× Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

€ $ £ ¥

Lisää
17.01.2015 09:59 - 17.01.2015 10:15 #25382 : Super-Electric
Paperirahan keskimääräinen elinikä on ollut n. 40 vuotta. Tämä kiinalainen keksintö on ollut altis valtaapitävien sormeiluille. Niin kauan kuin paperirahaa on ollut niin niin kauan sitä on aina väärennetty tai keinotekoisesti jatkettu esim. piirtämällä nollia numeroiden perään. En nyt lähde kertaamaan historiaa esim. Weimarin hyperinflaatiosta, mutta jokainen valuutta on lopulta korventunut hyper- inflaation tulipätsissä.

Euro on myös ollut altis tälle valtaapitävien manipulaatiolle ja sen voi jokainen nähdä rahan riittävyytenä. Se mitä saat tänään 20 € setelillä on paljon vähemmän mitä sait 10 vuotta sitten. Nyt kun globaalitalous on taantumassa ei inflaatio ole näkyvissä. Mutta jatkuvasti rahan määrää lisätään, joten johonkin tämä raha hakeutuu. Yksi kohde on pörssiosakkeet joiden kurssi on nyt epärealistisen korkealla. Markkinat ovat kuumenneet ja osakkeiden hinnoissa on nähtävissä inflatoorista kehitystä.

Tästä rahan manipulaatiosta tuorein merkki saatiin eilen, kun jotain käsittämätöntä tapahtui. Eurolta sortui yksi tukipylväs.www.kauppalehti.fi/5/i/porssi/valuutat/valuutta.jsp?curid=CHF&days=730&x=23&y=6
www.activistpost.com/2015/01/what-in-world-just-happened-in.html

Euro mätänee käsiin. Tämä valuuttasota, joka on alkamut tulee olemaan rumaa. Suomella olisi mahdollisuus irtautua € eurosta, mutta se vaatisi kansallista herätystä. Nyt eduskuntavaaleissa olisi äänestettävä oman rahan puolesta.

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 17.01.2015 10:15 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.01.2015 22:12 - 23.01.2015 22:17 #25484 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥
Nyt se €uro alkoi sitten sen mätänemisensä 60 miljardilla eurolla kuukaudessa. Rahan määrää kasvatetaan 18 kuukauden aikana kolmanneksella. 2000 miljardista yli 3000 miljardiin.Tässä seurataan vaan USA:n ja Japanin esimerkkiä. Kaikki läntiset taloudet ovat terminaalivaiheessa ja tiputusta/ruiskeita on jatkettava, jotta potilas pysyy hengissäYhdysvalloissa nämä kvantitatiiviset elvytykset ovat olleet massiivisia.. eikä tunnu auttavan. Tuskinpa Euroopassakaan saadaan potilasta henkiin. Määkijä-kansa kurjistuu kun inflaatio kiihtyy.

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 23.01.2015 22:17 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.01.2015 12:27 - 24.01.2015 12:37 #25492 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥


Tässä kupataan Eurooppalaisia kansalaisia.. Pankkien myöntämät roskalainat (kiskurikorkoineen) siirretään määkijäkansan maksettavaksi. Suomalaiset kuuluvat tähän tyhmään kusetettuun pässinpäiden enemmistöön, jolta viedään tuhkatkin pesästä..

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 24.01.2015 12:37 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.01.2015 12:52 #25493 : Nico-Jeriko
Vastaus käyttäjältä Nico-Jeriko aiheessa € $ £ ¥
Asia on juuri näin. Kaikki maksatetaan tulevaisuuden verovaroista ja seurauksena on tavallisen kansan eli pyramiidin ensimmäisen kerroksen siirtyminen yhä enemmän "orja"-statuksen alle. Annetaan vielä kuitenkin aikaa, jotta tavallinen kansalainen oikeasti herää ja alkaa kyselemään toisenlaista vaihtoehtoa mitä poliitikko sekä valtamedia tarjoaa. Itse odotan innolla vuosisadan ensimmäistä yleislakkoa. Mitään ei kuitenkaan tule tapahatumaan ennenkuin kansa löytää itsellensä uuden arvoisensa johtajan. Soinista ei johtajaksi ollut, mutta kuka on 2000-luvun Kekkonen, joka palauttaa Suomen takaisin terveeseen ja samalla itsenäiseen aikaan....

