Jukkis (taas) lehdessä

Lisää
12 vuotta 1 kuukausi sitten - 12 vuotta 1 kuukausi sitten #6046 : Jukkis
Musta - tai oikeammin näistä 33.3 jutuista - ilmestyi siis juttu itä-pirkanmaassa jonka levikki on kuulemma 40000 tai jotain.
en vaan aiemmin tajunnut että sen voi lukea netistä 11/2010 jossain siellä sivujen 12-13 tuntumassa, eli loppupäässä. Tässä linkki, koettakaa löytää.

Sen tahdon sanoa että juttu on täyttä rautaa ja kirjoitettu paremmin mihin itsekään olisin pystynyt. näkyy olleen sen verran fiksu toimittaja että kun juttua klikkaa, siitä avautuu linkki salakirjojen sivuille.

www.itapirkanmaalehti.fi/

MUOKS:
Testaan meneekö tästä suoraan vai pitääkö käyttää tuota yläpuolista linkkiä?
www.epaper.fi/reader/?issue=16004;777dca...8c8f21eaa65802e4b542
Viimeksi muokattu: 12 vuotta 1 kuukausi sitten Jukkis.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 1 kuukausi sitten #6047 : Htart
Vastaus käyttäjältä Htart aiheessa Vs: Jukkis (taas) lehdessä
Hieno juttu, totta tosiaan! Onnittelut lienevät paikallaan!

Digitaalinen galleria www.heikkivayrynen.net

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 1 kuukausi sitten #6054 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Jukkis (taas) lehdessä
Joo, seuraan myös jonkin verran eri saitteja asian tiimoilta vaikka niihin en menekään erikseen puolustamaan näkemyksiäni. Lähinnä nähdäkseni miten hyvin asia on ymmärretty. Nämähän ei ole helppoja juttuja koska nämä hevimmät teesit on monenlaisten päättelyketjujen takana, vaikkakin itse kirja on koetettu tehdä lupsakkaan muotoonsa.
Tässä yksi saitti.

www.aarremaanalla.com/foorumi/viewtopic....2bf269d87798d2c49ad9

Mikä ehkä harmittaa on se, että aartenetsijöiden sivuilla ei ole vielä ymmärretty että tässä on kyse nimenomaan verkostosta. Verkostosta jonka kaikkia pisteitä ei edes tunneta ja jonka välissä on aukkoja. Suomeksi tämä tarkoittaa että näissä tietyissä pisteissä täytyy olla jotakin, joka on saattanut kadota tai olla edelleen jossain pöpelikössä piilossa.

ja kyllä, meinaan tehdä saman kuin bosnian pyramidi –mies eli todistaa jutut aukottomasti tekemällä keväällä mediatempauksen. Aion etsiä yhden tälläisen verkoston pisteen, tökätä siihen lapiolla ja osoittaa että tässä se rautakautinen muinaislehto nyt on, johon sittemmin pykättiin hetkellisesti puukappeli kunnes oikea kivikirkko saatiin tehtyä myöhemmin. Eri paikkaan tietty. Aion tehdä sen toimittajien edessä ja osoitan vastaansanomattomasti, että muinaisten alttarien paikat on laskettavissa ihan pelkän karttalaskelman avulla. Sitten uskon että viimeinkin kaikki tajuavat että tämä mun kirja ei ole mikään historian kuriositeetti, se on arkeologinen työkalu, ja kuka tuon verkoston oppiikaan tuntemaan – löytää myös verkoston kadonneet pisteet. Näissä kadonneissa pisteissä voi hyvinkin olla erinäisiä kolikkojakin sammalen alla, ja miksi ei olisi – kirkothan olivat uhripaikkoja jonka seiniin, pihoihin ym kätkettiin lantteja ym jonkun rukouksen kylkiäiseksi.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Anders Kruth

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 1 viikko sitten #6639 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Jukkis (taas) lehdessä
On selvää että maineen kasvun ohella myös ego kasvaa – sfääreihin, ellei ollut jo. Taisi olla, mutta nyt se lienee levinnyt jo Uranuksen tuolle puolen, pian koko Linnunrata käy ahtaaksi persoonalleni :cheer: panen nyt tämän vanhan linkin tähän ketjuun että jos joskus täytyy kerskua missä kaikkialla on päässyt esille, löytää ne yhdestä paikasta. ja minähän kerskun, kaikille K-kauppiaille ja vastaantulijoillekin :ohmy: Leuhka tyyppi.

www.sydansatakunta.fi/cs/Satellite/Uutis...n+keskuspaikka+.html

mutta asiaan. olinpa tuossa tajunta.net piinapenkissä haastateltavana, ja täytyy sanoa että niin ruma ja römeä-ääninen kuin olenkaan, oli tämä jotensakin onnistunut. Varmaan ehkä siksi että siitä on leikelty pahimmat tajunnanvirrat pois. Uskoisin että tässä haastattelussa kiteytyy kaikki se olennainen tiiviisti, jota tässä on viime päivät ja viikot täälläkin jaanannut.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 3 kuukautta sitten - 11 vuotta 3 kuukautta sitten #10301 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Jukkis (taas) lehdessä
Oli muuten hemmetinhyvä haastattelu tässä uusimmassa Aviisissa. Levikki kuulemma 10 000 joten pääsi muinaiskunkut hyvin näkyville. + plasmakirja tietty.

www.aviisi.fi/artikkeli/?num=13/2011&id=8cc5aa2

kun nyt ollaan itteensä täynnä, niin tässä toinenkin kiinnostava PDF-haastattelu:

tuulamaria.fi/Versio_olevasta/Lehdet_201...ersio%20Olevasta.pdf
Viimeksi muokattu: 11 vuotta 3 kuukautta sitten Jukkis.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 9 kuukautta sitten #22375 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Jukkis (taas) lehdessä
No nii... jos haluatte tietää missä oon tän päivän nuohonnu niin YLEn isolla pajalla. Arvoisessani seurassa kyllä koska lähes samalla sisääntulolla mennä viipotti Jutta Urpilainen - joka muuten oli siinä lasin takana naapuristudiossa - ja eka ulostulija oli tää madventures -Riku. Olin siis haastattelussa, aiheena vaihtoehtohistoria ja minä tietenkin hörhöilin ja viereisessä tuolissa se jos -historian kirjoittaja M. Jokisipilä. Tässä nyt linkki tunnin mittaiseen nolosteluun ja myötähäpeään kun ajatus kerta kaikkiaan karkaa suorassa lähetyksessä, ja puhe on sellaista tota niinku meinaan siis että joo... mutta tulihan nyt tääkin tehtyä.
Eihän tässä palstalaiselle mitään uutta ole. Käsitin kyllä että haastattelija koetti vähän niinku yllyttää hakukkuun ja ryttään maanrakoon tota jähmeää akateemista kenttää mutten sitten ottanu haastetta vastaan ja ruvennu kunnolla irrotteleen.,
areena.yle.fi/radio/2238391
Jos tän joku jaksaa kuunnella...ja vielä loppuunkin asti niin ihan mielelläni otan palautetta ja tarkennuksia. eikä tartte silkkihansikoin kohdella, tää tuli vähän yllätyksenä mullekin ja menin sinne lähinnä vaan soitteleen poskeeni

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.251 sekuntia