× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

VAKOILU

Lisää
11.09.2014 19:13 - 11.09.2014 19:21 #23887 : rcislandlake
VAKOILU kirjoittanut rcislandlake
Stasi -listat eivät avautuneet julkisuuteen. KGB -listat ovat auki... www.demari.fi/politiikka/uutiset/23839-lehdet-kgb-n-arkistoista-hurjaa-suomalaistietoa


Verkkouutiset ja Nykypäivä kertovat, että Britanniassa julkistetuista entisen Neuvostoliiton tiedustelupalvelun KGB:n arkistonhoitajan papereista löytyy noin 40 suomalaisen kontaktin nimet vuosilta 1972-84. Osasta nimiä on tiedetty jo aiemmin, mutta suurin osa on uusia.

Verkkouutisissa julkaistulla nimilistalla ei juuri ole poliitikkoja, talouselämän korkeinta johtoa tai tärkeimpiä virkamiehiä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Verkkouutiset ja Nykypäivä ovat näyttäneet aineistoa poliittisen historian professori Kimmo Rentolalle. Hänen mukaansa todellisia tekoja on mainittu aika vähän, mutta joidenkin kerrotaan toimittaneen kallisarvoisia tietoja.

Verkkouutisten mukaan Churchillin arkistokeskuksessa Cambridgessa on tuhansia KGB:n arkistonhoitajan Vasili Mitrohinin länteen vuonna 1992 tuomia tietoja.

Ilta-Sanomien mukaan Mitrohin oli tullut KGB:n palvelukseen vuonna 1948. Latvian kautta Britanniaan tullut Mitrohin ei tuonut länteen alkuperäisiä asiakirjoja, vaan käsin niistä tekemiään kopioita.

Mitrohin kuoli Britanniassa vuonna 2004 81-vuotiaana.

Tietoisesti tai tietämättään

Professori Rentola huomauttaa Verkkouutisissa, että vaikka monet olivat tietoisesti KGB:n palveluksessa, jotkut ovat voineet päätyä papereihin tietämättäänkin.

Verkkouutisten mukaan KGB jaotteli kontaktinsa agentteihin, luottamuksellisiin kontakteihin ja kehittelykohteisiin. Mitrohinin kopioimat KGB-merkinnät sisältävät useimmiten kontaktin nimen, koodinimen, syntymävuoden ja -paikkakunnan, kansallisuuden, ammatin, värväysajankohdan sekä ehkä KGB:n osastonkin.

- Nimi ja peitenimi papereissa ei vielä todista kovin paljon. Sellaisen kohdalla, joka antaa passin venäläisille tai toimii postilaatikkona, asia on toinen, professori Rentola toteaa Verkkouutisissa.

www.iltalehti.fi/uutiset/2014091118655925_uu.shtml

Toimittaja Juha-Pekka Tikka penkoi venäläisloikkarin papereita viikon ajan. (JARNO JUUTI)
LUE MYÖS

Verkkouutiset: Lista suomalaisista KGB-kontakteista julki

Poliiseja, suurlähettiläitä, professoreita... Nämä suomalaiset löytyvät KGB-arkistosta

Jaakko Laakso KGB-paljastuksesta: Vanha juttu

Suomalaisista KGB-yhteyksistä nimilistan koonnut Verkkouutisten ja Nykypäivän toimittaja Juha-Pekka Tikka ei usko, että hänen paljastuksistaan löytyy enää poliisille tutkinnan aihetta.

- Toivon, että siitä on apua lähihistorian tutkimukselle.

KGB:n arkistonhoitaja Vasili Mitrohin kopioi käsin Neuvostoliiton tiedustelupalvelun asiakirjoja 15 vuoden ajan. Vuonna 1992 hän loikkasi länteen ja kirjoitti papereitaan puhtaaksi vuonna 2004 tapahtuneeseen kuolemaansa asti.

Mitrohinin paperit julkistettiin Britanniassa kesäkuussa. Tikka kertoo Verkkouutisten käyneen tuhansia ja taas tuhansia papereita läpi viikon ajan ja kirjanneensa ylös kaikki mainitut suomalaisnimet.

