× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Fukushimassa jättivuoto - arvot nyt yhtä korkealla

Lisää
27.06.2013 07:43 #19467 : JohnnyDepp
Meressä nyt samat määrät radioaktiivisia aineita kuin heti onnettomuuden jälkeen 2011.

Vertailun vuoksi sata kertaa isommat kuin 12kk sitten.

Sulaako ydin jo pohjavesissä? Fissiotuotteita on tuoreena edelleen myös ilmassa, edes TEPCO ei tiedä kolmen sulaneen ytimen tilaa: robotitkin hajoavat säteilyssä.

fukushima-diary.com/2013/06/tritium-level-in-seawater-spiked-over-double-within-2-weeks/

enenews.com/record-level-of-radioactive-tritium-found-in-sea...lear-material-may-be-seeping-into-harbor

Miksei Suomi lähetä puhdasta vettä ja ruokaa tuonne? Kreikan pankit kyl lihotetaan huolella..

Keisareilla ei ole vaatteita:

www.itsekkyydenmuistomerkki.fi/

Uutinen on useita päiviä vanha: ei yhdessäkään Suomen lehdessä. STUK-lonkero itseasiassa jemmannut koko Fukushiman "ajankohtaista" alueelta "säteily ympäristössä".

Virallisesti onnettomuus on ohitse ja mitään kovin pahaa ei edes tapahtunut: "vetyräjähdys". Viimeisin STUK päivitys Fukushimasta on vuodelta 2011.

Olen pettynyt. Koska eivät osaa tai halua hoitaa työtään: koko laitos on uhka Suomen kansalle ja luonnolle.

www.facebook.com/sateilyturvakeskus/posts/1380407775505644

www.facebook.com/sateilyturvakeskus/posts/541623669190478

Jos ytimet sulattavat itsensä pohjaveteen asti se voi aiheuttaa uuden, isomman räjähdyksen. Jos polttoainealtaisiin ja reaktoreihin pumpattava vesi pysähtyy eikä paikalle päästä kohonneen säteilyn takia - se on suoraan sanoen tämän maailman loppu virallistenkin tietojen mukaan.

"Reaktorihalli no. 4:n sortuessa ja sen huippuvaarallisia käytettyjä polttoainetankoja sisältävien altaiden luhistuessa ja uraanin syttyessä tuleen ilmakehään nousisi arviolta 800 ydinpommia vastaava määrä radioaktiivisia aineita. Asiantuntijoiden arviot vaarallisen Cesium-137 -päästöjen suurudesta vaihtelevat. Alhaisimpien arvioiden mukaan päästöt olisivat noin 10 kertaa Tsernobyliä suuremmat ja korkeimpien arvioiden mukaan jopa 80 kertaa Tsernobylin päästöjen suuruiset."

Ja Fukussa tosiaan noita altaita rikki useita plus kolme sulanutta reaktoria. Jos ne kaikki kosahtaa niin planeetan elämä tässä muodossaan loppuu. Tshernossa oli vain yksi reaktori eikä yhtään altaita, missä siis; käytetyssä polttoaineessa on tuota plutoniumia, joka nimensäkin on saanut helvetin vartijan mukaan. Planeetan kiistatta vaarallisin aine eikä STUK mittaa Suomesta: koko aihe on tabu.

Liettuan valtion mittaukset maastaan että sieltä löytyy Fukushiman plutoniumia:

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22206700

Tässä on koko artikkeli, en tiedä onko sitä laillista ladata mutta ihmisillä on kuitenkin oikeus saada siitä tietää:

www.happysmile.se/dokument/science_plutonium_litauen.pdf

Satoja tutkimuksia, että voimalat vuotavat toimiessaankin plutoniumia - STUK vaikenee aiheesta ja keskittyy radon-iltasatuihinsa:

www.frankmckinnon.com/plutonium.htm

Viralliset päästöt Suomen voimaloista:

naurunappula.com/1089345/niin-hyvaa-ydinmurhaa.jpg

Olisiko siis järkevää kaikkien alkaa rakentamaan bonsai ekosysteemiä kotiinsa?

