× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Islamisaatio

Lisää
15.01.2015 17:05 #25333 : juppe
Islamisaatio kirjoittanut juppe
Tää on itse asiassa väärä termi, koska islam ei sovi kuvioon. Se on vain valittu ongelman nimeen ennakkoluulojen takia.

Oikea termi on sukurutsaatio tai jotain sellaista.

Islamin ongelmallisin osa on tämä, missä uskotaan, että mitä serkumpi, sen herkumpi. Muut brändit eivät leviä samalla tavalla.

Esmes somalit, joilla on tärkeä osa sukurutsatutkimuksissa, jakaantuvat kahteen laatuun, Eteläinen laatu on tämä mistä ei pidetä oikein missään ja millä on kotipuolessa täysi kaaos, ja pohjoinen on se mikä viihtyy siellä missä onkin ja osaa elää ilman kriisejä.

Ero on lisääntymistavoissa. Etelässä porukka on niin sitäsiittoista, että kolmannes väestöstä luokitellaan mielisairaaksi, ja pohjoisessa elää normaaleja ihmisiä.

Lähi-idän muslimaistakin ongelma on se sukurutsainen osa, jolla tuntuu olevan vapaa pääsy melkein kaikkiin maihin.

Jos maassa on sukurutsavapaakeskushallinto, joka osaa pitää tilanteen hallinnassa, se luokitellaan pahaksi, koska otteet ovat aika kovia. Jos se taas on itsekin sukurutsainen niin otteet saavat olla vielä pari pykälää kovempia eikä se niin haittaa.

Syyria on kevyttä sarjaa Saudi-Arabiaan verrattuna, mutta sen keskushallinto ei ole riittävän degeneroitunut, joten se on paha. Saudien kuningashuone taas on nainut ristiin iät ja ajat, joten sitä pitää ymmärtää, vaikka päitä putoilee enemmän kuin ISIS:n tontilla.

Tämä taas selittyy hoivavietillä, jolla on saanut erikoisaseman moni muukin sairaalloinen vähemmistö.

Esmes Suomessa paijattavien vähemmistöjen listalle päässeet mustalaiset ja tietyt rantahurrilajikkeet ovat kovin sisäsiittoisia ja synnynnäisesti sairaalloisia. Siksi niitä paijataan vaikka käytös olisi millaista.

Myös aateliset ja rahasuvut ovat hyödyntäneet samaa temppua iät ja ajat. Kun suku degeneroituu niin pitkälle, että pystyy hädin tuskin puhumaan, palvelijoista ei ole puutetta. Monet narsistit taas teeskentelevät tai rupeavat alkoholisteiksi, koska sairaat saavat pelata eri säännöillä kuin muut. Se yksinkertaisesti kannattaa.

Eli ongelma ei ole islam vaan se, että tietyt muslimikannat ovat suunnilleen samassa kunnossa kuin Korkeasaaren paviaanit, joista en muista lopetettiinko ne vai ei, eikä ongelma katoa kotouttamalla ja ymmärtämällä vaan niiden pitäisi saada uusia geenejä, mikä taas on vaikeaa, koska nimen omaan siltä ne ovat parhaiten suojautuneet.

Sukurutsamuslimeilla on pakkomielle ommella tyttöjen pimperot umpeen ja ns. kunniaa varjellaan raa'allakin väkivallalla. Ne yksinkertaisesti haluavat olla liian degeneroituneita sopeutumaan terveiden ihmisien yhteiskuntaan, koska muut ovat niiden mielestä liian poikkeavia. Aivotkin toimivat ihan eri tavalla.

Käytännössä ne kannattaisi palauttaa sinne mistä ovat tulleetkin ja odottaa, että naapurit vievät jälkipuhdistukset jonkin sodan jälkeen riittävän pitkälle.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut.
Pohjolan Galápagos - Suomi 104 vuotta erikoisjuhlaversio.pdf

Pitempi versio:
Pohjolan Galápagos.epub

Kattavasti linkitetty ylimääräinen luku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.092 sekuntia