Onko jokainen listalle päätynyt suomalaisnimi KGB:n vakooja?

- Ei, he ovat olleet KGB:n ylös merkitsemiä suomalaisia kontakteja. Suomalaisia kontakteja on ollut enemmän, tässä on vain yksi osa heistä.

Listalta löytyy esimerkiksi Eila Kännö. Kuinka paljon hänen KGB-yhteyksistään sait selville?

- Hänen merkinnöissään muistaakseni ei lue mitään muuta kuin henkilötiedot.

Kiinnostava nimi on myös ex-kansanedustaja Jaakko Laakso (vas). Mitä hänestä löytyi?

- Merkintä taisi olla vuodelta 1975. Siinä hänet luokiteltiin luottamukselliseksi kontaktiksi.

Mitä KGB:n luottamuksellinen kontakti tarkoittaa?

- KGB jakoi kontaktit karkeasti kolmeen luokkaan. Ensimmäinen oli agentti, toinen luottamuksellinen kontakti ja kolmas kehittelyn kohde.

Löysitkö kenestäkään suomalaisesta sellaista mainintaa, että hän olisi agentti?

- Niitä on paljonkin, mutta sekään ei vielä merkitse yhtään mitään. Siinä joukossa ovat esimerkiksi Suomessa aikanaan tuomion saaneet Eila Helin, Sirkka Karisalo, Vladimir Tsvetkov ja Olavi Pihlman.

Uskotko, että tästä enää rikosprosesseja nousee? Törkeä vakoilu ei rikoksena vanhene.

- Törkeän vakoilun tapausta sieltä ei näy. Merkinnät ovat suurimmaksi osaksi lähinnä 40 vuoden takaa. Useimmissa tapauksissa kyse on vain henkilötiedoista.

Löytyykö tuttuja tai sukulaisia ?
www.iltalehti.fi/uutiset/2014091118654232_uu.shtml

Verkkouutiset on selvittänyt Churchill Archive Centeristä Britannian Cambridgessa suomalaisia KGB:n kontakteja vuosilta 1972-84 ja julkaissut listan tiedustelupalvelun mahdollisista yhteyshenkilöistä. Osa näistä henkilöistä on aiemmin tiedetty, mutta suurelta osin nimet ovat uutta tietoa.

Tunnetuin nimi listoilla on vasemmistoliiton kansanedustajana 1991-2011 toiminut Jaakko Laakso, joka on jo aikaisemmin yhdistetty KGB:n toimintaan.

Verkkouutisten tiedot ovat peräisin ns. Mitrohinin aineistosta. KGB:n ulkomaantiedustelun arkistonhoitaja Vasili Mitrohin loikkasi vuonna 1992 Iso-Britanniaan tuoden mukanaan tuhansia nimiä ja muita tietoja. Kesäkuussa hänen tuomansa materiaalit tulivat julkisiksi.

Churchill Archive Centeristä löytyneitä suomalaisia KGB:n kontakteja vuosilta 1972-84 (KGB:n peitenimi, oikea nimi):

