasti tykkää tehdä työtä saadakseen palkaksi rahaa? Rahaa, jonka takana ei ole yhtään mitään ja jonka on luonut toiset yksityiset henkilöt tietokoneen ruudulla. Rahaa, joka on samalla aina velkaa. Ja tästä velasta johtuen joudumme maksamaan jatkuvasti enemmän veroja veronmaksajina noille yksityisille henkilöille ja samalla köyhdymme vääjäämättömästi joka ikinen päivä hitaasti, mutta varmasti.

Odotan innolla, mitä tulee seuraavien kuukausien aikana tapahtumaan, vauhti näyttäisi kiihtyvän, vaikka pinnalla on vielä tyyntä.....

Sinä olet Jumalan lapsi, korvaamaton osa hänen valtakuntaansa, jonka Hän loi osaksi itseään. Mitään muuta ei ole olemassa, ja vain se on todellista. Olet valinnut nähdäksesi unitilan, jonka aikana olet nähnyt pahoja unia, mutta unitila ei ole totta, ja Jumala kutsuu sinua heräämään....

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
28.06.2015 20:59 #27533 : Antero
Karanteeni...?

koko aurinkokunta on asetettu tiukkaan karanteeniin. Kukaan ei pääse aurinkokuntaan sisään eikä ulos. Myöskään Maan pinnalta ei enää pääse avaruuteen. Eliitin kaikki kommunikaatioyhteydet Maan ulkopuolelle on katkaistu.


Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto Nasa kertoi sunnuntaina, että SpaceX Falcon 9 -raketti räjähti vain minuutteja laukaisun jälkeen Cape Canaveralissa Floridassa Yhdysvalloissa. Raketti oli miehittämätön. Kyse oli normaalista laukaisusta ja raketin oli määrä kuljettaa lisätarpeita kansainväliselle avaruusasemalle.

Reutersin mukaan raketissa oli useita tuhansia kiloja tavaraa, kuten uusia tutkimustyökaluja. Kyse oli seitsemännestä kerrasta, kun raketin oli määrä lähteä kohti avaruusasemaa.

– Tässä vaiheessa laukaisutiimille ei ole vielä selvää, mitä raketille tapahtui, Nasan kommentaattori George Diller sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.


www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1435456704856.html

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
28.06.2015 22:19 #27535 : turso
Mä oon niin messissä tässä meiningissä :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.06.2015 13:32 #27542 : Veda
Nico-Jerikolle ja kaikille muillekin.

Universumissa on erittäin todennäköisesti älykästä elämää jopa skeptikoiden ja materialistien mielestä. Monilla ihmisillä tuntuu olevan kokemuksia ufoista ja humanoideista, ja siksi niiden olemassaolo maapallolla tuntuu minustakin todennäköiseltä. Mutta on eri asia väittää, että maapallon hallituksilla on salaisia teknologiaohjelmia avaruusolentojen kanssa ja että nuo ohjelmat olisi pystytty pitämään salassa kymmeniä vuosia.

Mieli täytyy pitää aina avoimena, mutta itse en havaitse mitään todisteita tällaisista ohjelmista.

Tuo Exopolitics.org-sivusto ei vakuuta minua sisällöllään lainkaan. Sivusto esittää joitakin aika halpoja väitteitä kuten että on olemassa planeettojen kokoisia palloja, joita kuitenkaan ei pysty havaitsemaan. Mars-kuvat ovat samaa höpöä, jota on jo YouTube täynnä. Vastaavin ”todistein” kuka tahansa voi väittää mitä tahansa. Lupauksia ja vihjauksia uudesta infosta (sisäpiirin paljastuksista) annetaan paljon, mutta tiedonantoja lykätään aina ja käteen ei lopulta jää mitään konkreettista. Hassua sikäli kun nyt muka piti paljastaa koko totuus…

Olen oikeastaan huvittunut siitä miten sitkeästi aina väitetään sitä kuinka muka jokin ”eliitti” pimittää tietoa kansalta ja syöttää disinformaatiota. Itse olen varma siitä, että nyky-yhteiskunnassa ei pystytä pitämään näin radikaaleja asioita salassa. Ja valtamediakin paljastaisi tällaisia avaruusohjelmia ja alieneita mielellään ihan vain sensaatiosyistä jos niitä olisi olemassa. Koko media ei ole jonkin ”eliitin” ohjailtavana.