Jännää, kuinka korporaatiomedia herkutteli Mayojen "maailmanlopulla" (Mayat itse eivät ole näin sanoneet) mutta nyt kun on oikea tilanne niin kissa vienyt kielen.

www.naturalnews.com/031736_plutonium_enriched_uranium.html

agreenroad.wordpress.com/2012/03/01/how-dangerous-is-400-600...no-particle-dust-liberated-by-fukushima/

"Kyoton yliopiston ydinteknologian asiantuntija ja professori Hiroaki Koide kertoi Yhdysvalloissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa olevansa erityisen huolestunut reaktorin no. 4 polttoaineen jäähdytysaltaan tilasta, rukoillen, ettei Fukushimassa tapahtuisi enää voimakasta maanjäristystä. Huolena on jäähdytysvesialtaan pettäminen kokonaisuudessaan. Jäähdytysaltaan vuotoja ei ole saatu tukittua ja alueella työskentely on korkean säteilyn vuoksi lähes mahdotonta.

Koide on on vahvistanut useassa yhteydessä kaikkein pahimman olevan edessä, jos nelosreaktorin jäähdytysvesiallas syystä tai toisesta pettää. Japanilaisen uutiskanavan Aamulintu-ohjelman toimittaja kysyi Koidelta, "Mitä tapahtuu, jos yksikköön osuu toinen maanjäristys?" Koide vastasi: "Loppu tulee." Järkyttynyt toimittaja varmisti: "Loppuko?" -"Loppu", Koide vastasi."

......

"Arnie Gundersen, joka on pitkän virkauransa aikana vastannut Yhdysvaltain ydinvoimasektorin varajohtajana mm. 70 USA:n ydinvoimalan käytöstä ja johtanut mm. tunnetun Long Islandin ydinturman jälkiselvityksiä, kertoo haastattelussa nelosreaktorin polttoaineen altaasta:

"He pumppaavat vettä altaaseen ja se vuotaa kellariin, sieltä se imetään takaisin ylös altaisiin. Ei siis ole mitään allasta, koska allas on tuhoutunut."

Rakennuksen sortuminen tai jäähdytysvesialtaiden täydellinen pettäminen aiheuttaisi niiden jäähdytysvesipintojen laskun, josta seuraisi vaarallisesti säteilevien polttoainetankojen paljastuminen ja syttyminen tuleen. Tämän tulipalon seurauksena erittäin vaarallinen radioaktiivinen päästöpilvi leviäisi ilmakehän ilmavirtauksen mukana uhaten koko Japanin lisäksi koko pohjoista pallonpuoliskoa, kuten Yhdysvaltoja ja Eurooppaa."


Sisälle kyyläämään reaktoreihin päästään _ehkä_ parin-3kymmenen vuoden päästä..


enenews.com/kyoto-professor-areas-in-reactor-no-2-may-be-ove...around-cant-see-inside-for-decades-video

Tokiossa asti on mitattu jopa noin kaksi kertaa suuremmat säteilyarvot, kuin Tshernobylissä. Japanin viranomaiset ovatkin suunnitelleet, että siirtävät itsensä turvaan Tokiosta. Mutta tavalliset ihmiset jätetään evakuoimatta.

"The contamination level of Mizumoto Park turned out to be the same level of “off-limits zone” in Chernobyl.
The contamination level of the park was 23,300 Bq/Kg.
According to Nuclear Safety Commission, it is converted to be 1.4 ~1.5 million Bq/m2.

In Chernobyl, if the area is more contaminated than 1.48 million Bq/m2, it was labelled as off-limits zone, which was the worst level of the pollution.
Because cesium doesn’t choose Mizumoto park intentionally, at least some parts are contaminated as the worst area of Chernobyl."

