× Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Muinaisten Ahvalaisten etninen puhdistus?

Lisää
24.05.2018 09:22 - 24.05.2018 09:24 #39998 : caratta
www.hs.fi/tiede/art-2000005656965.html

Arkeologit löysivät todisteita Ruotsissa 1 500 vuotta sitten tapahtuneesta joukkosurmasta – ”Ihmiset näyttävät kuolleen niin, etteivät he ole puolustaneet itseään”

Verityö on tapahtunut Öölannin saarella. Aluetta on tutkittu vuodesta 2010.
Tutkijoiden mukaan ruumiiden jäänteiden perusteella linnoituksella on kuollut sekä lapsia että aikuisia. Kuvassa nuoren ihmisen jäänteet.

RUOTSALAISET arkeologit ovat löytäneet todisteita Öölannin saarella noin 1 500 vuotta sitten tapahtuneesta joukkosurmasta.

Arkeologien mukaan verityö on tapahtunut Sandbyn linnoituksella. He ovat löytäneet alueelta jäänteitä lähes 30 ruumiista.

Asiasta kertovat useat ulkomaiset mediat. Löydöstä on kirjoittanut myös arkeologian alaa seuraava tieteellinen Antiquity-julkaisu.

SANDBYN linnoitus sijaitsee Öölannin kaakkoisosassa. Nyt alueella on havaittavissa soikion muotoinen murentuneen muurin ympäröimä alue. Muurissa on nähtävissä kolme sisäänkäyntiä.


Arkeologisia tutkimuksia johtavan Helena Victorin arvion mukaan linnoituksen alueen kylässä on saattanut elää 200–250 ihmistä, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC. Tavallisesti ihmiset asuivat linnoituksen ulkopuolella, mutta vaaran uhatessa he ovat suojautuneet sen muurien sisäpuolelle.

Victorin mielestä ruumiiden jäänteiden löytäminen rakennusten murentuneista raunioista kertoo joukkosurmasta, koska kuolleet oli tapana polttohaudata.

”Ihmiset näyttävät kuolleen niin, etteivät he ole puolustaneet itseään”, Victor sanoo BBC:lle.

Sen vuoksi arkeologit kutsuvat Sandbyn tapahtumia nimenomaan joukkosurmaksi.

Heidän mukaansa ruumiiden jäänteiden perusteella linnoituksella on kuollut sekä lapsia että aikuisia.

ANTIQUITY-JULKAISUN mukaan arkeologeilla on useita teorioita Sandbyn tapahtumista. Joko kaikki asukkaat on surmattu tai mahdolliset henkiinjääneet on siepattu.

Arkeologien mukaan myös se on mahdollista, että osa asukkaista on paennut, mutta he eivät ole voineet tai halunneet palata alueelle.

Surmaajista heillä ei kuitenkaan ole tarkkaa käsitystä. 1 500 vuotta sitten ihmiset muuttivat vilkkaasti alueelta toiselle.

ARKEOLOGIT ovat tehneet havaintonsa esimerkiksi ilmakuvien ja kaivausten perusteella. Aluetta on tutkittu vuodesta 2010, kertoo Antiquity.

Arkeologit ovat löytäneet linnoitukselta myös keramiikkaa ja erilaisia metalliesineitä.
Arkeologit löysivät jäänteitä lähes 30 ruumiista.
Viimeksi muokattu: 24.05.2018 09:24 caratta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
25.05.2018 13:10 #40006 : caratta
Vastaus käyttäjältä caratta aiheessa Muinaisten Ahvalaisten etninen puhdistus?
Öölantia on joissakin yhteyksissä kutsuttu Ahvionmaaksi (Eero Kuussaari). Noinkin selkeä sotatoimi vaikuttaisi etnisiltä toimilta. Ajankohtakin osuu siihen aikaan kun Skandinavia germaanistui. Olisikin mielenkiintoista saada DNA-tuloksia nyt löydetyistä luista...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
25.05.2018 23:26 #40009 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Muinaisten Ahvalaisten etninen puhdistus?
Muistaisin lukeneeni viime vuoden puolella että joko Öölannista tai Gotlannista oli otettu miespuolisesta vainajasta dna ja tämä oli Iivari, joka viittaa kveeneihin, pohjalaisiin ja meäläisiin sekä saamelaisiin miehiin. Samalla oli otettu Norjasta naiselta dna joka osottautui Ursulaksi. Ursulaa on puolisona ollut ainakin etelä-pohjanmaan iivareilla ja pohjoisessa saamelaisilla joilla Venla on kuitenkin yleisempi. Koetan kollata jos löytäisin linkin.

