× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Netin ilmaiset palvelut

Lisää
26.05.2013 01:58 #19233 : juppe
Joka on käyttänyt tiedostojen, kuvien ja videoiden jakopalveluita, on varmaan huomannut, että niissä esiintyy kahdenlaista liiketoimintaa.

Kuvien ja tiedostojen jakamisessa tiedonsiirtomaksut vaikuttavat olevan tärkeitä. Ilmaisen tilin käyttäjän elämä yritetään tehdä mahdollisimman vaikeaksi, jotta hän ryhtyisi maksavaksi asiakkaaksi.

Videoiden jakaminen on aivan toisenlainen bisnes. Se rahoitetaan yleensä mainoksilla ja maksullisia palveluita ei yleensä ole ollenkaan.

YouTuben tiedonsiirtomaksujen arvelisin olevan vuositasolla kymmenissä tai sadoissa miljardeissa ja vähemmän suosittujenkin palveluiden täytyy tulla todella kalliiksi. Myös ilmaisien pornovideoiden levittäminen näkyy kannattavan pelkillä mainostuloilla, vaikka suosituimmat palvelut alkavat olla todella suosittuja.

Ennustankin, että kun velkakriisi etenee ja valtiot joutuvat säästämään myös tiedustelutoiminnasta, moni videoiden jakopalvelu joudutaan lopettamaan.

Sosiaalisen median kannattavuudesta en osaa sanoa mitään, mutta aika hyvin silläkin alalla näkyy voivan paisua pelkillä mainostuloilla.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut. Lataa omasi jo tänään.
Tšuhna.pdf

EPUB-versio.:
Tšuhna.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetty näyteluku.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.104 sekuntia