Sinä olet Jumalan lapsi, korvaamaton osa hänen valtakuntaansa, jonka Hän loi osaksi itseään. Mitään muuta ei ole olemassa, ja vain se on todellista. Olet valinnut nähdäksesi unitilan, jonka aikana olet nähnyt pahoja unia, mutta unitila ei ole totta, ja Jumala kutsuu sinua heräämään....

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.01.2015 20:08 - 24.01.2015 20:54 #25499 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥
USA:n dollari alkaa olla romahduksen partaalla.. sitä ei tue enää mikään muu kuin usko siihen ja Yhdysvaltoihin ja tämä usko on luotu petoksilla, ryöstöillä ja huijauksilla. Maailma alkaa herätä todellisuuteen ja vuosi 2015 tulee olemaan muutoksen vuosi, jolloin dollari tulee kokemaan ennen näkemättömän turbulenssin. Tähän dollarin kuolinkouristeluun on liittynyt ja tulee liittymään kaikenlaista rumaa ja häikäilemätöntä tapahtumaa.

Dollarin valta on perustunut sen rooliin maailmankaupassa etenkin öljyn, mutta myös muun kauppatavaran vaihdossa. Nyt dollarin hegemonia alkaa olla lopussa. Aikaisemmin dollaria on tukenut pankkikartelli ja USA:n sotakoneisto.. mutta nämä ei enää auta, kun maapallon väestö on kyllästynyt tähän väkivaltaiseen vapaamatkustajaan. Nyt petro-dollari on kuollut, myös Saudi-Arabian kuningas on kuollut.. Henry Kissinger oli aikoinaan 70-luvulla luomassa öljyn ja dollarin yhteyttä yhdessä Saudien kanssa korvaamaan dollarin irrottamisen kultakannasta, mutta nyt dollari on hylätty öljykaupassa.

USA on pyrkinyt hidastamaan tätä viimeaikaista kehitystä mm. sodalla Irakia ja Libyaa vastaan, joiden suurin synti oli dollarin hylkääminen öljykaupassa. Myös Iran ja Venäjä ovat irtautuneet tästä dollari-riippuvuudesta. Iranin ja Venäjän sotilaallinen mahti on kuitenkin niin suuri, että USA:n on turvauduttava näiden maiden osalta sanktioihin. Mutta nämä toimenpiteet eivät ole voineet estää sitä tosiasiaa, että dollari on hylätty vaihdon välineenä. Öljykauppaa voi nykyään tehdä muillakin valuutoilla.

Öljyn hinnan kehitys ei ole juurikaan vaikuttanut Venäjän talouteen, mutta se tulee olemaan tuhoisaa USA:lle. Liuskeöljyn jalostukseen on viimevuosina panostettu miljardeja ja liuskeöljyn hyödyntämistä on rahoitettu paljolti lainarahalla. On arvioitu, että näitä maksettavaksi erääntyviä öljylainoja on yli 2000 miljardin dollarin arvoista. Amerikkalaiset liuskeöljyn jalostajat tekevät nyt joukkokuolemaa ja sillä tulee olemaan Lehman Brothers tyyppinen vaikutus USA:n talouteen.

USA:n taloutta rasittaa entuudestaan viime vuosien elvytystoimenpiteet. Dollarin määrää on lisätty nelinkertaisesti ja suurella todennäköisyydellä elvytyksen määrää joudutaan huomattavasti lisäämään, jotta USA ja dollari selviävät tästä edessä olevasta myrskystä. Myös muut valtiot etenkin Japani ja EU-maat ovat noudattaneet USA:n esimerkkejä lisäten valuutan määrää. Viimeksi kuluneella viikolla EU ilmoitti yli miljardin euron elvytyspaketista, joka tullaan toteuttamaan 60 miljardin kuukausierissä. EU ja Japani ovat monin tavoin kytköksissä USA:n talouteen, joten näiden maiden taloudet kulkevat synkronoituina.