Myös Arhi Kuittisen plokissa on Ööllantia koskevaa kirjoitusta:

finnsanity.blogspot.fi/search/label/muinaishistoria

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.09.2018 23:28 - 16.09.2018 00:14 #41442 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Muinaisten Ahvalaisten etninen puhdistus?

Antero kirjoitti: Muistaisin lukeneeni viime vuoden puolella että joko Öölannista tai Gotlannista oli otettu miespuolisesta vainajasta dna ja tämä oli Iivari, joka viittaa kveeneihin, pohjalaisiin ja meäläisiin sekä saamelaisiin miehiin. Samalla oli otettu Norjasta naiselta dna joka osottautui Ursulaksi. Ursulaa on puolisona ollut ainakin etelä-pohjanmaan iivareilla ja pohjoisessa saamelaisilla joilla Venla on kuitenkin yleisempi. Koetan kollata jos löytäisin linkin.

Myös Arhi Kuittisen plokissa on Ööllantia koskevaa kirjoitusta:

finnsanity.blogspot.fi/search/label/muinaishistoria


Ihan hyvä kirjoitus, mutta siitä saa hieman väärän kuvan Kuittisen kirjoittaessa "suomalaisista" ja "suomalaisten heimojen Ruotsista". Nämä "suomalaiset" eivät olleet nykysuomalaisten esi-isiä, ainakaan isälinjoiltaan, vaan finnoarjalaisia R1a- tyypin protoviikinkejä vaneja, katteja eli gootteja ja jäämejä/ruseja etc, jotka tietysti viikinkiaikana olivat niitä viikinkejä eli originaalisti uikeja (uiki). Indoeurooppalainen käännös väänsi uikin wikiksi uiki> wiki >wiking. Uiki viittasi tietysti kapeisiin laivoihin tai veneisiin, joilla arjalaiset suomalaiset viilettivät pitkin jokia ja meriä :)

Olisi tosiaan mielenkiintoista saada tietää tuon Öölannin porukan dnat. Joukkosurma vaikuttaa kostoiskulta? Noihin aikoihin Merovingi- vendit tai vanit ym. finnoarjalaiset hallitsivat koko Eurooppaa ja olivat alistaneet pervopaavitkin omaan kontrolliinsa. Näiden kuninkaiden jälkiä ja ainakin yksi hauta on jopa Etelä- Lapissa asti. Ihmiset eivät tiedä, että merovingi-kuningas Clodvigin oikea nimi oli Koloves...Kolo esiintyi Merovingien nimissä usein, se oli cultivate- verbin alkumuoto.

Nykysuomalaiset eivät kykene ymmärtämään tai halua, että muinaiset suomalaiset olivat ar-ja-lai-si-a, finnoarjalaisia, joiden kielestä muodostui nykysuomi, ei suinkaan minkään turkkilaismongoloidisen N1c- kalmukin, joiden jälkeläiset ovat Euroopan isolaatteja. Näiltä tieteen ja tutkimuksen kääpäläisiltä pitäisi lailla kieltää kaikkinainen muinaissuomalaisten jäänteiden tutkiminen ja historiankirjoitus. Miten metsästäjä-keräilijätaustaiset, jotka vain loisivat finnoarjalaisten kielellä ja kulttuurilla, voisivatkaan tehdä todenmukaista tutkimusta? Eiväthän nämä pyrkyriloiset halua sahata omaa oksaansa valehistorian puussa. Sama pervopaaveilla ja muilla Vatikaanin t. kirkon pedofiileilla.


