Sanna Marinin Italian reissu

Lisää
5 kuukautta 6 päivää sitten - 5 kuukautta 6 päivää sitten #50323 : Storyan
Kirjoitan tänne, koska tämä aihe sensuroidaan kaikilta palstoilta. Saas nähdä, pysyykö täällä.

Siis, oletteko kiinnittäneet huomiota Marinin Italian matkan uutisointiin "perhelomana"? Siellä ei kuitenkaan ollut lasta mukana, lapsi vaikuttaa muutenkin jääneen Marinin elämästä jauhottelun ym. saadessa pääosan.

Marin tuntee Pirkkalan ajoilta Ranta-ahon ja maahantuonti näyttää siirtyneen ymmärrettävistä syistä nyt tämän jauhojengin kontolle. 

Ndrangheta, italialainen mafia hallitsee Euroopan kokamarkkinoita, myyden kamaa eteenpäin eri toimijoille. 

Bilekohu ja videot ovat vain myrskyä jauholasissa. Todellinen jymy onkin kokkelin maahantuonti. Minfon mukaan bestis Niemisen sukulainen on mukana huumekuvioissa ja onpa itse Nieminenkin nähty Italiassa samaan aikaan Marinin kanssa. Kuului varmaan toiseen  niistä mukana olleista ystäväpariskunnista. 

Koska Marinin pääministeriasemasta johtuen tällä mahdollisella huumeiden maahantuonnilla ja käytöllä yms. on niin suuri merkitys esim. kansallisen turvallisuuden ja mahdollisten kiristysten kannalta, on
 tai ainakin olisi syytä penkoa aihetta hieman. 

Niin muuten, onhan tämän palstan pitäjä Nieminen itsekin ja Tampereelta. Tuskin kuitenkaan ainakaan huumekuvioissa mukana, jalkakivistä kun on vaikea repiä jauhoa:), mutta onko Ilmari Niemiselle muuten sukua? 

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 5 kuukautta 6 päivää sitten Storyan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
5 kuukautta 6 päivää sitten - 5 kuukautta 5 päivää sitten #50324 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Sanna Marinin Italian reissu
Ylilaudalla on hyvät kaaviot Marinin suhteista ja linkeistä huumetuomittuihin ja ilmeisiin käyttäjiin. Tässä näkyy Marin pari vuotta sitten kuvattuna ja nyt parin vuoden ilmeisen käytön jälkeen kuivettuneena. Huomatkaa myös mustelma otsassa oikeanpuoleisessa kuvassa.
 
 Liekö kännissä ja kamoissa kompastellut ja lyönyt otsansa, vai saiko käsittelyä videot nähneeltä mieheltään. Mutta yhtä kaikki, pääministerin pesti ei ole oikea pesti päihde/huumeongelmaiselle, saati mahdolliselle huumeiden maahantuojalle. ​​​​

 
Tässä toinen kuvapari, kahden vuoden takainen ja nykyinen.

Suomenkin valtion maksettavaksi tuleva satojen miljardien eurojen tukipaketti Etelä- Euroopan maille sai erään kansanedustajan sanomaan, että hallitus jakaa rahaa Italian mafiosoille. Olisi syytä pohtia oikeasti, että mitkä tahot EU:n taustalla vetelevät naruja. On kohtuutonta, että 5 miljoonan asukkaan Suomi jakaa satoja miljardeja ilmaista rahaa etelän maille. 

Siis millä hallitusta on kiristetty suostumaan tällaiseen?

  www.iltalehti.fi/politiikka/a/02ea79a5-8...a0-9220-f357f5614327

Täkäläinen yhteiskunta on prsläpi, jossa ei voi keskustella edes originaalista arjalaisesta R1a-linjaisesta suomalaisuudesta, saati pseudosuomalaisen jauhopäähallituksen pääministerin linkuttelusta. Poliisi ei tutki,  tässäkään tapauksessa. 

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 5 kuukautta 5 päivää sitten Storyan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.285 sekuntia