1. "Aimo", Heikki Repo

2. "Aksel", Jorma Inki

3. "Aro", Kyösti Venermo

4. "Baranov", Ville Pessi

5. "Belikov", Elias Lähdesmäki

6. "Bron", Sirkka Karisalo

7. "Dal", Rolf Dahlstedt

8. "Dick", Matts Dumell

9. "Elko", Eila Kännö

10. "Filon", Martin Finnman

11. "Gen", Timo Karmakallio

12. "Heino", Pekka Hurme

13. "Ilmar", Reijo T. Lehkonen

14. "Jan", Jaakko Laakso

15. "Karl", Lasse Jaakkola

16. "Korolev" tai "Korablev", Kai Holmberg

17. "Lem", Kari Salermo

18. "Lipman", Olavi Pihlman

19. "Lumi", Seppo Kauppila

20. "Lur", Lauri Hannikainen

21. "Mart", Markku Salonen

22. "Mervi", Pirjo Mikkonen

23. "Mishin", Kimmo Karjalainen

24. "Morjak", Pentti Mälkki

25. "Nurmi", A. Niemi

26. "Petrov", Pertti Järvenpää

27. "Pirko", Eila Helin

28. "Skott", Nils Söderström

29. "Svuja", Karl August Svensson

30. "Tero", Kari Tapiola

31. "Tertu", Martti Kempas ja "Vilma", Pirjo Kempas

32. "Tomi", Timo Orenius

33. "Torn" tai "Toni", Hannu Linnainmaa

34. "Unto", Ilmari Harki

35. "Vilho", Vladimir Tsvetkov

36. "Virtanen", Olavi Åhman

37. Håkan Krogius

38. Esko Tammivuori

Lisäksi koodinimen saaneita suomalaisia, joiden oikea nimi ei ilmene, olivat muun muassa "Lider", "Nagma", "Roland", "Kai", "Jar", "Pavel", "Reper", "Kreivi", "Sekretar", "Sven", "Lem", "Toni", "Nagma", "Jussi", "Altruist", "Sulo", "Keimo", "Junior", "Ivan Rebrov", "Hage", "Norma", "Olja", "Jar" ja "Vanhus".


גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam
Viimeksi muokattu: 11.09.2014 19:21 rcislandlake.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.09.2014 11:32 #23908 : rcislandlake
Vastaus käyttäjältä rcislandlake aiheessa VAKOILU

גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.09.2014 11:51 #23909 : rcislandlake
Vastaus käyttäjältä rcislandlake aiheessa VAKOILU
www.verkkouutiset.fi/kotimaa/pentti%20asiakirja-25481

Verkkouutiset ja Nykypäivä on käynyt läpi Britanniassa julkistetun Vasili Mitrohinin arkiston Neuvostoliiton KGB:n ulkomaantiedustelusta 1972-84.

Arkiston nyt julki tuleva yksi asiakirja on suomalaista peitenimi "Mauria" koskeva noin liuskan pituinen merkintä. Hänen henkilöllisyytensä suoraan kertovat kohdat on asiakirjassa peitetty.

Asiakirjassa kirjoitetaan, että "Mauri" oli pitkään PGU:n eli KGB:n ulkomaantiedustelun ja GRU:n eli sotilastiedustelun Helsingin residentuuran mielenkiinnon kohteena. Hänen kanssaan todettiin pidettävän yllä "virallisia yhteyksiä, hän kuului presidentti Kekkosen lähipiiriin".

Asiakirjan mukaan KGB:n johto asetti tavoitteeksi luottamuksellisen suhteen "Mauriin".

Teksti kertoo "Maurin" vierailleen elokuussa 1972 Neuvostoliitossa ja tavanneen PGU:n vastavakoiluhallinnon päällikön V.K. Bojarovin. Tämän kanssa käytiin "operatiivinen keskustelu", "jonka aikana "Mauri" suostui erittäin luottamukselliseen KGB-yhteistyöhön Nato-maiden (etenkin USA:n ja Englannin) tiedustelupalvelujen toiminnan paljastamiseksi, kun toimia tapahtui Suomessa tai Suomesta käsin ja tarkoitus oli vahingoittaa Neuvostoliiton ja Suomen suhteita tai Neuvostoliittoa, sen edustajia ja laitoksia. Tapaamisia oli Suomessa ja Neuvostoliitossa".

Asiakirjassa todetaan, että "vuoden 1973 maaliskuussa "Mauri" liitettiin PGU:n agentuuriverkostoon agenttina. Saman vuoden huhtikuussa hänelle myönnettiin 150 000 Suomen markkaa".

Helmikuussa 1974 tuolloisen KGB:n johtajan Juri Andropovin kerrotaan ottaneen vastaan "Maurin".

