tänään tartumme niinkin herkkään ja tulenarkaan aiheeseen kuin maahanmuuttopolitiikkaan, sen vastustamiseen, ulkomaalaisten tekemiin rikoksiin, erityisesti seksuaalirikoksiin ja ylipäänsä siihen kaikkeen, josta tuskin yhtä  mielipidettä löytyy. Ei minun kanssani tarvitse samaa mieltä olla, ja saa suuttuakin jos katsoo aiheelliseksi, sillä kahta en vaihda: Turun sinappia ja suorapuheisuutta.


Oulun pedofiilirinki aloitti pelin. Persut jos ketkä keksivät sen valjastaa vaaliaseekseen. Olen sitten muuten melkoisen vissi että persuja ei vähänkään kiinnosta uhrien asema missään muodossa kuin keppihevosena, joten kyse on melkoisen tekopyhästä  jeesustelusta. Sen todistaa se, että lehtien sivuilla tuppaa olemaan joka päivä jotain ilmitullutta seksuaalirikosta, jolle ei kukaan korvaansa lotkauta.  mutta auta armias kun asialla on joku ulkomaanelävä, persumaailma repeää tuhansiin kannanottoihin.

Olenko muuten kertonut mitä ajattelen perussuomalaisista noin keskimäärin? Sinne on pakkautunut tämän maan tyhmin kansanosa. Mun silmissäni lähes kaikki, edustajiaan myöten, on ihan toivottomia ääliöitä ja läskipäitä joilta ei voi odottaa mitään järkevää. Mutta jos ne on ikuisessa oppositiossa niin hyvähän että puhdistavat älykenttää olemalla omassa kultissaan. 

persuehdokas
Äänestä persuehdokasta

Politiikasta ne ei tajua mitään.  Kun sillon hallitusvastuussa niitten eteen tuotiin arvioitavaksi se GCM –paperi ei ne siitä mitään tajunneet vaan hyväksyivät sen kuten kaiken muunkin. Nyt ne on ihan järkyttyneet samasta paperista.

Ei sillä että puolustelisin millään muotoa näitä lähi-idän roikaleitakaan.Mun mielestä jokaisen syyrialaisen pitäisi ensisijaisesti olla epäiltynä terroristijärjestöön kuulumisesta, ja irakilaiset on kiistatta alkukantaista porukkaa. Tosin lieventävänä seikkana että me eurooppalaiset ollaan pommitettu niitä vuosikausia – jopa vuosikymmeniä – ja tehty nuo maat elinkelvottomiksi. Onhan tässä taannoisessa pakolaisaallossa kiistatta kosmisen oikeuden mentaliteettia – niitetään mitä on kylvetty.   

Tässä  on painettu päälle irakilaisten tekemillä seksuaalirikoksilla. Aihehan ei ole uusi. takavuosina Halla-aho puhui niinikään raiskauskulttuurista ja otti tikunnokkaan nimenomaan irakilaiset. Olihan se prosentti kiistatta niin iso, että tutkin silloin asiaa minäkin. Huomasin aikas nopeasti että  maahanmuuttovirasto oli listannut irakilaisten määrät  etnisen taustan perusteella. Siis niinku arabi-irakeja, taitaako tuota paremmin sanoa? Siellä ne irakilaisten määrät sit oli venäläisten, somalien, kurdien, afgaanien ym seassa. Sen sijaan poliisi listasi epäillyt synnyinmaan perusteella kategorioimatta ketään etnisesti, ja poliisin tilastoissa nämä iraki-arabit ja kurdit (joista valtaosa on syntynyt Irakissa) niputettiin samaan. Sama suomeksi: Poliisi listasi epäiltyjen määrän 16 254 arabia ja 10 075 kurdia samaan listaan eli n. 26 000 epäiltyyn. Kun taas toinen lista tarjosi vain 16 254 irakilaista, silloin kai vaan n. 10 000. Kun sit verrataan et 10 000 - 16 254 irakilaista vastaa bonuksena myös 10 075 kurdin tekemisistä, niin tuleehan siitä melkoinen prosentti.  Väärinkäsitykset pääsee valloilleen.

pelko
Kiistatta joskus voi maahanmuuttajien lähellä tuntea olonsa hivenen epävarmaksi...