Useat maat ovat siirtyneet kaupassaan pois USA:n dollarista. Kauppaa tehdään enenevässä määrin muissa valuutoissa ja tämä heikentää USA:n maailman taloudellista vaikutusvaltaa. Dollarin hylkäämisen ohella myös USA:n valtiovelkakirjat ovat kokeneet saman kohtalon. Niistä pyritään enenevässä määrin eroon, sillä nämä koetaan myrkyttävän valtioiden taseita. Kun USA:n valtion velkaa ei saada enää kaupattua, on USA:n FED:n rahoitettava USA:n taloutta ostamalla lähes kaikki liikkeelle lasketut velkakirjat.. painamalla tai luomalla elektronisesti edelleen lisää rahaa. Tämä kuolemanspiraali tulee entisestään kiihtymään..Maailma on pikkuhiljaa siirtymässä petro-dollarikannasta kultakantaan. Tämän kehityksen ovat jo aloittaneet useat maat, etunenässä Kiina, Brasilia, Intia ja Venäjä. Nämä maat ovat yhdessä perustaneet ns. BRICKS-pankin, joka valmistelee kultaan perustuvaa globaalia kaupankäyntiä. Arvottomaksi käyville paperivaluutoille perustuva kaupankäynti on kestämättömällä pohjalla. Nyt on alkanut länsimaisten valuuttojen loppukarkelot (End Game). Edessä on valuuttojen nollaus, jossa valuutat tullaan uudelleen arvottamaan suhteessa kultaan.

Tietenkin USA tulee vastustamaan tätä kehitystä likaiseen loppuun asti. USA ja Iso-Britannia ovat yhdessä pitäneet yllä suurta valhetta kullan hinnassa. Kullan hinta suhteessa muihin valuuttoihin arvotetaan COMEX-raaka-ainepörssissä. COMEX perustuu petokseen, sillä se toimii pitkälti johdannaisten ja ns. paperikullan avulla, jossa fyysistä kullan toimitusta ei välttämättä tulla koskaan suorittamaan. On arvioitu, että COMEX pyörittää lähes 40 000 tonnin vajetta kauppaamassaan kullassa. Kun musiikki loppuu, tämä pyramidihuijaus romahtaa, jonka jälkeen paperilla kultaa omistavat mm. Suomen valtio, tulevat menettämään kultansa.

Vuosi 2015 tullaan muistamaan siitä, että US.dollari muuttui myrkyksi. Globaali talousromahdus alkaa dollarista ja sen kuolinkouristelut tulevat tempaamaan useita tyhmempiä valtioita mukanaan. Viisaat valtiot ovat jo alkaneet varautua tulevaan. Esimerkiksi Saksa on aloittanut fyysisen kullan kotiutuksen. Saksa on myös valmis päästämään Kreikan irti EU-alueesta, sillä he kaukoviisaasti näkevät tulevan kehityksen. Huomenna SYRIZA voittaa vaalit.. demokratia voittaa EU-diktatuurin.

Saksa on pian myös irtautumassa EU:sta ja valmistautuu liittymään BRICKS-pankin luomaan kultaan perustuvaan kaupankäyntiin. Yhdysvaltoihin ollaan kyllästyneitä, eikä kukaan halua olla kytköksissä tai tekemisissä tämän petollisen kansakunnan kanssa. Kaikki kääntävät sille selkänsä.. paitsi typerimmät valtiot. Suomen kohtalona on seurata USA:a NATO:a ja Kokoomusta tuhoon ja joukkohautaan.