Tuolloin "agentti vahvisti salaisen yhteistyönsä KGB:n elinten kanssa länsimaiden tiedustelupalvelujen toiminnan paljastamiseksi ja estämiseksi. "Maurin" kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja hänen tiedoistaan raportoitiin myös Brezhneville ja puolueen keskuskomiteaan".

"Tapaamisissaan lännen tiedustelupalvelujen edustajien kanssa "Mauri" asettui KGB:n suosituksesta selkeästi ystävyyttä Neuvostoliiton kanssa kannattavalle poliittiselle linjalle osoittaakseen tiedustelupalveluille, että niiden oli turha toivoa pystyvänsä käyttämään suojelupoliisia ja "Mauria" Neuvostoliiton vastaiseen toimintaan", asiakirjassa todetaan.

"Maurin" kerrotaan jääneen eläkkeelle 1978 ja suhteiden häneen menettäneen luonteensa.

Suojelupoliisin päällikkönä toimi 1972-78 poliisineuvos Arvo Pentti (1915-86). Ratakatu 12 -historiateoksen mukaan Arvo Pentti tuli supon päälliköksi toukokuussa 1972 ja hän lähti 63-vuotiaana helmikuussa 1978.

Pentin kerrotaan käyneen kahden viikon matkalla Neuvostoliitossa elokuussa 1972. Tiedot siis vastaavat hänen vaiheitaan.

Ratakatu 12 -teoksen mukaan ennen Pentin valintaa suojelupoliisin johtoon "Ratakadulla oli (1960-luvulla) tiedossa Pentin tapaamisia sotilastiedustelu GRU:n ja sittemmin KGB:n edustajien kanssa".

Nelinkertainen puolustusministeri ja Mannerheim-ristin ritari Arvo Pentti valittiin suojelupoliisin päälliköksi presidentti Urho Kekkosen luotettuna keskustapoliitikkona.
"Hoitakaa te pojat"

Arvo Pentin poika, entinen kansanedustaja Klaus Pentti ei ehtinyt perjantaina tutustua asiaan. Hän totesi lähettämässään viestissä, että "voin osaltani vain todeta, että isäni hoiti supon päällikölle kuuluvat tehtävät ja suhtaudun tällaisiin KGB:n arkistoista mahdollisesti löytyneiden muistioiden tietoihin suurella varauksella".

Asiakirja saa poliittisen historian professorin ja suojelupoliisin kylmän sodan ajan historiateoksen kirjoittajan Kimmo Rentolan varsin mietteliääksi.

Rentolan mukaan Pentin aikana supon peruslinja suhteessa Neuvostoliiton tiedusteluun säilyi, eikä muistiossa todettuja lupauksia pääosin täytetty. Vakoilujuttuja meni jopa oikeuteen ja karkotuksia tehtiin, tosin epävirallisesti. Tunnettu KGB-upseeri Albert Akulov sai lähteä keväällä 1973.

– Vaikka venäläisten muotoilusta täytyy riisua tavanomainen liioittelu, Pentti meni lupailuissaan selvästi liian pitkälle, Kimmo Rentola sanoo.

– Ratakadulla Pentti itse monesti vältteli saamasta tietoonsa yksityiskohtia yhteistyöstä lännen kanssa: "hoitakaa te pojat vain". Jos ei tiennyt, ei voinut kertoakaan. On silti selvää, että jotain KGB onnistui Pentiltä saamaan, Rentola toteaa tasapainottelusta.

Professori huomauttaa, että Suomi oli jo 1950-luvulta alkaen pyrkinyt hillitsemään lännen tiedustelutoimintaa Suomen alueelta Neuvostoliittoa vastaan. Se oli havaittu omien etujen vastaiseksi, kun lännen lähettämiä suomalaisia kaukopartiomiehiä esimerkiksi jäi kiinni tai sai surmansa Neuvostoliitossa. KGB kirjasi Pentin kuitenkin luvanneen enemmän.

Asiakirjan huomiota herättävin kohta rahasta arveluttaa professori Rentolaa.