Kurdit ei muuten ole muslimeja ollenkaan. ne on Yesidejä. Se on joku muinainen mithralainen uskonto jossa palvotaan valonenkeliä Luciferia. Suomalainenkin on saattanut kuulla tämän nimen jossain yhteydessä, mutta tuskin samassa kontekstissa. Musllimit muuten vihaa kurdeja ja mainitaan sekin että halveksivat erityisesti kurdien tekemiä kunniamurhia, vaikka täällä meillä nekin menee muslimien piikkiin.   
Minen tiedä päteekö tämä tiastometodi tällä kertaa. Katselin kyllä tilastoja tuossa aamupäivällä ja ne oli niin kapulakielistä sotkua, ettei niistä ota erkkikään selvää. Ihmettelen kyllä  vähän poliisin ja tullin epämääräisyyttä näinkin arkaluonteisessa aihepiirissä.  Epäilen kyllä että kun nyt raiskaustilastoja koristaa irakilaisten kolminkertainen määrä, seassa on myös kurdit. Ainakin määrät rimmais. Todella isossa kuvassa muuten ulkomaaneläviä on 6% väestöstä ja kokonaisuutena ulkomaalaiset tekee 6% kaikista rikoksistakin. Siis kun ensin siivotaan liettualaiset mökkivarkaat listoista pois.

Olisin melko vissi että jos tilastoja vaan kuorii niin sieltä alta paljastuu masentava totuus. irakilaiset eivät raiskaile yhtään sen enempää kuin miesväestö keskimäärin. Jotenkin se vaan on niin että yksi mies kymmenestätuhannesta on raiskari riippumatta siitä onko se eskimo, kurdi tai työmies Putkonen. Kun puhutaan seksuaalirikoksista, painopistettä pitäisi muuttaa tähän suuntaan, eikä demonisoida yhtä porukkaa.

Yksi syy on kognitiivisella puolella. Tiesittekö että valtaosa näistä miehistä  ei edes tiedä raiskaavansa. Niiltä  jotenkin puuttuu sellainen kyky arvioida naisten eleitä ja ilmeitä, ja ne luulee oikeasti, että kyse on vaan hyvästä seksistä. ne on ihan äimänkäkenä sit poliisilaitoksella ja vasta oikeudenkäynnin edessä ne alkaa asiaa aprikoimaan, että tulikohan sittenkin tehtyä joku virhe…? se joka tähän viisastenkiven keksii, se on valistusnero.

Mennääs vähän mitalin toistakin puolta. On kuitenkin ymmärrettävä sekin että rasismi kumpuaa pelosta. Naiset varsinkin pelkää näitä tummanaamaisia roikaleita jotka liikkuu iltaisin jengeinä. Koko ongelma, se suuri kuva, on itse maahanmuuton strategiassa.

pahantekijat
Tästä on hyvä yksinäisen naisen kulkee... 

Suomessa on perinteisesti ollut maahanmuuttopolitiikkana, että  väestön ikääntyessä otetaan vastaava määrä ulkomaalaisia tilalle, jotta huoltorasite ei muuttuisi painajaiseksi. Huoltosuhde siis tarkoittaa yhtä työllistä – ja veroja maksavaa –suhteessa niihin jotka ovat julkisen avun varassa (työttömät, lapset, eläkeläiset jne). Eläkeläisen tilalle aina yksi työssäkäyvä, näin se on ajateltu. On sitten oma kysymyksensä onko tämä ajattelu tulossa jo tiensä päähän, sillä työllistyminen on haastavaa maahantulijalle ja selvästikin se synnyttää myös rikollista lieve-ilmiötä. Asia joka nyt on tapetilla, vaikka ainahan se on ollut.

Tämä huoltosuhde on strategia joka suosii erityisesti lähi-idän riuskoja nuoria miehiä. On nähtävissä että jopa syksyn 2015 humanitaarisessa pakolaisaallossa painopiste oli huoltosuhteessa joka kopioitiin työperäisen maahanmuuton puolelta. Haluttiin halpatyövoimaa. ironisena huomautuksena että silloin hallitusvastuussa olleet Perusuomalaiset vastustivat erityisesti perhemalleja, eli muija ja mukulat saivat jäädä sinne Syyriaan. Ettei vain kaniininlailla lisääntyvät musulmaanit pahentaisi huoltosuhdetta, ja että  muutenkin häipyisivät. Näin meille jäi kadunkulmiin notkumaan liuta paperittomia roikaleita tuijotteleen mimmien perseitä.Voidaan sanoa että Persut nyt kauhistelevat ongelmaa jota ovat olleet itse luomassa, mutta lähes syyntakeettomina umpitolloina heille on annettava anteeksi, eivät he tiedä edelleenkään mitä tekevät.  

