× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Psykiatria on huijausta

Lisää
04.06.2013 22:57 #19342 : aamutähti
silmät avaava video englanniksi mm. ADHD:sta ja muista "taudeista".


Tietäjä ja teknoshamaani

www.satanismi.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.06.2013 22:59 #19343 : aamutähti
Vastaus käyttäjältä aamutähti aiheessa Psykiatria on huijausta
Lisää


Tietäjä ja teknoshamaani

www.satanismi.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.06.2013 12:54 #19347 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Psykiatria on huijausta
mutta mietipä sitä millaisen testituloksen sain itse työterveyden kuntotestissä. Se oli siis tämä jossa poljetaan kuntopyörällä se 12 min ja sitten mitataan syke. Sain ihan ok tuloksen, eli ikäisekseni olen normaalikuntoinen. mutta kuinka ollakaan, että tulos sitten syötettiin sellaiseen matemaattiseen kaavaan, joka jakaakin tuloksen painokilojen mukaan. ja kun mulla nyt tota painoa on, niin kaava muutti normaalikuntoisen tuloksen nimikkeelle heikko.

ja heikkona se sitten papereissa pysyykin. oikeastaan koko testi oli ihan fuulaa alusta asti, ja mittaus oli niin manipuloitu kun olla ja voi. ylipainoisilla ei ole kertakaikkiaan mitään mahdollisuuksia paitsi tietty jos omaa jonkun mikael granlundin huippukunnon, niin silloin kaava voi armosta antaa tuloksen ”nippa nappa keskinkertainen”. Joku sitten jossain nää tilastot lyö yhteen, antaa Pekka Puskalle joka huolestueena toteaa medialle että ylipaino on yleisin syy huonokuntoisuudelle.

Myönnän että olin loukkaantunut, mutta pahastumisen tärkein syy oli, miten manipuloiva ja vääristelevä ko. testi oli. Silti ne kaikki jumpparit ja lääkärit piti sitä tieteellisesti korrektina vaikka peukaloinnin näkee sokea reettakin. Tää nyt on vaan maailma missä me eletään, tehdään "tieteellisiä" testisarjoja jonka lopputulos on ennalta määrätty ja ilmeisen terveyspoliittisten päämäärien hyväksi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.06.2013 13:09 #19348 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Psykiatria on huijausta
Samanlaista kusetusta kuin tuo kuntopyöräily, tapahtui noin vuosi sitten Seinäjoella kun siellä jaettiin uusia mittareita "sokeritautia" sairasteleville ja niille, joilla oli ilmeinen riski sairastua siihen. Vanha mittari näytti tuloksen jotenkuten oikein, mutta uusi mittari näytti tuloksen pari pykälää reippaammin yläkanttiin että varmasti sairastit. Näppärää tässä "uuden normaalin" maailmassa, jossa kaikki on mittareilla mitattavissa ja kalibrointi vedetään tappiin päin persettä...

Kannattaa kiertää "terveydenhuolto" kaukaa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.06.2013 14:07 #19349 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Psykiatria on huijausta

Kannattaa kiertää "terveydenhuolto" kaukaa.


Totta! Terve ihminen ei lääkäriä kaipaa. mutta kerronpa nyt koko jutun. sehän oli siis työhönsijoitustarkastus joka eroaa perinteisestä työterveystarkastuksesta siinä, että tässä tapauksessa huono tai kelvoton terveys on myös syy työsuhteen purkamiselle. Eikä sellaista tosiaan soisi sillä tässä on haettu toista vuotta aktiivisesti töitä tässä massatyöttömyyden riivaamassa kaupungissa missä jokaista lattiamoppaajankin paikkaa hakee kymmenkunta nokialaista diplomi-inssiä. Tän ikäiselle, tän painoiselle ja tällä koulutuksella edes osa-aikaisen työpaikan saaminen oli suoranainen onnenpotku, kun varsin hyvin tiedämme että pitkäaikaistyöttömyys eläkeikään saakka on se reaalisempi kakkosvaihtoehto.