– Paljoksuisin rahasummaa. Normaalisti KGB oli huono maksaja, ulkoministeriön virkamies sai passista tuhat dollaria. Ulkomaisen palvelun päällikön värvääminen oli kyllä uroteko johon voitiin satsata, joten tuo summa saatettiin toki myöntää ja nostaa KGB:n kassasta, Rentola pohtii.

– Mutta minne se päätyi, sitä voi pohtia. Leonid Brezhnevin aikana korruptio yltyi, ja tuossa tuli joillekuille otollinen tilaisuus leikata rasvainen siivu. Toki jotain luulisi Suomeenkin tulleen.

Eriskummallinen on maailma, jos väite pitää paikkaansa. Kaveri oli Kekkosen luottokaveri ja Mannerheimin ristin ritari.

גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.09.2014 21:35 #23945 : rcislandlake
Vastaus käyttäjältä rcislandlake aiheessa VAKOILU
www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/supon-entinen-johtaja-m...tiitisen-lista-pitaisi-julkaista/4330844


Verkkouutiset ja Nykypäivä paljastivat viime viikolla niin sanotun Mitrohinin listan, joka paljastaa suomalaisten vaikuttajien KGB-yhteyksiä. Supon entisen johtajan Eero Ketomäen mukaan myös Tiitisen lista pitäisi julkaista.

Verkkouutiset ja Nykypäivä ovat tutkineet Cambridgessa julkaistuja asiakirjoja, jotka KGB:n entinen arkistonhoitaja Vasili Mitrohin toi mukanaan loikatessaan länteen. Merkinnöistä löytyy yhteensä 38. suomalaista, jotka myös nimetään papereissa. Valtaosa nimetyistä oli vain nimellisesti tai ei lainkaan yhteyksissä KGB:hen.
Suojelupoliisin päällikkö listalla

Verkkouutisten mukaan niin sanotulla Mitrohinin listalla olisi myös Arvo Pentti, joka toimi suojelupoliisin päällikkönä vuosina 1972-1978. KGB:n papereissa kerrotaan myös, että hänelle olisi vuonna 1973 myönnetty 150 000 markkaa. Siitä, ovatko rahat todella päätyneet Pentille, ei ole kuitenkaan varmuutta.

Pentin jälkeen suojelupoliisin päällikkönä toiminut Seppo Tiitinen sanoo, että hänen tietonsa asiasta perustuvat kuulopuheeseen. Hänen mukaansa KGB on käyttänyt luovuutta kutsuessaan joitain yhteyksiä agenteiksi.

– Heillä on ollut omat käsityksensä siitä, milloin seurustelusuhde jonkun kanssa on ollut sitä luokkaa, että sitä on voinut kuvata agenttinimityksellä. Värvärit pyrkivät esittämään saavutetut tulokset mahdollisimman hyvässä valossa, Tiitinen sanoo.

Tiitinen itse tunnetaan niin sanotusta Tiitisen listasta, jonka Supo sai Tiitisen mukaan Länsi-Saksan tiedustelupalvelujen BND:n Helsingin aseman päälliköltä.
Tiitisen lista julki

Tiitisen seuraaja suojelupoliisin päällikön tehtävässä oli Eero Kekomäki, joka myös kertoo, että tiedot Pentin toiminnasta perustuvat hatariin tietoihin. Hän kertoo, että suojelupoliisin yhteydenpito oli hyvin erilaista kuin nykypäivänä.

– Pentti oli tehtävässään Kekkosen aikaan ja silloin suhteet turvallisuusviranomaisiin olivat toisenlaiset. Siihen aikaan tämmöinen kontakti ei ollut kovin ihmeellistä, kun itse presidenttikin piti yhteyttä turvallisuusviranomaisiin. Silloin se oli sopivaa myös muille, ja oli tällaisia pikku-Kekkosia joka puolella, Kekomäki sanoo.

– Mielestäni myös Tiitisen lista pitäisi julkistaa. Siitä on niin paljon puhetta kokoajan, ja siitä syntyy julkisuutta joka on vahingollista Suomelle.

