Ryydmanin tapaus

Lisää
7 kuukautta 1 viikko sitten - 7 kuukautta 1 viikko sitten #50064 : juppe
Ryydmanin tapaus kirjoittanut juppe
Mun mielestä tää vaikuttaa Kokoomuksen sisäseltä vallankaappaukselta kun tulee ihan deja vu -fiilikset. Seksuaalistä häirintää on ollut puolueessa vuoskaudet, ihan kun äärioikeistoo Persuissa, mutta siihen kiinnitetään huomiota vasta nyt kun puolue on ollu suosituin jo niin kauan, että monella on korkee kynnys vaihtaa puoluetta jonkun kohun takia, ihan kun Persujenkin tapauksessa. Niitäkään ei kiinnostanu vuoskausiin nää tyypit, jotka sai ilmasta huomiota heittämällä natsiherjaa Facebookissa muka ihan vaan läpällä, vaan tiukka linja otettiin vasta kun puolue oli ollu suosituin jo niin kauan, että kannatus ei enää pudonnu sinne kymmenen prossan alle.

Ennen eduskuntavaaleja Kokoomuksen mölinä varmaan muuttuu kun Persuistakin tuli sopivasti kuntavaalien alla EU-vastanen junttipuolue, koska tän paljastuksen käsittelemisen jälkeen jää sopivasti aikaa vaihtaa mölinä uuteen, ja vaikka se ei enää ookkaan vaaleissa suurin puolue, niin se on kummiskin ihan tarpeeks iso, että uudet naamat saa paljon paikkoja, niin kun Persujenkin tapauksessa.

Puuttuu oikeestaan vaan se poliittinen murhayritys, mikä vaikuttaa jotenkin irralliselta kun jemmassa pidetyn ongelman hyödyntämistä on suunniteltu etukäteen niin paljon, ettei tällaselle tapaukselle löydykkään mitään oikeeta käyttöö.

nipsuhyytikki.wordpress.com/2022/06/24/ohmisuikeudet/
Viimeksi muokattu: 7 kuukautta 1 viikko sitten juppe.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.188 sekuntia