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 24.01.2015 20:54 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
28.01.2015 21:28 - 28.01.2015 21:54 #25572 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥
Viime aikoina on tapahtunut valtavasti asioita, jotka vaikuttavat globaalitalouteen voimakkaasti. Tapahtumien sykli tuntuu kiihtyneen ja odotettavissa on yhä enemmän merkkejä globaalin talousjärjestelmän romahduksesta. Koko zydeemi hajoaa silmiemme edessä ja tämä tulee vaikuttamaan kaikkeen.. aivan kaikkeen mitä ympärillämme tapahtuu. Tässä listaa näistä systeemin romahduksen ennusmerkeistä:


1. Venäjä hylkäsi US.dollarin kaupassaan. Öljy kauppaa tehdään muissa valuutoissa ja kullassa.

2. Sveitsi katkaisi euron ja frangin siteen

3. Kreikka valmistautuu EU exitiin.. Sanktioista luovutaan ensiksi, lisää tulossa lunta tupaan

4. ECB QE setelirahoitus polkaistiin käyntiin

5. Kuningas Abdullah siirtyi ajasta ikuisuuteen, Salmanilla seniilidementia, kulisseissa jo taistellaan

6. Davosin kokouksessa Merkel torjui TTIP:n ja flirttaili EEU:lle. Kreikan exitin jälkeen Saksa seuraa perässä

7. Kultamarkkinoiden manipulointi leviää käsiin.. paperikulta muuttumassa arvottomaksi.. fyysistä kultaa ei riitä kaikille

8. Kaasuhana eteläEurooppaan sulkeutui - Turkstream tulossa

9. Zurichiin, Lontooseen ja Frankfurttiin perustettiin RMB kauppapaikka. Kiinan kaupassa luovutaan US.dollarista

10. US taala sakkaa kuin Air Malesian kone, ensin nousee liian jyrkästi ja sitten putoaa kuin kivi


Siinäpä kymmenen teesiä a'la Jim Willie. Paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa ja paljon tulee tapahtumaan. Bretton Woods ja kultakannasta luopumisesta 1971 on kulunut 44 vuotta. Petrodollarikanta on tullut tiensä päähän. Eeurasiantradezone on tulevaisuus. Kreikka loikkaa sinne ensin ja Saksa perässä. Venäjän kultavaranto arvioidaan yli 25 000 tonniksi ja Kiinalla kultaa on noin 20 000 tonnia. Tätä ei löydy wikipediasta, kun tästä ei ole ko. Valtiot huudelleet. Tämä tulee olemaan uuden globaalitalouden pesämuna jolla siirrymme uuteen aikakauteen.

Putin ja Triad- suvut ovat näyttäneet keskisormea länsieliitille. Tulppa on irronnut ja tämä laiva uppoaa nyt.. rottien olisi syytä jättää tämä pursi. Saksa näyttää mallia. Lähes 5000 saksalaisyritystä on riippuvaisia venäjän ja kiinan kaupasta. Teollisuusmiehille on tullut mitta täyteen ja kuppi mennyt nurin.. Suomen syytä peesata Saksan liikkeitä ja irrottautua murenevasta EU:sta ja USA:sta nyt.

www.dw.de/merkel-and-gabriel-offer-russia-free-trade-agreement/a-18211951

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Viimeksi muokattu: 28.01.2015 21:54 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.01.2015 13:15 #25591 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa € $ £ ¥
Mikäli Kiina ja Venäjä päättävät panna "pillit pussiin" yhdessä ja mitä ilmeisesti ovat jo päättäneet sen tehdä, dollari tulee kaatumaan rytinällä ja sen asema maailman rahamarkkinoilla tulee lamaannuttamaan koko länsimaisen talouden. Riikka Söyring kirjoitti mielenkiintoisen näkemyksen US plokissa:

riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/185513-venajan-luottoluokittamnen-roskaksi-poliittista-roskaa

Venäjä, vaikka onkin vähentänyt Yhdysvaltain valtionvelan omistuksiaan, omistaa edelleen Yhdysvaltain velkaa $108, 9 miljardia. Tarkoittaa, että Yhdysvallat on tuon summan velkaa Venäjälle.

Jos minä olisin kostonhimoinen ja Venäjän keskuspankin johtaja, käyttäisin nyt dollarireservini maksaakseni pois Venäjän velkaa. Kiina, joka omistaa Yhdysvaltojen velkaa 1252,7 miljardia dollaria, saattaisi lähteä mukaan ja myydä sekin pois dollarivelkakirjojaan. Markkinoille tulvisi dollareita, mikä tekisi dollarista ja dollarin asemasta reservivaluuttana roskaa. Mahjong!