Järjen ääntä on ainoana tupannut käyttämään ex-pressa Tarja Halonen joka on esittänyt maahanmuutossa kokonaisten perheiden tuomista näiden kaksilahkeisten lurjusten sijaan. Ainakin perhemallin tuomat sosiaaliset sidokset laskisivat radikaalisti rikostilastoja. Se vain vaatisi kokonaan uudenlaista ajattelutapaa, uudenlaista kokonaisstrategiaa joka heijastuisi ensi alkuun huoltosuhteen rasittumisena, mutta on ongelmistaan huolimatta se vähiten ongelmallinen. Epäilen että jos katukuvassa alkaisi näkyä musliminaisia muslimimiehiä enemmän, pelko hälvenisi ja ilmapiiri seesteytyisi.

Toistaiseksi ainoan vaihtoehtomallin onkin sitten tarjonnut Jussi Halla-aho joka on esittänyt luopumista koko humanitaarisesta maahanmuutosta. Saahan sitä esittää, ei siinä mitään. On sitten eri asia miten realistinen tämä ajatus on, kun Suomi on kuitenkin YK:n ihmisoikeuspykälät allekirjoittanut ja moinen vaade vaatisi luopumista YK;n jäsenyydestä (joka vuorostaan aiheuttaisi kauppasaarron ym). Ajatus nyt vaan ei ole realistinen, yhtä vähän kuin nämä väykkämäiset EU-erot jotka ovat oikeassa elämässä toteuttamiskelvottomia visioita.

Mitä tässä nyt sitten voisi tehdä. persujen kiihotuspuhe tulee yltymään talvenmittaan ja sitä on vaan siedettävä elämään kuuluvana ilmiönä. Vähän samaan tapaan kuin hirvikärpäsiä, täysikuulla väijyviä pakkasia tai talven pääkallokelejä – niiden kanssa on vain elettävä, tahtoo tai ei.

Ugh! Olen puhunut.

Jukkis
Gravatar
Juhnu
Huoltosuhteenko mukaan tämä pyörii? Eli sen mukaanko olisimme ilmoittaneet käännyttävämme naiset ja lapset takaisin, jos sotimaan jääneet miehet olisivat lähettäneet heidät tänne turvaan. Nythän naiset ja lapset jätettiin omaan maahan vihollisen käsiin. Että se siitä perhekeskeisyydestä, naisten ja lasten arvostuksesta. Tämän hylkäämisen takia en juurikaan näitä tyyppejä arvosta, vaikka eivät tekisi täällä yhtään rikosta.
Gravatar
Jukkis
Lähtökohta kaikessa siirtolaisuudessa on aina ollut että miehet lähtee edeltäkäsin hankkiin elannon ja kortteerin ennen kun perhe seuraa perässä. Näin ne suomalaisetkin aikanaan sinne kanadan rautakaivoksiin lähti. Tässä ny vaikuttaa tää huoltosuhde-strategia ettei viranomaiset kaipaa kun lihasta eikä halua päästää perheitä perässä. Tän takia tää maahantulo on niin vahvan sukupuolittunut.
Tietty mitä mä oon vähän oppinu kurdeista, ne on sisäsiittonen kansa ja niissä on paljon esim skitsofreenikoita. Yleensä ne kerää siellä päässä kolehdin ja lähettää ne eurooppalaisten iloksi ja elätettäväksi.