Yleensähän nää on sellaisia läpihuutojuttuja, jossa jutustellaan hoitajan kanssa puolisen tuntia ja se kirjoittaa lapun samantein puhtaana rutiinina. Hivenen aavistin pahaa jo puhelimessa aikaa varatessani kun sieltä vastasi narisevalla äänellä sellainen vittuuntuneen ja läpikyllästyneen kuuloinen iäkkäämpi naishoitaja joka varmaan olis burnout-loman tarpeessa. sellaista ääntä ei voi matkia, se syntyy vaan kun selittää samat jutut sadoille ja taas sadoille tomppeleille. Ihan samaa asennetta se piti mun kanssa ja tarjosi sellaista kuulua terveyskeskus-kohtelua jossa ei haeta kontaktia potilaaseen, ei jutustella mukavia, ei katsota kertaakaan silmiin ja kysellään epämääräisiä vailla punaista lankaa. Kehuin siinä sitten terveyttäni; kuinka on niin vahva immuniteetti ettei ees flunssat tartu, paino on pudonnut terveemmän ruokavalion ja liikunnan seurauksena, kunto on hyvä, mieli virkeä, sairaslomaa en oo hakenu koskaan jne. sitten lähteissään se sano varaavansa mulle lääkärille ajan ton lihavuuden takia – joka tunnetusti on merkki huonosta terveydestä. Jäi jotenkin mieleen että puhuinkohan sille swahilia koko sen ajan?
tajusin kyllä että tässä oli myös selkeä ikärasistinen viesti työnantajallekin: Palkkaa vaan nuoria ja ruskettuneita niin pääset työterveydessä halvemmalla. Jos palkkaat lähellä viittäkymppiä olevia, seuraa meiltäpäin vaikeuksia.

Anyway, seuraava etappi oli sitten lääkäri joka oli kans terveyskeskus-asenteella. nenä toistuvasti näytössä kiinni, kuunteli hajamielisesti ja touhusi käytännössä omiaan. Yritin pehmittää juttelemalla mukavia mutta se keskeytti mut kerta toisensa jälkeen kolkon virallisella kysymyksellä – ihan kun olisin vaan joku mitäänsanomaton lihanpala. Laitto mut labraan ja kuntotestiin. Molemmista muuten sain kirkkaat tulokset: ei verenpainetta, ei kolestrolia, vahva selkä ja käsivoimat, notkea ikäisekseen ja kuntotestikin olis ollu hyvä ellei…Eikä se ollu uskoa tätä. Kakkoskerralla se tuloksia katsoessaan totes että tarvitaan lisätutkimuksia ja lisäkäyntejä.

Silloin tiedostin millaisessa käärmeenpesässä tässä ollaan. se aikoo kaivaa syvemmältä ja taas syvemmältä kunnes löytää jotain – ja mieluiten sellaista joka on syy työsuhteen purkamiseen. vaarassa oltiin. yllättäen muutin linjaa ja aloin puhtaasti vittuileen. kerroin millaista nöyryytystä tää kaikki on ollu, kuinka olen tässä vaan sen takia että se hoitaja halus vittuilla mulle, ja kuinka kieroja kuntotestejä täällä onkaan. Kun päästiin siihen kohtaan jossa kehuin että onneksi oon sentään mies, ettei mulle tehdä turhia vaginatestejä, se pimahti ihan täysin. naislääkäri nousi tuoliltaan ja lähti hakeen jotakuta sanoen että joku toinen lääkäri saa jatkaa sun kanssas. se hakikin jonkun turvakseen ja järkeiltyään mielessään hetken tajus että ainoa keino päästä tosta rontista eroon on julistaa se työkykyiseksi. sitä se alkokin kirjoittaan ja sillä aikaa minä selitin sille toiselle huumetestistä kuinka vanhanaikaisia ne on; nykypäivän suurin päihdekäyttö liittyy bentsoihin ja kuinka lääkärikunta on todellisuudessa isoin huumekauppiaiden ryhmä (tätä polotin ettei se naislääkäri kirjoittaessaan vaan tulis katumapäälle). Ojensi se mulle sen paperin – silmät salamoiden.

Sain kun sainkin lapun. tosin siitä peukaloidusta kuntotestistä jäi tahra että kun tässä tehdään fyysistä työtä ja paperissa lukee ettei saa altistaa fyysiselle työlle, olis kumma ellei tulis myöhemmin vaikeuksia pomojen kanssa.
mutta tätähän tää on. mitä enemmän alistuu ja antaa uhriuttaa itteensä siihen tuoliin, sen isompiin vaikeuksiin vaan joutuu. harmittaa että minä – joka yleensä haluan olla mukava kaikille – olin pakotettu oleen inhottava ihan vaan itsesuojelun nimissä. harmittaa vieläkin. toisaalta sitä lievittää että saipahan kerrankin kopeaa, ylimielistä ja välinpitämätöntä kohtelua, epäoikeudenmukaisia testauksia, ja sai kunnolla tuta mitä ikärasismi yhdistettynä ylipainoisten syrjintään käytännön elämässä on. se on varmaa että jos joskus oon sairasloman tarpeessa, niin siihen puljuun en saatana astu vaikka sais keuhkoruton.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: aamutähti