Sen lisäksi Venäjä voisi ilmoittaa, ettei aio maksaa velkojaan. Se hoitaisi Eu:n pankkisektorin, joka on luotottanut venäläisiä pankkeja ja yrityksiä yli sadalla miljardilla. Erityisesti italialaiset ja ranskalaiset pankit murtuisivat, ja koska meillä on pankkiunioni, sen lisäksi että Eu28-maat ovat raskaasti ristiinvelkaisia, kaatuisi todennäköisesti koko Euroopan pankkisektori.

Mutta Venäjästä tulisi lähes velaton valtio.

Tarvitseeko sanoa enempää?


Jotenkin tässä on sellainen aavistus että näin tulee vielä tapahtumaan ja siihen ei ole enää pitkä aika...
Kolmen "AAA":n Suomen olisi hyvä tietää tämä:

luottoluokitus ei ole fakta vaan mielipide, eikä sen perusteella pidä tehdä sijoituspäätöksiä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.01.2015 18:43 - 30.01.2015 19:30 #25617 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥

Super-Electric kirjoitti:
3. Kreikka valmistautuu EU exitiin.. Sanktioista luovutaan ensiksi, lisää tulossa lunta tulossa tupaan

8. Kaasuhana eteläEurooppaan sulkeutui - Turkstream tulossa

Eeurasiantradezone on tulevaisuus. Kreikka loikkaa sinne ensin ja Saksa perässä...


Niinpä.. Kreikalle on jo tarjolla Eurasiantradezonessa valoisa tulevaisuus. Turkstramin jatkaminen Kreikkaan houkuttimena ja rahoitustakin Venäjä tyrkyttää.
Tuskin menee montaa päivää kun Kreikka irtoaa EU:sta.. Siitäpä turbulenssia seuraa.

rt.com/business/227751-russia-greece-financial-aid/"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 30.01.2015 19:30 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.01.2015 22:11 - 30.01.2015 22:21 #25620 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥
WOW !Sarjassa kuolemattomia historiallisia lauseita..

Djisselbloem: "You just killed troika"

Varoufakis: "Wow!"

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 30.01.2015 22:21 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.01.2015 13:00 - 31.01.2015 13:04 #25626 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥


Grexit -Kreikan EU exit - alkaa olla pian taputeltu. Suomi menetti tässä odotetusti ei latin latia eikä sentin senttiä, vaan miljardeja, jotka nolojen tilanteiden mies Jyrki "Niskalenkki" Käteinen tänne on luvannut. Sekoomuksen naurettavat salaseuralaiset - suurpankkiirien pienet juoksupojat - maanpetturit - ajoivat tässä Suomi Oy:n konkurssiin, kun kaikki takaukset lankeaa meidän veronmaksajien maksettavaksi. Ainoa tie ulos tästä Sekoomuksen luomasta Suomen niskalenkistä on äänestää liittovaltio-klikki ulos vallankahvasta ja seurata Kreikan esimerkkiä. Sitten täytyykin jo miettiä onko Finland EU exit = Fixit vai Suxit?

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 31.01.2015 13:04 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.01.2015 13:29 - 31.01.2015 13:32 #25628 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa € $ £ ¥

Super-Electric kirjoitti: Ainoa tie ulos tästä Sekoomuksen luomasta Suomen niskalenkistä on äänestää liittovaltio-klikki ulos vallankahvasta ja seurata Kreikan esimerkkiä. Sitten täytyykin jo miettiä onko Finland EU exit = Fixit vai Suxit?Suxit olisi sopiva, - "suxi vittuun eeuusta ja nopiaa"...
Viimeksi muokattu: 31.01.2015 13:32 Antero. Syy: Tekstin fiilausta
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Mik

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.03.2015 13:22 - 26.03.2015 13:24 #26457 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥
Jahas, Saksa, Iso-Britania ja Ranska vaihtaa leiriä. Dollari joutaa roskikseen ja RMB tulee tilalle. Koskakohan Suomi liittyy AIIB:hen (Aasian infrastruktuurin investointien bankkiin)? Ei varmaan ennen kuin IPU on pääministeripuolue.

