× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Pelastakaa historiallinen murhakartano !

Lisää
23.06.2014 00:08 #23009 : rcislandlake
Kytäjän Kartanon päärakennus puretaan.
www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288705051954.html?pos=ok-nln

גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.06.2014 11:32 - 23.06.2014 11:33 #23012 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Pelastakaa historiallinen murhakartano !
Tarkemmin kun aattelee niin ei välttämättä huono ajatus. Koska eihän siellä kukaan taysipäinen mene asusteleen. sen verran on synkkä paikka. Oikeastaan oikeaoppisesti rakennus olisi kuulunut polttaa aitoon kauhuleffatyyliin, sillä tietääkseni joka huoneessa on joku kuollut omankäden kautta tai muutoin. Toisaalta jos siitä rakennetaan turistirysää niin olisihan alkuperäinen kannattanut jättää, ja rakentaa siitä tarinallisesti joku draculan linna -tyyppinen eepos jota turistit käy kauhistelemassa.
sitä en sitten tiedä katoaako kirous uuden rakennuksen myötä mutta yleensähän nää on jotain maaperä -juttuja jossa maaperästä virtaava resonanssi sekoittaa pään yhdeltä jos toiselta.Jos näin on, sehän on oikeestaan ihan sama mikä tönö siinä on päällä
Viimeksi muokattu: 23.06.2014 11:33 Jukkis.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.06.2014 13:33 - 23.06.2014 13:36 #23013 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Pelastakaa historiallinen murhakartano !
Tuskinpa paikasta kirous katoaa vaikka vanha päreiksi laitetaan. Sitä vastoin ihmettelen purkamishinkua, vaikka ihmekös tuo kun ensin päästetään rappiolle ja sen jälkeen todetaan ettei sitä muka voi kunnostaa. Rahamiehen pitää tehdä uusi ja ehompi jättäen oman peukalonjälkensä, sillä suomalaisethan on tunnetusti rakentajakansaa, joiden jäljiltä ei liiemmin menneisyyteen viittaavia monumentteja löydy. Vanhan historian häviytystä tämäkin, luulisi tontilla olevan sen verran tilaa että pytingin voisi pystyttää mm. kirouksen kannalta kauemmaksi ja suopeampaan paikkaan säästäen ja vaalien vanhaa. Autokauppias laakkonen ei varmasti lähetä T-mallin Foorttiakaan romuttamolle, päinvastoin oletettavasti ymmärtää kyllä sellaisen arvon, ettei niitä enää saa, tehdä ja kärryllä on jo historiallista merkitystä jota uusi 2000 luvun T-Foortti ei korvaisi ja ei ole enää sama asia. Miksi vanhojen historiallisten rakennuksien arvoa ja merkitystä ei tajuta ja ymmärretä samalla tavalla....

Tästäkin hoppasta tulee vielä päivänä jonain oikeissa käsissä kulkeva auto:Mutta eikun vaan romuttamolle kuten Kytäjän kartanokin päreiksi:

Viimeksi muokattu: 23.06.2014 13:36 Antero.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.06.2014 16:44 #23016 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Pelastakaa historiallinen murhakartano !
Onhan se kiistatta kulttuurivandalismia vaikka mitäs me siihen sanoon, kun ei siitä omisteta lautaaakaan. Olisi silti kiva tietää miten kauas menneisyyteen tuo kirous yltää. Sehän oli olemassa jo jossain 1500-1600 -lukujen aikana, mutta yksikään kreivi ei siellä asustellut. Mitä nyt piiat ja rengit sitä asutti ja lähetti tuoton merten taa, ja jos siellä jotain silloinkin tapahtui, tuskin niitä kukaan kirjasi.
Erikoiseksihan tän alueen tekee että asutus niillä kulmilla on aikas nuorta, muinaiset sen sijaan vältteli paikkaa. Osaksi siihen varmaan vaikuttaa tuo salpausselkä joka on aina ollut sellainen säänjakaja. mutta tälle kartanolle ei vertaistaan löydy. Mommila ehkä saa hopeasijan jo eristyneen sijaintinsa vuoksi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.122 sekuntia