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.06.2013 21:49 - 05.06.2013 21:51 #19353 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Psykiatria on huijausta
turha

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf
Viimeksi muokattu: 05.06.2013 21:51 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.06.2013 13:17 - 06.06.2013 13:28 #19358 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Psykiatria on huijausta

Jukkis kirjoitti: Tän ikäiselle, tän painoiselle ja tällä koulutuksella edes osa-aikaisen työpaikan saaminen oli suoranainen onnenpotku, kun varsin hyvin tiedämme että pitkäaikaistyöttömyys eläkeikään saakka on se reaalisempi kakkosvaihtoehto.Yksi tuttuni tuumas aikoinaan että "Huoleton mies on hevoseton mies". Tuota mukaillen nykypäivänä pitää paremminkin sanoa, "Huoleton mies on työtön mies". Vaikka työttömyyttä surkutellaan ja voivotellaan ja jokainen työtön haluttaisiin poliitikkojen "sanoissa" työllistää ja yrittäjyyttä edistää, tosiasia on ettei kukaan paska piittaa. Nykyisin palkansaajalla kuin myös yrittäjällä elämä on moninverroin huolettomampaa, kun panoo pillit pussiin ja on reilusti työtön tai työreservissä, mikä on parempi ilmaisu "työttömyydelle". Mitä sillä on väliä miten pitkään kortistossa roikkuu, sinäkin aikana ihminen voi keskittyä kaikkeen luovaan tekemiseen "harrasteena". Suunnitella omia juttuja ja yhteiskunnan epäkohtiakin on aikaa lukea ja marista enimmän. Ei kaksi kättä ja Black and Dekkeri siitä mihinkään katoa vaikka työttömäksi julistetaan, alkaa vain toinen näkymätön järjestelmä elämään ja tätähän "Hautalan mallia" sitten yritetään viralliselta taholta kitkeä konstilla jos monella, vaikka todelliset pankkirosvot ja veronkiertäjät on yhteiskunnan hyväksymänä muualla, joilla on mammonaa ja mahdollisuus "verosuunnitteluun" kuskaamalla rahansa ulkomaille.

Muutama tuttuni jotka ovat olleet jo 1990 luvun lamasta saakka kusessa, eivät menetä mitään siinä vaikka puuhaavat "Hautalan malliin", raha kiertää muutenkin ja verottaja saa omansa jokatapauksessa alvin, tupakkan ja viinaveron kautta. Puro padottuna vain etsii, paisuu ja aina löytää uuden uomansa. Yksikin kaveri alkoi pistää hanttiin ja ihan ajankuluksi perintätoimistoille ja ulosotolle, ei ne voi mitään kun ei ole mitään mistä ottaa roikuttuaan 20 vuotta järjestelmän uhrina. Sitä vastoin velkojien maine kasvaa ja kunnia katoaa, kun joutuvat käräjillä käsittelemään 1990 luvulta keksittyjä ja uudelleen lämmitettyjä perintäsaatavia. Oikeuslaitoskin siinä sivussa menettää luottamuksensa, varsinkin kun ohittaa kantajan eduksi uhriksi joutuneen. Seuraavissa oikeusasteessa asiaa puidaan taas näiden tappioksi.

Hivenen aavistin pahaa jo puhelimessa aikaa varatessani kun sieltä vastasi narisevalla äänellä sellainen vittuuntuneen ja läpikyllästyneen kuuloinen iäkkäämpi naishoitaja joka varmaan olis burnout-loman tarpeessa. sellaista ääntä ei voi matkia, se syntyy vaan kun selittää samat jutut sadoille ja taas sadoille tomppeleille.Tuttu meni Kelaan hoitamaan jotain asiaa joku vuosi takaperin, kertoi että siinä asiakaspalvelussa oli söpöjä, tosi komeita ja hurmaavasti hymyileviä nuoria naisvirkailijoita. Yksi heistä otti paperin käsiteltäväksi ja ystävällisesti sekä iloisesti hymyillen pyöritteli sitä. Yhtäkkiä jossain kohdassa meni sormi suuhun ja tämä ei tiennytkään mitä sille tekisi, sanoi hakevansa viisaamman neuvomaan. Ei mennyt aikaa, kun nurkan takaa tuli vihainen, vanha ryppyinen rakki räksyttäen. Ämmä huusi ja mesosi ja tutulle tuli paskanmaku suuhun, vai tälläistä asiakaspalvelua... Taivaallisen hurmaava ottaa vastaan mutta kun sormi menöö suuhun..., piru astuu tilalle.