Eräs tarkemmin tutkimaan alkanut professori löytyi pian kuolleena muovipussi päässä:

temporaryartist.wordpress.com/2012/02/27/official-found-dead...after-measuring-radiation-in-tokyo-park/

Miksi STUK puhuu laskeuman osalta ainoastaan cesium ja jodi aineista, kun todellisuudessa noin tuhat erilaista ainetta vapautui. Ilmeisesti koska meriveden eri yhdisteet reagoivat sulaneiden ytimien kanssa - vertailuksi Tshernosta vapautui "vain" 500.


Myöskään "media" ei ole ottanut sitä asiaa ollenkaan esiin, että Japanissa paloi samaan aikaan satoja kemikaalitehtaita ja ties mitä muuta, näiden myrkylliset palokaasut sekoittuivat tuhannen eri radioaktiivisen aineen kanssa ja tuli ties mitä yhdisteitä:

ajw.asahi.com/article/0311disaster/fukushima/AJ201201300001

Ongelmana ei ole ainoastaan se, että Fukushiman kolmesta sulaneesta reaktorista vuotaa myös ilmakehään jättimäisiä määriä laskeumaa. Japani on kokoajan myös polttanut ympäri maata ydinjätteeksi luokiteltavaa esim. tsunamin aiheuttamaa tuhoutunutta tavaraa.

Näissä polttolaitoksissa ei ole erityisiä filttereitä ja vaikka tuhka kerätään talteen, suuri osa radioaktiivisestä jätteestä nousee kuuman ilmavirran mukana ylös ilmakehään ja suihkuvirtauksen mukana levittyy kuin imurin putkessa suoraan tänne Suomeen.

www.washingtonsblog.com/2012/04/japan-is-poisoning-other-cou...y-burning-highly-radioactive-debris.html

Ihmisiä on alettu paimentamaan takaisin saastuneille alueille, mistä heidät evakuoitiin. Vaikka evakuointia pitäisi päinvastoin laajentaa.

Koska leikkikoulujen pihallakin vielä sen jälkeen, kun koko maaperä on vaihdettu, säteilee niin kovaa että mittarista loppuu asteikko kesken!

Ja nämä lapset vain leikkivät, mitään tietämättä. Että kuoleman varjo riippuu heidän yllään. Tietämättään vetävät joka henkäyksellä pieniin keuhkoihinsa tappavaa ydinjätettä. Joka tulee väistämättä eväämään heiltä täysipainoisen elämän.Japanin lapsille suunnattu propagandavideo:Amerikan ruokaketjussa Fukushimaa jo 2012:

www.naturalnews.com/036022_Fukushima_radiation_food_supply.html

Washingtonissa 450.000 kertaiset säteilyt ilmassa viikkoja:

enenews.com/study-radioactive-xenon-washington-450000-times-...ls-after-fukushima-persisted-weeks-chart

Vauvojen kuolleisuus nousee lähes 50%:

enenews.com/fox-is-iodine-131-killing-babies-in-philly-death...diation-levels-spiked-in-tap-water-video

Fuku Suomessa?

www.ts.fi/uutiset/kotimaa/256762/Haaparannassa+syntyy+epamuo...a+lapsia++syyna+Outokummun+myrkkypaastot

Nostalgiaa:STUK selittelee (miksi sivut suljettiin viikoiksi silloin? Serverikone vaihdetaan parissa tunnissa):
Tervetuloa uuteen maailmanjärjestykseen..


www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3576

forum.bonekobrothers.com/yleinen/%28%29-suomessa-jalleen-sateilylaskeumaa-%28%29/

forum.bonekobrothers.com/yleinen/%28%29-fukushima-totuus-aiheen-ymparilta-asiaa-%28%29/

www.dailycamera.com/ci_19837234

www.styrge.com/Ydinvoima.html
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.06.2013 08:51 #19468 : juppe
Japseilla on säteilyyn sama asenne kuin meidän julkisella sektorilla valtion velkaantumiseen. Kun ei tajua mitään, tilanne vaikuttaa hyvältä.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.131 sekuntia