Ei kuitenkaan ole sanottua, että massamurhan uhrit olisivat olleet roomalaisia tai kirkollisia roomalaisia. Nimittäin talojen raunioista on löytynyt Salin I-tyypin koruja. en.wikipedia.org/wiki/Sandby_borg

In it Professor Haseloff examines the origins of Salin's Style I, tracing it back to motifs found in late Roman art. He goes on to differentiate four phases within Style I itself. Finally he considers a group of Style I brooches to which he attributes a Jutlandic origin. www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00766097.1974.11735362?journalCode=ymed20


Salin III-tyyli oli myös viikinkien käyttämä koristelutyyli ja Salin nimenä viittaa frankkeihin, nimenomaan arjalaisiin Merovingi-frankkeihin, jotka huom! olivat varang- porukkaa. Frankki on vain indoeurooppalainen väännös varangista tai varankista...

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 16.09.2018 00:14 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.09.2018 09:08 - 16.09.2018 10:34 #41443 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Muinaisten Ahvalaisten etninen puhdistus?
Erään artikkelin mukaan mikään löydetyistä luista tai luurangoista ei kuulunut naiselle.

None of the skeletons pulled from the ground are female, for instance, yet infants’ remains suggests that there were women living there. Further excavation may reveal their bodies—or they may have been taken by the people who killed their families.

www.history.com/news/massacre-discovery-sandby-borg-sweden


Noista Merovingien nimistä vielä, onhan Merokin vanha finnougri/-arjalainen nimi. Mero/ mari olivat myös ainakin Levantissa käytettyjä mittoja.

Chilperic I (died c. 480) was the King of Burgundy from 473 until his death. He succeeded his brother Gundioch and co-ruled with his nephews Godomar, Gundobad, Chilperic II, and Godegisel.

Vuonna 480 kuoli Chilperic, mutta tuolla tuskin on ainakaan suoraa yhteyttä Öölannin joukkosurmaan. Veljensä nimi oli Gundioch. Kunti, Kunto (Gundioch) ja Kotomar viittasivat tietysti katti/ goottitaustaan ja mar/mari puolestaan aryan-heimojen originaaliin marikansaan, mihin siis kuuluivat (sumerien jälkeläiset) finnoarjalaiset. Mihin väliin te tungette niitä N1c- turkkilaismongoloidisia yms. "lainasanailijoita? Luuleeko joku tosiaan, että nämä Euroopan myllertäjät olisivat vaivautuneet "käymään kauppaa" tai "lainaamaan sanoja" 150 cm mittaisille kehitysmaalaisille, jotka kaiken lisäksi asuivat Siperiassa/ Keski-Aasiassa, ei suinkaan arjalaisten mailla....!?


Ob Caretene, deren Epitaph für 506 in Lyon bezeugt ist, die Gattin (katti) Chilperichs war

...manche Forscher halten sie eher für die Gattin Gundobads ..
de.wikipedia.org/wiki/Chilperich_I._(Burgund)


Me Habirut Mahabharatassa on aika ekstensiivisesti ruodittu tätä kattien ja muiden finnoarjalaisten heimojen Euroopan valtaa. Merovingit olivat ainakin osittain katteja ja osittain sarmaatteja/skyyttejä. Näillä oli myös Tavastian 500 jaa. kuningaskunta tai hallintoalue. Riihimäellä on paljon tuolle ajalle ajoittuvia goottimonumentteja, massiivisia perhe- tai sukuhautamonumentteja. Yhdessäkin niistä on kaiverrettu riimulla X, mikä oli G, viitaten gatteihin (katteihin). Museoviraston mongoloidi- Soininen ei ollut lainkaan kiinnostunut tästä virkansa hoitoon kuuluvasta muinaisalueesta, vaan sen sijaan kertoili titteleistään ym. Määränen sitten luokitteli tämän goottialueen ja muut, muille ajoille ajoittuvat kalmistot "jääkauden tekeleiksi", eroosioksi ja lehmien talviruokinnaksi.