Todennäköisesti niin sanottu ”disinformaatio” on useammin vain hörhöjen keksintöä kuin hallitusten luomaa harhautusta.

Näköjään muuten tuo Corey on myös paljastanut sukunimensä, se on Goode. Ja tietenkään se ei ole oikea nimi, joten näyttöä ei tule sitäkään kautta. Itselläni tulee mieleen, että se on David Wilcockin keksimä hahmo.

Hyvä sanoma tuossa kuitenkin tuntuu olevan eli rakkaus ja rakentava toiminta ihmiskunnan hyväksi. Seurataan tilannetta.

Suomalaisessa blogissa mainittu ”Yksi laki” on muuten englanniksi ”Law of One” eli tarkemmin ”Yhden laki”.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.06.2015 14:50 #27543 : Nico-Jeriko
Linkkasin exopoliticsin siitä syystä, että sivusto oli ensimmäinen, jossa Coreyhin törmäsin. Kosmisen valon kirjoittaja on pitänyt ennen myös Yhden laki sivua, joka pohjautuu juurikin kyseiseen Law of One-käsitteeseen, joka on ymmärrykseni mukaan kanavoitu Ra-nimeä käyttäneeltä sieluentiteetiltä. Kaikki natsi- ja muu meininki menee myös itseltäni yli hilseen, mutta esim. maanalaisista tukikohdista olen kuullut monesta eri suunnasta, kuten Hangar 1-sarjasta. Ja Yhdysvalloissa on kuultu useastakin paikasta outoja maanalaisia räjähdyksiä sekä metallin kirskuntaa ja Coreyn tuoma selitys on yksinkertaisuudessaan looginen: maanalaisissa tukikohdissa on taisteltu. Jos joku muu pystyy tarjoamaan minulle selityksen, joka on vielä loogisempi niin mielelläni muutan käsitykseni.

Salaliitothan yleisesti lähtevät elämään omaa elämäänsä meemien lailla. Ja niin kauan kun nämä väitteet kiistetään eikä ole olemassa mitään todistusaineistoa, salaliitot pysyvät salaliittoina. Siksi olenkin tarttunut ainoastaan niihin tietoihin, joita julkisuudessa esitetään, kuten FIFA:n korruptioskandaali sekä uusimpana massiivinen tietovarkaus, joka kohdistui yhdysvaltojen työntekijöihin. Kun näitä irralliselta vaikuttavia tapahtumia ryhtyy peilaamaan Coreyn tarinointiin, niin väitteet eivät enää tunnu täysin tuulesta temmatuilta. Kaikellahan on aina syynsä ja miksi juuri nyt näitä paljastuksia tuodaan julki? Esim. case FIFA on vuosikymmeniä vanha, mutta vasta nyt on tarpeeksi todistusaineistoa. Jopa Yhdysvaltojen sisällä on alkanut tapahtumaan tavanomaisesta poikkeavia asioita. Texasin osavaltio vaatii sijoittamaansa kultaa takaisin keskuspankilta sekä kuvernööri oli määrännyt paikalliset kodinturvajoukot seuraamaan liittovaltion suorittamaa operaatio Jade Helm:iä paikan päällä.

Oli mitä oli, jotain on todellakin tapahtumassa halusimme sitä tai emme. Itse ainakin tekisin mielelläni jotain muuta kuin elän velkavankeudessa ja teen työtä, joka perustuu vanhaan kapitalistiseen järjestelmään.