Homma menee mielenkiintoiseksi. Tiitisen lista eli Stasi-lista pitäisi näemmä julkistaa KGB-listan tultua ilmi.

גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.09.2014 16:21 #23976 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa VAKOILU
Kannattaisi mieluummin alkaa penkoa CIA:n touhuja, koska Neuvostoliittoa ei enää ole eikä Venäjän taholta ole tullut mitään epävakauttamiselta vaikuttavaakaan. Pikemminkin se näyttäisi olevan vakauttamassa pelottelemalla porukalta löysät housuihin, jotta se löytäisi taas kansallistunteen ja muistaisi että kansoilla on vihollisiakin.

Sen sijaan CIA:n vanhan demariverkoston suunnalta tulee ehtaa epävakauttamista, eli tätä rajojen ja kansallisuuksien poistamista, ääriliikkeiden ymmärtämistä, uskonnon vastaisuutta ja väestön muuttamista sieltä täältä ympäri maailmaa haalituksi sillisalaatiksi, jota ei edes yritetä pitää yhtenäisenä.

Äärivasemmisto toki komppaa kuullessaan kylmän sodan aikaista propagandaansa, mutta sillä ei ole mitään käytännön merkitystä, koska kyse kuitenkin on marginaaliporukoista.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.09.2014 04:38 #23989 : rcislandlake
Vastaus käyttäjältä rcislandlake aiheessa VAKOILU
CIA varmasti häärinyt monen valtion takana sekoittamassa hallintoja ja pakkaa minkä kerkiää. Mutta eipä se salainen järjestö olisikaan, jos kaikki tiedot olisi saatavilla. Assanget ja Wikileaksitkin on pistetty pikkuhiljaa uppeluksiin.

גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.09.2014 17:02 #23993 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa VAKOILU
Suurin ongelma on että psykologisen sodankäynnin tekniikoita käytetään markkinoinnissa eikä kukaa ole tajunnut järjestää vierasta valloittajaa, joka ei ole sortunut samaan typeryyteen.

Kehittymässä olevasta kaaoksesta yrittää luonnollisesti hyötyä monikin taho ja sen puolen ihmetteleminen voi auttaa ennakoimaan tilanteen kehittymistä, mutta ei se suuntaan vaikuta. Tapahtui mitä tapahtui niin vituiksi menee.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.09.2014 16:10 #24059 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa VAKOILU
Michael Shrimpton on jännä tyyppi. Kaiken järjen mukaan sen täytyy tietää mistä se puhuu, mutta sen maailmankuva on kohtuullisen Saksa-keskeinen. Saksalaiset ovat vastuussa espanjantaudista, kylmästä sodasta, Pohjois-Koreasta, al-Qaidasta, huumekaupasta, kouluammuskeluista, Utöyan ammuskelusta ja ties mistä. Jää sellainen jälkimaku että ilman Saksaa maalima olisi jotakuinkin täydellinen paikka.www.veteranstoday.com/author/shrimpton/

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.09.2014 19:50 #24062 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa VAKOILU

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.09.2014 21:07 - 21.09.2014 21:11 #24064 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa VAKOILU
Jos pitäisi palkita joku ihan virallisesti ja ettei siitä edes verottaja ole kiinnostunut saati kukaan muu saisi tietää, helpoin konsti olisi ohjata lotto tai euro-jackpot voitto pienellä manipuloinnilla oikeaan osoitteeseen. Nyt kun voittaja on Espoon suunnalla hukassa ja ei ole ilmoittautunut, herättää se hupaisan ajatuksen:
Viime viikon perjantaina jysähti melkoinen Eurojackpot-pommi, kun 61,2 miljoonan euron ennätyspotti osui Suomeen. Historiallinen voitto meni Veikkauksen mukaan Espooseen. Äkkirikastunut voittaja pelasi rivinsä Veikkauksen verkkosivuilla. - Hänestä ei ole vieläkään kuulunut mitään, kertoo tiedottaja Niina Vieno sunnuntaina. Veikkauksen viestintäpäällikkö Maria Roos sanoi Iltalehdelle jo tuoreeltaan, ettei onnekkaan tarvitse erikseen voittoa lunastaa, koska verkon kautta pelannut henkilö on jo tunnistettu. - Totta kai toivotaan silti, että hän ottaisi yhteyttä, Vieno sanoo silti.