Voiko nykysuomalaisia metsästäjä-keräilijätaustaisia mongoloideja kutsua edes kansaksi? Näillä kykkijäpyrkyreillä ei ole varaa eikä edellytyksiä edes alueensa historiaan, saati puhumansa kielen historiaan. Olen vakaasti sitä mieltä, että mk-taustaiset on saatava loisimasta (muinais)tutkimuksen parista. Ei ole mitään järkeä, että ihmiset tekevät näiden virkamiesmongoloidien työt omalla ajallaan ja rahoituksellaan ja nämä puolestaan istuvat virkatuolilla kuin mlkun päällä ja selittelevät mitä milloinkin tulee mieleen.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 16.09.2018 10:34 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.09.2018 12:03 - 17.09.2018 01:51 #41444 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Muinaisten Ahvalaisten etninen puhdistus?
Yksi mahdollisuus, jopa todennäköinen on se, että Merovingien varangit siivosivat liian roomamieliset pois ja ottivat myös pohjoisessa hallinnon. Tästä on muitakin todisteita. Yksi syy noinkin totaaliseen "puhdistukseen" on ollut mahdollisesti se, että Rooman kirkko tai paavi oli määrännyt arianismin edustajat tapettaviksi. Merovingit ja gootti- ja vanvarangeineen ym. olivat arjalaisia, arianismin edustajia. Riihimäen goottikalmistossakin on arianismia edustava kaiverrus eräässä sukuhautamonumentissa. Paavin määrättyä kuolemantuomion arianisteille, nämä tuhosivat Rooman ja ilmeisesti pohjoista myöten kaikki roomamieliset.

Merovingien joukkojen sekä itsenäisten aryanheimolaisten valtaannoususta alkoi Pohjolassakin vendel/merovingiaika. Merovingikuninkaat johtivat alueitaan vasallien avulla ja tämä aika oli muinaisessa Suomessa ja Tavastiassa vaurasta kulta-aikaa. Nykyiset N1c- ryssämongoloidit eivät silloin vielä kääpineet nurkissa, vaan finnoarjalaiset muinaissuomalaiset asuttivat maata ja olivat tiiviissä yhteyksissä Keski-Eurooppaan ja Skandinavian arjalaiskuningaskuntiin kuten vanien/vendelien Uppsalaan.

Tyypillistä metsästäjä-keräilijätaustaisten sveojen "historiankirjoitusta" on puhua swedeistä, kun kyse oli nimenomaan finnoarjalaisista kuningaskuntineen. Kehitysmaalaistaustaiset lykkivät mielellään muiden historialla, kuten olemme huomanneet nykysuomalaisten N1c- mongoloidienkin suhteen.

en.wikipedia.org/wiki/Vendel_Period

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 17.09.2018 01:51 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.09.2018 12:15 - 18.09.2018 20:58 #41447 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Muinaisten Ahvalaisten etninen puhdistus?
Tyypillistä metsästäjä-keräilijätaustaisten sveojen "historiankirjoitusta" on puhua swedeistä, kun kyse oli nimenomaan finnoarjalaisista kuningaskuntineen. Kehitysmaalaistaustaiset lykkivät mielellään muiden historialla, kuten olemme huomanneet nykysuomalaisten N1c- mongoloidienkin suhteen.

Eurooppalaiset R1b ja I olivat indoeurooppalaisia kieliä puhuvia metsästäjä-keräilijöitä. Maanviljelyn, metallitietouden, tieteet ja korkeakulttuurit kehittäneet olivat finnougrisia sumereita ja heidän jälkeläisiään arjalaisia, joita olivat myös helleenit. Näiden luku- ja kirjoitustaidottomien, alkeellisten IE- kääpäläisten mukaan aryanheimot olivat "indo-aryan". Millä perusteella? Heidän kerrotaan puhuneen "protoiranilaisia kieliä". Protoiranilainen kieli oli finnougri sumeri. Iran puolestaan juontuu arjalaisten sumer- kemiläisen Eran/Arian- patriarkan nimestä.

Se, että mk-taustaiset ovat nykyisissä valtioissa enemmistönä, ei tarkoita sitä, että nämä kivikautisella tasolla eläneet mk-kansat olisivat oikeassa "tieteilyssään" ja "uskossaan" kääpiessään arjalaisten historialla, kulttuureilla ja sumer-arjalaisten kehittämillä tieteillä, ts. arjalaisten intellektuaalisella kulttuuriperinnöllä.

