× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Psykologinen sodankäynti

Lisää
Lisää
25.08.2014 20:02 #23612 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Psykologinen sodankäynti
Jos ajatellaan siltä pohjalta, että psykologista sodankäyntiä käytetään markkinointiin, niin ei ole mikään ihme, että jenkeillä on keskitysleirejä. Niitä tullaan tarvitsemaan siinä vaiheessa kun tilanne täytyy normalisoida.

Rähinäporukat sullotaan niihin siihen saakka että tilanne rauhoittuu sen verran, että porukkaa voidaan pikkuhiljaa alkaa vapauttaa. Siihen voi mennä vuosia, joten majoitus täytyy järjestää kunnolla.

FEMA tilasi kymmenisen vuotta sitten ison lastin giljotiineja, joten tarkoitus lienee säilyyttää tasavalta.

Sotilasdiktatuuriin siirtymiseen niitä ei tarvittaisi, koska kuri olisi sitä luokkaa, etteivät kansankiihottajat olisi ongelma, mutta jos tasavaltaan palataan niin rähinäporukat täytyy saada rauhoittumaan. Johtajat ja kansankiihottajat täytyy listiä niin ettei kenellekään jää epäselväksi, mikä taho on maan suurin mörkö.

Siellähän tämä tyyli on käytössä muutenkin. Pyörremysrkyjen aikaan ryöstelijät on tavattu ampua ja kansankiihottajia kuolee tasaiseen tahtiin. Tällä tyylillä siellä on saatu luotua sieltä täältä tulleista siirtolaisista maailman vapain yhteiskunta, joten kovat otteet ovat perusteltuja,

Elikkä oman tulkintani mukaan kyse ei ole ilkeämielisestä salaliitosta vaan jostain mikä on tehtävä jos vapaudet halutaan säilyttää.

Eri asia sitten on, kuinka yhteiskunnan hajoaminen vaikuttaa suunnitelmiin. Se vaikuttaa myös valtarakenteeseen, joka on jo nyt ihan kiitettävän sekaisin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.02.2015 16:45 #25667 : Hart
Vastaus käyttäjältä Hart aiheessa Psykologinen sodankäynti
vapaus on mielenkiintoinen kasite.
itse ajattelen etta kun toimeentulo on turvattu on sen jalkeen mahdollisuutta toteuttaa itseaan.
en.wikipedia.org/wiki/Wealth_inequality_in_the_United_States
amerikan systeemia on kuitenkin verrattu orjuuteen missa orjat joutuvat hankkimaan oman talonsa seka terveyden huoltonsa.
se etta ihmiset eivat omista mitaan, sosiaalinen liikkuvuus on miltein mahdotonta, vankilaluvut ovat huipussaan, jokaisella ei ole varaa terveyden huoltoon ei kuvasta vapautta. vaan sita etta tuloerojen suuruudet ovat nousseet niin korkeiksi etta jotain tulee tapahtumaan.

tutkimusten perusteella on myos havaittu etta jos 80% ihmisista on jonkun asian kannalla sita tuskin tapahtuu vaan se paino arvo on 10-20 prosentilla kansan kermasta. sita siis tuskin voi tasavallaksi kutsua

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.02.2015 20:25 #25672 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Psykologinen sodankäynti
Yhdysvalloissa köyhien asunnoissa on keskimäärin kaksi huonetta asukasta kohden ja mielisairaita heitetään kadulle avohoitoon vain konkurssiosavaltiossa, joilla ei ole varaa mihinkään muuhunkaan.

Onhan se iso maa ja kauhukertomuksia löytyy roskalehtien tarpeisiin, mutta kyseessä on kuitenkin maa, jonka väestö koostuu pääasiassa muualta tulleesta yritteliäästä väestä, eikä Suomen kaltaisen tuppukylän asukkailla ei ole varaa ryhtyä paremmiksi..

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.02.2015 23:00 #25676 : Hart
Vastaus käyttäjältä Hart aiheessa Psykologinen sodankäynti
luulen etta koyhilla on koko puisto kaytettavana ja vahemman koyhilla voi olla jopa katto paanpaalla. tassa on muuten censuksen maaritelma koyhista www.census.gov/hhes/www/poverty/data/threshld/thresh09.html . tuloja sinansa on kyseenalaistettu censuksessa koska muutama rikas nostaa keskimaaraiset tulot heti tappiin eika se silloin kuvaa todellisuutta. mielisairaiden matka taitaa nykyisin olla vankiloihin.

joistain kirjoista muistan lukeneeni etta suomi, ruotsi, norja, tanska, japani ja muutama muu valtio ovat olleet ihmisten hyvinvoinnin karkimaita. se on minusta se tarkein mittari.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.122 sekuntia