Ilkassa oli tänään 6.6.6 helekutin hyvä kirjoitus Seinäjoen terveyskeskuksen omahoitajien puhelinpalvelusta joka alkaa klo 13 ja päättyy klo 14. Soittaja oli soittanut jatkuvasti kolmena päivänä perätysten aloittaen kymmentä vaille ja lopettanut kymmentä yli, eikä kukaan vastannut. Ainosataan automaatissa nauha vaihtui:

Puhelinaika on maanantaista torstaihin kello 13–14. Olen soittourakkani aloittanut kymmentä vaille 13, jolloin automaatti kertoo: ”Soititte omahoitajan puhelimeen. Omahoitajan puhelinaika on...”.

Tauotta soitan edelleen ja kun kello tulee tasan 13, vaihtuu nauha samalla sekunnilla muotoon: ”Soititte omahoitajan puhelimeen, olkaa hyvä ja odottakaa”. Kymmenen sekuntia musiikkia ja uusi nauhoite: ”Omahoitajanne puhelimessa on nyt ruuhkaa...” Nauha jatkuu tiedotuksella numeron tallentumisesta järjestelmään ja siitä, että omahoitaja soittaa takaisin viikon kuluessa.

Asiani vaati hoitajani apua nyt eikä viikon päästä, joten jatkoin soittourakkaani vielä 30 minuuttia tauotta vihreää luuria painaen, samat nauhoitteet samassa järjestyksessä. Aloitin uudelleen kymmentä vaille 14, sama nauha kunnes sekunnilleen tasan 14 alkoi pyöriä tuo ensimmäinen, jossa kerrotaan soittoajat.

Tämä on täyttä huijausta. Siellä ei todellakaan voi olla ihmistä oikeasti vastaamassa.Niinpä taas sitä "uutta normaalia"...
Viimeksi muokattu: 06.06.2013 13:28 Antero. Syy: tekstin fiilausta

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.07.2013 19:04 - 24.07.2013 12:27 #19542 : aamutähti
Vastaus käyttäjältä aamutähti aiheessa Psykiatria on huijausta
Joku sanoikin, että omena päivässä pitää lääkärin loitolla.
Voisi syödä sen ja heittää lääkäriä vaikka
siemenkodalla otsikkoon.

Mikäli jalka ei ole poikki niin ihminen on terve.

Voihan sitä päästä monikin olla pipi nykyään jos
tarttuu omiin harhoihin, traumoihin ja luuloihin liikaa.
Moni ei käsittele asioitaan vaan tarttuu hädissään
joihinkin fasististisiin asefetisseihin, kristillisiin orjuusideologioihin
ja sitten ihmettelee miksi ampuu perheensä kun
on reppana ja koko ikä on vain potkittu päähän ja
syyllistetty kaikesta.
Otetaan sitten ampullia ja saadaan isot
lihakset ja aivot sekaisin.

Psykiatriassa on käytössä stigmatisointi, jossa potilas
tavallaan syyllistetään ihmisen normaaleista
asioista. Aikoinaan jopa masturbointi oli sairaus ja
Freud kehitti oman seksuaaliseen syyllistämiseen
kehitetyn stigmatisoinnin.

Lieneekö itsellään Freudilla ollut
oidipaalisesta kompleksista kärsivä sisäinen lapsi?

Pidettäkööt Skientologiaa huijauksena tai ei niin
se ainakin rikkoo tuota psykiatriaa lataamalla:
psykiatria tappaa
en.wikipedia.org/wiki/Scientology_and_psychiatry

En täysin yhdy Scientologien toimintatapaan tai ideologiaan
mutta tuo koulukunta on eri ja siitä löytyy osia jotka vastustavat
vanhanaikaista psykiatriaa ja ihmisten syyllistämistä
heidän omista inhimillisistä heikkouksistaan tai jopa
ominaisuuksistaan.

Tietäjä ja teknoshamaani

www.satanismi.fi
Viimeksi muokattu: 24.07.2013 12:27 aamutähti.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.07.2013 12:28 #19655 : aamutähti
Vastaus käyttäjältä aamutähti aiheessa Psykiatria on huijausta
CCHR on tietojeni mukaan kuitenkin erillinen organisaatio
eivätkä ole Skientologeja.

Tietäjä ja teknoshamaani

www.satanismi.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.140 sekuntia