Sinä olet Jumalan lapsi, korvaamaton osa hänen valtakuntaansa, jonka Hän loi osaksi itseään. Mitään muuta ei ole olemassa, ja vain se on todellista. Olet valinnut nähdäksesi unitilan, jonka aikana olet nähnyt pahoja unia, mutta unitila ei ole totta, ja Jumala kutsuu sinua heräämään....

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.06.2015 17:24 #27555 : Veda
Näemmä Yhden laki lukee täysin oikein ja blogin pitäjä tietää mistä puhuu. Näin varmaan vain yhden lyöntivirheen.

Joo, Niko, mainitsit vain todennettuja korruptioskandaaleja. Muitakin toki on paljastunut, mm. USA:n Merkelin salakuuntelu.

Exopolitics-sivustolla on onneksi myös kriittistä otetta, mutta yleinen näkökulma menee aika sfääreissä.

Sanoisin, että uskon esim. hyvin, että USA voisi parhaillaan tehdä mönkijöillä salaisia kaivauksia Marsissa ja asentaa sinne salaisia sotilaallisia laitteita. Mutta että siellä olisi satojen ihmisten siirtokunta… menee liian paksuksi.

Kaupunkilaisjärkeni sanoo, että ihmisten vieminen Marsiin on tieteellisesti ja taloudellisesti niin valtava projekti, että sellaista ei voida mitenkään pitää salassa.

Allekirjoitan ”Ran” filosofian, mutta en sulata lintuhahmoisia jumalia. Nehän selitettin jo Tähtiportti-elokuvassa. :)

Melkein jokainen voi keksiä uusia humanoidirotuja ja avaruusohjelmia ja sovittaa niitä yhteen aiempien ufoilmoitusten kanssa. Sinänsä siis kertomusten yhdenmukaisuus uusilla mausteilla lisättynä ei todista mitään.

Tarkoitukseni ei ollut lytätä asiaa, mutta kirjoitin asiasta mielipiteeni kun kerran kysyit niitä täällä. Hyvä kun kerroit tästä, sillä kiinnostava iso kuva on kyseessä kuten sanoit. Ja tuo itsetuntemussanoma on syvällistä. Kirjoitit itsekin hienosti elämän syvemmästä tarkoituksesta.

Kertokaa muutkin kantanne. :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.12.2015 12:38 #29168 : artolauri
Sinikivi foorumista olen aina pitänyt juuri sen 2eteerisen avoimesta ja keskustelevasta ilmanalasta."

Tällainen asennoituminen kun alkaa olla nettien foorumeissa jo kultaakin harvinaisempaa.

Tietysti on myös silti kyettävä kritisoimaan tätäkin tyyliä:
- Miksi ihmeessä Venäjä lopettaisi invaasionsa Afganistan, Ukraina, Georgia, Syyria akselille? En näe kyllä mitään syytä siihen. Koska USA Obama ottaa avosylin vstaan kaikki Venäjän laajentumiset. niin t u s k i n Putinin kaltainen kaveri kieltäytyy tällaisista "kutsuista" jatkossakaan.
- Israelin alueelle on suunnitelmissa käynnistää III- Maailmansota. Koska vallaseliitti tarvitsee SELKEÄN SYYN jatkaa ydinasetuotantojaan. niin on heistä AIKA myös näyttää maksajilleen. mitä "verorahoillamme" armeijat aikaan kuoleman ydinvoimillaan saa! Markina auki, on Obama/Putininilaisten teema!

Ens i kesäksi on pojilla kehitteillä #kaikkea hemmetin jännää!#

- Täällä myös kerrottiin, miten KOKO ihmiskunta on asetettu Avaruudelliseen SAARTOON! Oivaltavaa ja Saa...IN TOTTA! Tällaisia vaan NSA ei sallisi kerrottavan.! Ei ainakaan neteissä ja julkisesti!.. Huhuh, vai JO seitsemäs epäonnistunut raketti!