Gravatar
Lissu
Miehenä on varmaan helppo dissata kulttuurin ja uskonnon vaikutusta noiden tyyppien tekoihin. Tehän ette pääse koskaan näkemään sitä, miten muslimimiehet kohtelevat naisia kun länkkärimiestä ei ole paikalla. Raiskaus on vain ääripää siinä spektrissä joka alkaa siitä että muslimimies ei suostu puhumaan sulle mitään tai edes katsomaan sinuun, koska olet vain nainen etkä siksi tarpeeksi arvollinen ottamaan vastaan muuta kuin korkeintaan käskyjä.Ja jos olet länkkärinainen sua pidetään automaattisesti huorana. Tällaiseen naiskuvaan kasvatetaan suurin osa mm irakilaisista ja afgaanimiehistä eikä se muutu vaikka he muuttavat länteen. Jostain syystä vain uskonnon osuutta tässä ilmiössä ei haluta sanoa ääneen ainakaan meillä täällä Suomessa, tai Ruotsissa, vaikka toisaalta ei ole mitään vaikeutta myöntää uskonnon osuutta esimerkiksi lestadiolaisten pedorinkien lahkonsisäisessä suojelussa.
Gravatar
jukkis
Tämä voi tulla monelle yllätyksenä että muslimit ovat hyvin perhekeskeisiä ja naisia kohdellaan hyvinkin säädyllisesti. Jopa niin säädylllisesti ettei tuntemattomille naisille puhuta ensinkään (eli ei "noteerata"). Raiskauksista annetaan armotta kuolemantuomio ja yleensä seuraa vieläpä verikosto jossa raiskatun suku listii muutaman raiskarin lähisukulaisen. Suomessa varmasti vaikuttaa että ollaan kaukana verikostojen ja kuolemantuomioiden maista ja tuomiot on pääsääntöisesti mitättömiä.
Gravatar
Suopursi
Kannattais nyt kuitenkin tutustua noihin tilastoihin vielä uudemman kerran ihan rauhassa ja puolueettoman objektiivisesti. Kyllä sieltä käy ilmi ihan räikeä yliedustus joidenkin kulttuurien edustajien kohdalla, vaikka miten päin yrittäisi tilastoja väännellä ja käännellä ja sanamuotoja siloitella.

Pitää myös huomioida se, että nykyään monet irakilaisten ja muiden vastaavien tekemät raiskaukset tilastoidaan suomalaisten piikkiin meneviksi, kun kerta ovat saaneet jo kansalaisuuden. Myöskään ns. turvapaikanhakijoita ja niiden tekemiä raiskauksia ei monesti missään tilastoissa näy, he kun eivät kuulu väestöön, vaikka katukuvassa näkyvätkin notkuvan.

Onko nyt niin, että nää lisääntyneet raiskausrikokset pitää vain hyväksyä, ikäänkuin välttämättömänä sivutuotteena tästä ihanuudesta ja unelmasta? Ei tää nyt ainakaan Suomessa yleistä ilmapiiriä mitenkään paranna mun huomioiden mukaan, vaikka jotkut on kovasti olevinaan toista mieltä.

Gravatar
jukkis
ongelma näitten irakilaisten kanssa tuskin on irakilaisuus sinänsä (saati islamilaisuus kuten usein kuulee) vaan näitten nuori ikä n. 25v joka on potentiaalisin rikollisikä. on lisäksi huomattava myös korostavat tekijät kuten kouluttamattomuus, traumaattisuus sekä sosiaalisten sidosten puute. Kaikki tämä tekee tästä väestä ylikorostuneen rikollispoppoon. tämä on juuri tämän huoltosuhde-strategian tuottama lieve-ilmiö.
Asia jota minäkään en voi käsittää on, että miten turvapaikanhakija voi olla tuomittuna useasta rikoksesta? Lähtökohdan pitäisi olla että vakava rikos on automaattisesti karkotuspäätös - ja näin sen on kai pitänyt olla jo Sellon ampumisjutusta saakka. Tässä saa nyt viranomaisetkin katsoa peiliin jos antavat maahantulevan taparikollisen hillua kun joku kulkutauti.
mutta muuten pysyn vielä kannassani että irakilaisiin on ilmeisemmin lisätty kurdipakolaiset

Gravatar
juppe
Persut on hyvin johdonmukaisia siinä, että kaikkien raiskaajien paapominen pitäis lopettaa kokonaan. Jopa tää feministejä saalistava vassaritoimittaja menee kategoriaan munat pois ja linnaan, vaikka vassarifeministit on niitten arkkivihollisia.

Ihan turha yrittää väittää että tää olisi niille vain joku tekosyy, millä voi tuoda esille maahanmuuttokriittisyyttä.

Piilota kommentointilomake