On geneettinen tosiasia, että sumerit, sumer-arjalaiset ja heistä muodostuneet heimot olivat R1a. Mv- kulttuurit olivat R1a. Millä perusteella muinainen R1a - finnougrisuus ja finnoarjalaisuus muuttuu R1b- tai I- indoeurooppalaiseksi tai N1c- turkkilaismongoloidiseksi? Sumerit tai veda-arjalaisetkaan eivät olleet R1b tai N1c, vaan tutkitusti R1a ja veda-arjalaisten osittaisten jälkeläisten (brahmien) perimässä on todettu vastaavuutta Itä-Euroopan R1a -slaavien perimään. Slaavit puolestaan vaihtoivat finnoarjalaisen kielensä Bysantin vaikutuksesta.

Luku- ja kirjoitustaidottomat primitiivi- mk-taustaiset indoeurooppalaiset nousivat valtaan vasta Rooman kirkon ja "ristiretkien" avulla. Kuitenkin, heidän tai niiden oma älyllinen kapasiteetti on riittänyt vain alkeellisten kivityökalujen kehittämiseen ja käyttämiseen. Kaikki muu on sumer-arjalaisten kehittämää. Ei ihme, että arjalaiset hieman pyyhkivätkin näitä loisia terrorisoimasta elämäänsä.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 18.09.2018 20:58 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.09.2018 13:51 #41448 : juppe

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.09.2018 21:02 - 18.09.2018 21:28 #41482 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Muinaisten Ahvalaisten etninen puhdistus?

juppe kirjoitti: www.thedailybeast.com/the-himalayas-hidden-aryans

En muista nyt minkä kirjoituksen mukaan arjalaiset kulkivat Himalajan yli. Matkalla ovat voineet kiksata joitain paikallisia. Mutta "pure bred" on ehkä hieman liikaa sanottu....Tyypillistä mk- taustaisten kykkimistä aryanperinnöllä. Sitä tapaa Suomessakin, tosin toisessa muodossa.

Suomessa muinaisen Hima- paikannimen löytää ainakin Astuvansalmen lähistöltä.
en.wikipedia.org/wiki/Himavat

Siellä on paljon tarinaa ja legendaa muinaisista arjalaisista. Vedalainen juoma oli soma, mikä Suomessa on sima.

Soma, and its cognate the Avestan haoma, are thought to be derived from Proto-Indo-Iranian *sauma-. The name of the Scythian tribe Hauma-varga is related to the word.

en.wikipedia.org/wiki/Soma_(drink)

Varga oli oikeasti Varka. Skyytit olivat suomenkielisiä finnoarjalaisia (veda-arjalaisten sukuheimoa), ainakin hittiittien hieroglyfillä kirjoitetun tekstin mukaan, mikä on ihan ymmärrettävää suomea: "Partitava kisaa kurupati-kuvaa". Mongoloidit eivät saa tuosta mitään tolkkua. Johtuneeko apinaproteiineista ja -geeneistä vai mistä....Partitava oli kuitenkin Partatua, skyyttien kuningas, joka tekstin mukaan kisasi jotain muinaista peliä
"kurupati-kuvaa". Olisiko hilipati- heijaa juontunut kurupatikuvasta, en tiedä.

In the late 19th century, the highly conservative Zoroastrians of Yazd (Iran) were found to use ephedra, which was locally known as hum or homa and which they exported to the Indian Zoroastrians

Hum- ala.....Humala, mitä kaytetään mm. oluen mausteena, on selvästi Iranin humin kanssa samaa arjalaisperua mahd. finnoarjalaisten Persian ajoilta. Suomen kieli on finnoarjalainen kieli. Joka sana todistaa sitä, tai sitten sumeria. Muinais"hebrea" on Levantin arjalaisten kieli ja hämmästyttävän samaa karjalan murteen kanssa. Esim. ruoh, ruoho oli paimen muinaishebreassa. Muinaishebrean lehem (ä) tarkoitti "ruoka" jne.

On pöyristyttävää ja vastenmielistä, että suomen kielen tutkimusta tehdään N1c- mongoloidien perspektiivistä, yrittäen pakonomaisesti sovittaa mongoloidit alkukielen kantajiksi ja puhujiksi. Tämä on vastoin kaikkia tieteellisiä periaatteita ja suoranainen herjaus arjalaisia ja heidän historiaansa sekä kulttuuriaan kohtaan.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 18.09.2018 21:28 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.136 sekuntia