theconversation.com/why-everyones-joining-the-asian-infrastructure-investment-bank-39256

AIIBstä tulee vakava kilpailija maailman pankille (World Bankille)

www.suomenpankki.fi/bofit/seuranta/seuranta-aineisto/Pages/vw201512_7.aspx

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Viimeksi muokattu: 26.03.2015 13:24 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2015 12:13 - 12.04.2015 12:22 #26659 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥
Jahas, Itävalta, Espanja ja Etelä Korea liittyivät AIIB-pankkin ja sanoo fuck the U$D!

rt.com/business/248893-founding-members-aiib-bank/

Onko todellista.. Suomikin olisi neuvotteluissa mukana ja liittyisi mukaan.. siis tänään!

valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/suomi-mukaan-p..._101_INSTANCE_3wyslLo1Z0ni_groupId=10623

Osallistumalla sopimusneuvotteluihin Suomi on ilmaissut aikomuksensa liittyä Aasian infrastruktuuri-investointipankkiin perustajajäsenenä. Aloitteen AIIB:n perustamisesta on tehnyt Kiina.


"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Viimeksi muokattu: 12.04.2015 12:22 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
06.07.2015 21:38 - 06.07.2015 21:41 #27616 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥

Super-Electric kirjoitti:
Grexit -Kreikan EU exit - alkaa olla pian taputeltu. Suomi menetti tässä odotetusti ei latin latia eikä sentin senttiä, vaan miljardeja, jotka nolojen tilanteiden mies Jyrki "Niskalenkki" Käteinen tänne on luvannut. Sekoomuksen naurettavat salaseuralaiset - suurpankkiirien pienet juoksupojat - maanpetturit - ajoivat tässä Suomi Oy:n konkurssiin, kun kaikki takaukset lankeaa meidän veronmaksajien maksettavaksi. Ainoa tie ulos tästä Sekoomuksen luomasta Suomen niskalenkistä on äänestää liittovaltio-klikki ulos vallankahvasta ja seurata Kreikan esimerkkiä. Sitten täytyykin jo miettiä onko Finland EU exit = Fixit vai Suxit?


Jaahas lompakko auki orjakansa. Nyt pääsette rahoittamaan suurpankkiireita. Hölmöä tsuhnaa kustaan taas silmään.. Stubido pitää huolen siitä, että joka sentti tullaan maksamaan, joten vöitä kireälle ja lisää veroja kaikille, heh heh.

Mielenkiintoista seurata montako päivää Kreikka pysyy rauhallisena ennen kuin kaaos alkaa. Kansalaisilta loppuu rahat ja pian loppuu ruoka.. sitten alkaakin mellakka ja oman käden oikeus. Tätä samaa onkin tiedossa Suomessa pienellä viiveellä.. joten otetaan opiksi.

endoftheamericandream.com/archives/bare-supermarket-shelves-...p-call-to-millions-of-clueless-americans


"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 06.07.2015 21:41 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.07.2015 17:24 #27677 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa € $ £ ¥
Jotain epämääräistä huhua liikkuu, että Tsipraksen takapiruna, puppet masterina, toimisi George Soros. Tsipras onkin juoksupoikana myynyt isänmaansa siihen malliin, halvalla, että nyt näyttäisi Kreikassa kansalaisten mitta täyttyneen. Eihän sen näin pitänyt mennä. Valtion omaisuus siirtyy suurpankkiirien haltuun ja kansa alistetaan orjatyöhön loppuelämäkseen... Eipä ihme, että Tsipras on person non grata. Entropia lisääntyy.. kaaos ja eripura sen kuin kasvaa.

Ei auta suurpankkiirien narujen vetely, jos toisessa päässä oleva sätkynukke on eliminoitu. Tsipras saa lähteä.. hallitus vaihtuu ja Grexit tulee toteutumaan. Se on vain ajan kysymys.

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.382 sekuntia