www.iltalehti.fi/uutiset/2014092118682092_uu.shtml
Viimeksi muokattu: 21.09.2014 21:11 Antero. Syy: linkki

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.09.2014 21:14 - 21.09.2014 21:44 #24065 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa VAKOILU
Tavallaan nuo Shrimptonin jutut kyllä käy järkeen.

Tyypillinen valtion virkamies räknää kuinka suuren talon se pystyy maksamaan ennen eläkkeelle jäämistä niin että varoja jää vielä mukavaan elämäänkin. Kaikki kollegatkin toimivat sillä tavalla eikä vuokrakämpässä asuminen siitä syystä ole vaihtoehto.

Jos se törmää työpaikalla pedofiilirinkiin niin se ei ole huomaavinaankaan, koska asuntolainan kanssa voi tulla vaikeuksia jos alkaa keikuttaa venettä.

Ulkolaiset tiedustelupalvelut keksivät pedareille kyllä käyttöä, mutta se fundeeraa, etteivät ne varmaan mitään huomaa ja hommaa työhuoneeseensa jonkun isänmaallisen symbolin, jotta vaikuttaisi kunnon patriootilta. Se saattaa jopa alkaa opetella tunnistamaan armeijan vehkeitä, jotta voisi puhua jostain, mikä vaikuttaa maanpuolustushenkiseltä.

Vuosikymmenien kuluessa vieras tiedustelupalvelu värvää pedofiilien lisäksi kaikki, jotka ovat muuten kiristettävissä tai ostettavissa. Vakoilu vaihtuu manipuloinninksi ja edelleen omien operaatioiden tekemiseksi vieraalla maaperällä. Lopulta aletaan horjuttaa yhteiskuntarauhaa koska sille ei ole mitään esteitä.

Virkamies taas keskittyy omiin duuneihinsa ja hommaa harrastuksia, jotta television tuijottamiselta ja puutarhan hoidolta ei jäisi aikaa ajattelemiseen kun lapsekin ovat lähteneet kotoa. Kellariin saattaa ilmestyä vaikka pienoisrautatie.

Jos se huomaa, että ulkolaiset järjestävät joutessaan kouluammuskelun, se osallistuu tapauksen peittelyyn, koska se olisi kaulaansa myöten kusessa seurattuaan 30 vuotta hiljaa vierestä miten sen virasto on solutettu.

Tämmöisen verkoston kun onnistuu luomaan niin terroristeja ja rosvovaltioita saa kavereiksi jos vain haluaa. Kyllä niille mahtava liittolainen kelpaa.

Ongelman laajuus olisi luultavasti pysynyt salaisuutena jolleivät poliitikot olisi 911-iskujen jälkeen päättäneet panna tiedustelupalvelut lopettamaan virastojen väliset valtataistelut ja ottamaan vaihteeksi selvää siitä mitä todellisessa maailmassa tapahtuu.

Kummallinen piirre tässä on se, että näköjään vain saksalaiset ovat käyttäneet hyväkseen virkamieskoneiston mielenmaisemia, vaikka kyllä silläkin alalla on varmaan kova kilpailu ja heikot häädetään pois haaskalta.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf
Viimeksi muokattu: 21.09.2014 21:44 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.09.2014 11:39 #24158 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa VAKOILU
Oikeastaan tämän DVD:n täytyy olla olemassa, sillä preussilaisilla upseereilla oli näitä järjettömän mahtavia suunnitelmia paljon eivätkä ne koskaan toimineet.

Ne junailivat natsitkin valtaan siinä luulossa, että pystyisivät ohjailemaan niitä kulissien takaa, ja suunnitelma vaikutti toimivan tismalleen siihen saakka, että natsit pystyivät pelottelemaan niiltä löysät housuun.