- Itse näen asian astetta lakonisemmin. YLE MOT kertoi, miten JOPA tavalliset Finnairin koneet taivaallamme täyttyvät mystisistä tappavista savukaasuista! Eikä NE kyllä ole mitään UFFO meininkejä! Vaan koska 1000MW reaktori vuotaa ilmakehäämme kolmatta TONNIA/y tappavaa Pu-239 syövyttävää säteilyn ionikaasua. SE se taivaalla tuhoaa ja sukkulatkin tiputtaa. Ihan on kuulkaasten ihmisten ITSE TEKOISTA NÄÄ. Joo siis JOS avaruudessa on elämää. Niin TAATUSTI kieltävätkin näin hullun kansan menon Avaruutta säteilyillään tuhoamaan. Tiesittekö, että ihmiskunta JIO NYT mm. säteilysterilisoi lähettämällä Marssiin kymmeniä kiloja näkemällä tappavaa siellä nytkin kaasuuntuvia plutoniumsaastojaan! Eihän tällaista voi YKSIKÄÄN UFO kansa puuttumatta katsoa!
-
Kolme suurpalkintoa maailmalta JO NYT saanut SUOMALAINEN DOKUMENTTI tekee historiaa!

Filmi joka "Muutti Maailmaa!"
___________________________

Arto Lauri 157. Sea


Arto Lauri 156. Return of the atom 2.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.12.2015 10:55 #29178 : Nico-Jeriko
Mystisiä radiosignaaleja avaruudesta:

m.iltalehti.fi/iltvuutiset/201512030092636_v0.shtml

Kovasti tuntuu paljastuvan uusia valheita sekä paikallisesti että globaalissa mittakaavassa. Elämme todellakin murroskautta.

Sinä olet Jumalan lapsi, korvaamaton osa hänen valtakuntaansa, jonka Hän loi osaksi itseään. Mitään muuta ei ole olemassa, ja vain se on todellista. Olet valinnut nähdäksesi unitilan, jonka aikana olet nähnyt pahoja unia, mutta unitila ei ole totta, ja Jumala kutsuu sinua heräämään....

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.01.2016 17:12 #29476 : Etsijä197
Joo, tuo kosminen valo blogi on aika mielenkiintoinen sivusto. Osa jutuista kyllä vaikuttaa olevan "huuhaata" mutta jotkut jutut voivat sisältää totuuden siemeniä. Tiedä sitten minkälaista vipeltäjää maailmankaikkeudessa kulkee, en itse usko että olisimme kehittynein laji maailmankaikkeudessa.

Tieto lisää tuskaa

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.01.2016 17:42 #29633 : kiinnostunut
Lainaus:
>>"Totuus" on se, että me olemme yhdellä pienellä elollisella planeetalla osana aurinkokuntaa, joka on osa suurempaa galaksia, joka matkaa niin kovaa vauhtia eteenpäin, että me emme kykene oikeasti käsittämään tätä. Me ja meidän Maa on universumin mittakaavassa kuin yksi punasolu verenkierrossa. Ja tällä hetkellä tämä punasolu on ollut enemmänkin syöpäsolu ja me kaikki tiedämme, mitä tapahtuu sairaille soluille = joko me tervehdymme tai meidät poistetaan. ONNEKSI valtaosa ihmisistä haluavat olla onnellisia ja tästä johtuen ihmiskunnan seuraava askel on lähempänä kuin arvaamme<<

Niin, totuushan on se, että aurinkokuntamme kiittää avaruudessa eteenpäin noin 72 000 km/tunnissa. Galaksin nopeudesta minulla ei ole tietoa.

Tämä aurinkokunta on osa suurempaa järjestelmää johon kuuluvat mm Sirius ja Plejadit, mutta siltikään (paikallis) järjestelmämme todelliset hallitsijat eivät ole fyysisiä ET-olentoja, vaan Taivasolentoja korkeammista dimensioista.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.151 sekuntia