× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Pohjois-Korea

Lisää
02.01.2015 02:07 #25119 : juppe
Pohjois-Korea kirjoittanut juppe
Pohjois-Koreaan kannattaa kiinnittää huomiota, koska siihen ei pitäisi kiinnittää huomiota.

Ensinnäkin on sen oma mesoaminen, joka on suunniteltu sellaiseksi, ettei sitä voi pitkän päälle ottaa vakavissaan. Ne on kyllä tyhmiä, mutta ne on myös ovelia ja sitä oveluutta sitten piisaa kun älyä puuttuu.

www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/pohjois_korea_viettelija_agentit-30006
www.abovetopsecret.com/forum/thread33/pg

Toiseksi on Hollywoodin vääristelemä maailmankuva, mistä puuttuu yhtä ja toista. Kuka myy elokuvassa aseita kriisipesäkkeisin? Joku rahanahne jenkkipä tietenkin. Oikeasti Pohjois-Korea myy niille, jotka eivät muualta enää saa, tai joilla on varat niin vähissä, että kehno venäläisen aseen piraattikopio alkaa kelvata. Niitä palestiinalaisetkin käyttää.

A Wiki-leaked secret U.S. government cable dated 2009, and signed by then Secretary of State Hillary Clinton, points to North Korean dealings with the fourth state on the terror-sponsoring list, Sudan. The cable states: “The U.S. government has information that in 2008, Sudan was negotiating a weapons deal with with the North Korean government that included purchasing North Korean medium-range ballistic missiles, short-range missiles, and anti-tank missiles.” The cable goes on to express U.S. concern about “information indicating that Sudanese entities or individuals might be engaging in missile cooperation with North Korea.”


www.forbes.com/sites/claudiarosett/2014/05/12/eyes-wide-shut-to-north-koreas-terror-ties/

Se on vaan onnistunut ryhtymään niin kiusalliseksi, että suuren yleisön huomio pitää kääntää muualle, ettei alkaisi tulla paineita hyppiä sen silmille. Niinpä niillä on sitten varaa on hyvinkin härskejä kun ei siitä kumminkaan mitään seuraa.

www.rfa.org/english/news/korea/assault-12172014183304.html
news.vice.com/article/missing-north-korean-student-in-paris-reportedly-kidnapped-by-kim-jong-un-agents
freebeacon.com/national-security/dia-north-korea-planned-attacks-on-us-nuclear-plants/

Ranskassakin joku tuntematon tai "tuntematon" taho vakoilee ydinvoimaloita lennokeilla ja se voi olla Pohjois-Korea.

Ne niitten hyökkäystunnelitkin on olevinaan vain jotain vuosikymmeniä sitten löydettyjä sadan metrin pätkiä, vaikka niillä on alan osaamista sen verran, että sitä passaa myydä Burmaan. Ne eivät vain ole jääneet kiinni viime vuosina, tai sitten tietoa pimitetään, koska ihan varmasti niitä etsitään Etelä-Koreassa.

Elikkä kun nämä ilmoittavat, etteivät olleet Bostonin maratonin pommi-iskun takana niin kannattaa kysyä, entäpä jos olivatkin? Aika ihmeellinen propagandasirkus siitä käynnistyi, ja aivan varmasti niiden nettisoturit osallistuivat keskusteluun, koska ei tietomurroilla loppujen lopuksi kovin paljon merkitystä ole. Teininörtit harrastavat niitä muutenkin eikä maailma ole siihen kaatunut. Yleisen mielipiteen muokkaaminen sen sijaan tuottaa tulosta, joten eiköhän ne osallistu Ukrainan kriisin kehittelyynkin.

uk.businessinsider.com/r-in-north-korea-hackers-are-a-handpicked-pampered-elite-2014-12?r=US

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.106 sekuntia