Mitään ne eivät kokemuksistaan oppineet, vaikka natseja tarvittiin pelottavan Neuvostoliiton takia ja se olisi luultavasti jäänyt syntymättä, jolleivät preussilaiset upseerit olisi auttaneet bolsevikkeja valtaan siinä luulossa, että pystyisivät ohjailemaan niitä kulissien takaa, mikä ei luonnollisesti toiminut ollenkaan.

On ihan loogista, että ne päättivät alkaa ohjailla koko maailmaa kulissien takaa käyttämällä agentteina pedofiileja, jotka ovat eteviä soluttautumaan minne tahansa, ja aloittivat tiedustelupalveluista, koska niiden soluttamisen jälkeen muu yhteiskunta oli suojaton.

Tietty on järjetön ajatus, että tällaista tiedustelupalvelua pystyttäisiin vielä johtamaankin. Sen ei tarvitse korruptoitua, koska se on lähtökohtaisesti pelkkä järjestäytynyt korruptio, johon on värvätty läjäpäin mahdollisimman epäluotettavia tyyppejä, mutta eivät tällaiset seikat preussilaisia upseereita muulloinkaan haitanneet.

Niinpä sitten sodan jälkeen huomattiin, ettei sitä voida edes lakkauttaa, koska se oli mennyt leviämään omin nokkineen joka suuntaan ja kasvanut liian suureksi.

Samaa ajattelutapaa suositaan vieläkin, koska vielä vähän aikaan sitten oli käynnissä kova kilpailu siitä kuka saa kontrolloida ISIS:a ja nyt pelottaa kun sitä ei pystytäkään kontrolloimaan ollenkaan. Tietty sen olisi voinut tajuta helposti jo aikaisemmin jos olisi otettu huomioon millaisista tyypeistä se koostuu, mutta nämä asiat eivät nojatuolikenraaleita haittaa.

Joka tapauksessa Shrimpton on aito henkilö ja toiminut julkisessa virassa yli 30 vuotta. Asiasta kertominen on selvästi jätetty sen huoleksi, koska kaikki britit tietävät kuka se on.

Jos joku julkisuutta välttelevä tiedustelupalvelun johtaja puhuisi samanlaisia juttuja niin porukkahan luulisi, että se on seonnut lopullisesti, mutta Shrimtonilta se on tuttunut kuulemaan mitä kulissien takana tapahtuu.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.09.2014 11:55 #24159 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa VAKOILU
Tää muuten antaa uutta näkökulmaa terrorismin vastaiseen sotaan, koska asiasta kertominen alkoi nätisti sen jälkeen kun tiedustelupalvelut oli saatu organisoitua uusiksi ja niiden resurssit oli saatu sille tasolle, että ne voivat tarvittaessa putsata koko yhteiskunnan melkein mistä tahansa.

Jenkeillä se on mahdollista lainsäädännönkin puolesta ja briteillä on vanhastaan semmoinen periaate, ettei lakia tarvitse aina noudattaa vaan murhakin on tarpeen vaatiessa ihan ok.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.11.2014 11:59 #24750 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa VAKOILU
Tää ei ole mikään yllätys, mutta Shrimptonin mielestä ebola on saksalaisien projekti.

www.veteranstoday.com/2014/10/29/harry-huns-ebola-program-runs-into-difficulties/

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
07.12.2014 15:07 #24810 : aamutähti
Vastaus käyttäjältä aamutähti aiheessa VAKOILU
Vakoilu astraaliagenttien avulla tai ns. spirituaalisten kommandojen avulla.
Silloin ei tarvi fyysistä todellisuutta joten varjoagentit voivat leijua
astraalikehona toiseen tilaan tai toiseen maahan ja katsella
mitä tapahtuu neuvotteluissa ja voivat palata omaan kehoonsa
ja isäntämaahan kertomaan tapahtumat.

Tietäjä ja teknoshamaani

www.satanismi.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.163 sekuntia