× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Ksenofobiaa kansoille

Lisää
27.09.2009 15:50 #1139 : Pahakurki
Tulipas tuossa kakkoselta hyytävä dokumentti nimeltä Salainen sota. Dokumentti seurasi antisemitismiä vastaan käytävää salaista sotaa ja yritti etsiä vastauksia kysymyksiin juutalaisvihasta ja antisemitismistä.
Dokumentin myötä selvisi mm. hyvin kuinka juutalaisnuoria manipuloidaan vihaamaa ei-juutalaisia ja kuinka heihin istutetaan tappamishaluja mm. saksalaisia ja heidän jälkeläisiään kohtaan, järjestämällä heille ”opintomatkoja” keskitysleireille.

Jos samaa metodia käytettäisiin Suomessa, niin nuorille järjestettäisiin ”opi vihaaman ja pelkäämään” -matkoja ruotsiin ja venäjälle ennen pakollista armeijan palvelusta. Sigtunaan saavuttaisiin Suomen liput liehuen ja tietenkin suomiverkkareihin sonnustautuneina, jottei kellekään jäisi epäselväksi, että tulijat ovat suomalaisia Suomesta.

Matkan aikana näitä nuoria on tietenkin peloteltu aikuisten toimesta ja muistettu hokea kuinka KAIKKI ruotsalaiset vihaavat suomalaisia ja mitä tulee tehdä jos ruotsalaiset ryhtyvät pommi-iskuihin näitä suomalaisia nuoria kohtaan. Matkaan osallistuu tietenkin SUPO:n ”turvamies”, joka muistuttaa, ettei ruotsalaisten kanssa saa puhua koska HE KAIKKI vihaavat suomalaisia.

Sigtunassa sitten kuljettaisiin pelokkaina odottaen ruotsalaisten viharikoksia ja pommi-iskuja ja tulkittaisiin kaikki vahingossa kuullut paikallisten puheet suomalaisia herjaaviksi ja kaikki ilmeet irvistyksiksi.

Hotelli jossa yöpyminen tapahtuu, jatkuu nuorten pelottelu ja suomalainen ovimies kertoo kuinka ruotsalaiset olivat juuri edellisellä viikolla etsineet suomalaisia vihan ja raivon vallassa.

Viimeisenä päivänä opas kuljettaisi ryhmää Sigtunassa, kertoen sen olleen alkujaan suomalaisten perustama ja kuinka ilkeät ja pahat ruotsalaiset kiduttivat sekä tappoivat viattomat suomalaiset pahuuttaan. Tätä jatkettaisiin niin kauan kunnes nuoret itkisivät ja tunnustaisivat halunsa tappaa kaikki ruotsalaiset.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.099 sekuntia