× Arkeologit-keskustelussa tutkitaan Suomen muinaisuutta, historiaa ja vähän muutakin.

Raamattumuseon Kuolleenmeren kääröt paljastuivat väärennöksiksi

Lisää
23.10.2018 17:21 - 23.10.2018 17:27 #41921 : Storyan
Tässä on jälleen yksi esimerkki nykyisen mk-taustaisen kirkkoinstituution ja talmudiinien tavasta väärentää (tai sensuroida arjalaisheimojen) muinaisjäänteitä pönkittääkseen omaa pseudoasemaansa ja julistamaansa pseudouskontoa.

Washingtonissa avattiin viime vuonna Raamattumuseo, jossa on ollut näytteillä myös 16 osaa niin kutsutuista Kuolleenmeren kääröistä. Viisi niistä lähettiin tutkittaviksi Saksaan niiden aitouden selvittämiseksi.

– Ne eivät ole antiikkista alkuperää, kerrotaan museon lausunnossa.

Testit tehtiin sen jälkeen, kun raamattutieteilijät olivat jo aikaisemmin tutkineet 13 museon hallussa olevaa käärönkappaletta ja todennut ne ”suurella todennäköisyydellä moderneiksi väärennöksiksi”.

Museon kuraattori Jeffrey Kloha kertoo toivoneensa, että ”testien tulos olisi ollut erilainen”.

– Haluamme kuitenkin osoittaa toimivamme läpinäkyvästi. Harvinaisten raamatullisten jäänteiden aitouden selvittäminen on meille tärkeää, sanoo Kloha BBC:lle.

www.iltalehti.fi/ulkomaat/837f953e-716f-4f25-96a4-699ec5499d69_ul.shtml

"Testien" mukaan kääröt on ajoitettu n. 335 eaa - noin 100 jaa, mutta kenen tai keiden toimesta? Jesuiittojen?
Nuo Raamattumuseon kääröt tai niiden osat kuuluivat "Kuolleenmeren kääröihin" ja kaikki ovat väärennöksiä.
Niiden teksti onkin liian "kristillistä" tai "katolista" ollakseen aitojen arjalaisesseenien kirjoittamaa.

Suomen mk-taustaisten vajaamielinen arjalaisjäänteiden sensurointi ja jääkausiselittely on vain jatkumoa näiden valtainstituutioiden harjoittamalle pseudohistoriankirjoitukselle. Kuin sattumalta Museoviraston johdossa on juutalainen ja mongoloidit ym. mk:t muina virkamiehinä. Ihan sama laittaa sinne vaikka apinat selittämään, apinat vaan tulisivat veronmaksajille halvemmiksi.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 23.10.2018 17:27 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.10.2018 21:02 - 23.10.2018 21:20 #41923 : Storyan
Jesuiittakonsensuksen ja mongoloidisanoma oy:n "vastuullista journalismia" on sensuroida kaikkinainen todellista historiaa ja arjalaisten identiteettiä koskeva keskustelu, koska elämmehän "vapaassa ja demokraattisessa lännessä", jossa sopii kauhistella musujen otteita omissa konsulaateissaan, mutta kotoiset kriitikot sysätään vaan vankilaan valeuutistelijoina. Hienoa, että ei sentään olla paloitteluasteella vielä.

Tässäkin tapauksessa sivistyksen loiset ja kääpäläiset väärensivät esseenien, toiseen kansaan kuuluvien ihmisten kirjoituksia. Esseenit olivat aryan-lahko, saddukealaisten, fariseusten ja zealottien ohella. Fariseusten puolueeseen sai tosin liittyä idumealaistaustaisiakin, toisin kuin saddukealaisten ja esseenien riveihin.

Nykysuomalaisten ollessa kyseessä esimerkiksi piru- sanan todellinen merkitys (jälkeläinen) ja sen sumerilainen alkuperä sensuroidaan ja esille tuodaan arjalaisten heimouskonnolla kykkivän pedofiilikirkon propagandaa piruista, kuten tässä finnoarjalaisten muinaissuomalaisten historialla ja kielellä kääpäilevän mongoloidisanomien tiede-lehden uusimmassa numerossa.

www.tiede.fi/artikkeli/tilaajille/saatanan-cv-pirun-pitka-ka...an-noussut-enkeli-kasvattaa-kannatustaan

Mongoloidisuomalaiset kuvittelevat olevansa ilmeisesti helvetin hauskoja tuon pirun pitkäveteisen saatana-vuodatuksensa kanssa.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 23.10.2018 21:20 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.108 sekuntia